- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
-
tabıkı varBeni bazılarınız tanır belki eski konularımdan bu gece yine çok canım sıkkin eşimle problemlerimiz bir türlü bitmiyor çok canımı yakıyor artık uyku uyuyamiyorum sürekli düşünmekten akıl sağlığımi kaybedicem ilahi adalet varmi gerçekten benim canımı yakanlarinda cani yanarmi gerçekten çok umutsuzum çok mutsuzum
Sanki allah beni görmuyo gibi hissediyorum dün balkonda saatlerce ağladım ve ağzımdan saatlerce allahim beni de gör artık dan başka kelime dökülmediNiçin eşinizle aranız kötü?İlahi adalet tabıkı var sen yeter kı allaha guven.
Allah korusun çocuğu çocugum o yüzden hiç beddua etmem eşimetabıkı var
herkes ettıgını ceker belkı baska bırseyden belkı baska zamanda belkı colugundan cocugundan cıkar ama mutlaka herkes yaptıgı hatanın cezasını oder tum ahlar tutar
Çünkü şuan mecburum ilk önce iş bulmam lazım ailemin durumu yok manevi olarak bana destek olabilirler ama maddi anlamda güçleri yok yalnız değilim oğlum var kaldıramaz ailemKendiniz size yapılan kötülüğe karşılık verirseniz var, yok eğer vermez de ilahi adaleti beklerseniz bu dünyada göreceğinizi sanmam, genelde başkalarının hayatlarını olumsuz etkileyen insanların çoğu sıkıntısız şekilde hayatını devam ettiriyor benim şahit olduğum kadarıyla. Ayrıca önceki konularınızı bilmiyorum ama eşinizle ilahi adaletin işlemesini isteyecek kadar büyük sorunlarınız varsa evliliği devam ettirmek neden?
Bencede yok keşke olsaYok arkadaş yok
Olsa bunca savaşlar açlıklar haksızlıklar oluyor nerede ilahi adalet
Çok sorguluyorum ben çok mutsuzum bir ceza mi bu diyorum ben neyin cezasını cekiyorum böyle diyorum cezaysa bitsin bu cezam diye yalvarıyorum hergun allahima ama çok ilginç şekilde sanki allah beni görmuyo gibi hissediyorum hergun şükrediyorum benim oğlumun sagligi yerinde allak bullak oldumİnançlı insanlar için ilahi adalet elbette var, ben pek çok kez şahit oldum. Sadece doğru zamanını bekler, ya bu dünya yada ahirette elbette tecelli eder. Sadece sabır.
Dünya hiç adil olmadı olmayacakBencede yok keşke olsa
Esinizle problemlerinız mi var?Çok sorguluyorum ben çok mutsuzum bir ceza mi bu diyorum ben neyin cezasını cekiyorum böyle diyorum cezaysa bitsin bu cezam diye yalvarıyorum hergun allahima ama çok ilginç şekilde sanki allah beni görmuyo gibi hissediyorum hergun şükrediyorum benim oğlumun sagligi yerinde allak bullak oldum
Bu dünyada dört dörtlük hayat yok. Burası imtihan dünyası. Kimi eşiyle, kimi anne babasıyla, kimi evladıyla, kimi sağlığıyla bir şekilde imtihan oluyor. Her imtihanda böyle koyvermek yalnızca kaybettirir bize.Çok sorguluyorum ben çok mutsuzum bir ceza mi bu diyorum ben neyin cezasını cekiyorum böyle diyorum cezaysa bitsin bu cezam diye yalvarıyorum hergun allahima ama çok ilginç şekilde sanki allah beni görmuyo gibi hissediyorum hergun şükrediyorum benim oğlumun sagligi yerinde allak bullak oldum
Ceza olarak görmeyin.Çok sorguluyorum ben çok mutsuzum bir ceza mi bu diyorum ben neyin cezasını cekiyorum böyle diyorum cezaysa bitsin bu cezam diye yalvarıyorum hergun allahima ama çok ilginç şekilde sanki allah beni görmuyo gibi hissediyorum hergun şükrediyorum benim oğlumun sagligi yerinde allak bullak oldum
Eşimle çok problemimiz var 1 tane olsa savaşirdim belkiEsinizle problemlerinız mi var?
İşte kadınların en çok bu yüzden eğitime ihtiyacı var ki erkeğe muhtaç olmasın, gerçekten bu durumda insanın eli kolu bağlı olup hiçbir şey yapamıyor, evet şartlarınız zor ama bence hiçbir erkeğin karşısında pasif kalmamak gerekiyor (eşinizle aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum ama) belki biraz diş gösterirseniz en azından sizi ezmeye çalışıyorsa onu yapamasın ki daha fazla üzdürmeyin kendinizi, umarım sorunlarınız bir şekilde hallolur ve çok mutlu olursunuz, evliliklerinde böyle mutsuz edilen mağdur kadınlar görünce çok üzülüyorum.Çünkü şuan mecburum ilk önce iş bulmam lazım ailemin durumu yok manevi olarak bana destek olabilirler ama maddi anlamda güçleri yok yalnız değilim oğlum var kaldıramaz ailem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?