- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi goldstar535
Umarım vardır. Yoksa pisi pisine gideceğiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki allah beni görmuyo gibi hissediyorum dün balkonda saatlerce ağladım ve ağzımdan saatlerce allahim beni de gör artık dan başka kelime dökülmedi
Eğitimsiz değilim üniversite mezunuyum ezikte değilim susmam karşısında ama işte malesef ülkemizde benim gibi coook üniversite mezunu ıssız var artık öyle tükendim ki iş bulamamak eşim ailesi biktim sankiİşte kadınların en çok bu yüzden eğitime ihtiyacı var ki erkeğe muhtaç olmasın, gerçekten bu durumda insanın eli kolu bağlı olup hiçbir şey yapamıyor, evet şartlarınız zor ama bence hiçbir erkeğin karşısında pasif kalmamak gerekiyor (eşinizle aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum ama) belki biraz diş gösterirseniz en azından sizi ezmeye çalışıyorsa onu yapamasın ki daha fazla üzdürmeyin kendinizi, umarım sorunlarınız bir şekilde hallolur ve çok mutlu olursunuz, evliliklerinde böyle mutsuz edilen mağdur kadınlar görünce çok üzülüyorum.
Yanlış anlamayın lütfen eziksiniz diye bir imada bulunmak istemedim ben. Evet bende üniversite mezunu bir işsizim maalesef. Eşinizle olan sıkıntılarınızı yazmışsınız aslında en başta müdahale edilse, konuşulsa çözülmeyecek sorunlar değilmiş gibi geldi bana, tabi şuan anlattıklarınıza göre geç kalınmış gibi çözmek içinEğitimsiz değilim üniversite mezunuyum ezikte değilim susmam karşısında ama işte malesef ülkemizde benim gibi coook üniversite mezunu ıssız var artık öyle tükendim ki iş bulamamak eşim ailesi biktim sanki
Bunu okuyunca içim üzüldü kiyamam sana. Ben de çok kötü günler geçiriyorum iki ay önce kardeşim vefat etti içim kan ağlıyor. Ama bil ki sana da güneş doğacak ölümü bile kabulleniyoruz geçmeyen dert olmaz. İnşallah bir gün o gözyaşların mutluluk gözyaşların olsun.Sanki allah beni görmuyo gibi hissediyorum dün balkonda saatlerce ağladım ve ağzımdan saatlerce allahim beni de gör artık dan başka kelime dökülmedi
Çok mücadele ettim en büyük sorun kv kaç kez konuştum kaç kez kavga ettim kaç kez ama herşey herzaman onların istediği gibi olduYanlış anlamayın lütfen eziksiniz diye bir imada bulunmak istemedim ben. Evet bende üniversite mezunu bir işsizim maalesef. Eşinizle olan sıkıntılarınızı yazmışsınız aslında en başta müdahele edilse, konuşulsa çözülmeyecek sorunlar değilmiş gibi geldi bana, tabi şuan anlattıklarınıza göre geç kalınmış gibi çözmek için
Başınız sağolsun sizin için çok üzüldüm caresizligin son noktası ölümBunu okuyunca içim üzüldü kiyamam sana. Ben de çok kötü günler geçiriyorum iki ay önce kardeşim vefat etti içim kan ağlıyor. Ama bil ki sana da güneş doğacak ölümü bile kabulleniyoruz geçmeyen dert olmaz. İnşallah bir gün o gözyaşların mutluluk gözyaşların olsun.
Size şunu söyleyebilirim ki fedakarlık yapan eş önemsenmiyor, ailenize sırf eşinizi düşündüğünüz için benim tüplerim kapalı demişsiniz ama karşılığına bak, bazı insanlar nankör gerçekten yapılan iyiliğin fedakarlığın karşılığını nankörlüğü ile veriyolar. Cimrilik zaten adamın kanında var o sonradan gelmez kolay kolay ve düzelmez de. Bir erkeğin eşine diyebileceği en kötü şeylerden biri yedirdiği içirdiğinin hesabını yapması, ekmeğini suyunu ben veriyorum vs demesi çok çirkin. Kv durumları o kadar çok var ki ben artık yorum bile bulamıyorum, eşlerle aranın açılmasındaki en büyük rol kv'nin oluyor her zaman. Çünkü oğullarını istese adam eder bak yanlış yapıyorsun derler ama yok onlara gelinleri suçlamak daha kolay geliyor. Allah yardımcınız olsun, bu kadar sıkıntı içinde kafayı yememek zor, fedakarlığı falan boşverip kendiniz ve çocuğunuz için yaşamaya bakın, bir iş bulup birikiminizi yapana kadar en azındanÇok mücadele ettim en büyük sorun kv kaç kez konuştum kaç kez kavga ettim kaç kez ama herşey herzaman onların istediği gibi oldu
Sonra eşimin normal yolla cocuk sahibi olamiycani öğrenince ben bi sustum kötü günlerinde yanında olmalıydım çok üzüldüm ona hiç belli etmedim hep destek oldum hiç bir şeyi dert etmedim kv geldi gitti umrumda olmadı 1 kere kavga ettik oğlumun çocuğu olmuyo diye yapiyosun dediler çocuğumuz oldu artık eşimin erkekliği çevreye karşı temizlemişti ben aileme benim tüplerim kapalıymış dedim eşim üzülmesin diye
Eşim hep cimriydi ben çalışırken de cimriydi ne zaman işten çıktım düşük tehlikem var di hayat benim için o gün değişti bir gün bana senin yediğin ekmeği ben alıyorum sen nasıl bana karşı gelirsin dedi o gün bitti bu evlilik
Ahhh bir bilsemTam olarak ne zaman tecelli ediyor acaba? Ben de beklemedeyim.
Umutsuz dedikçe hicbirsey bekleme. Herşeyi oluru na bırak sukret ve yolun açık olur bilBaşınız sağolsun sizin için çok üzüldüm caresizligin son noktası ölüm
Güneşin benim için doğduğu günü öyle hevesle bekliyorum ki ama umutsuzum
Çok mücadele ettim en büyük sorun kv kaç kez konuştum kaç kez kavga ettim kaç kez ama herşey herzaman onların istediği gibi oldu
Sonra eşimin normal yolla cocuk sahibi olamiycani öğrenince ben bi sustum kötü günlerinde yanında olmalıydım çok üzüldüm ona hiç belli etmedim hep destek oldum hiç bir şeyi dert etmedim kv geldi gitti umrumda olmadı 1 kere kavga ettik oğlumun çocuğu olmuyo diye yapiyosun dediler çocuğumuz oldu artık eşimin erkekliği çevreye karşı temizlemişti ben aileme benim tüplerim kapalıymış dedim eşim üzülmesin diye
Eşim hep cimriydi ben çalışırken de cimriydi ne zaman işten çıktım düşük tehlikem var di hayat benim için o gün değişti bir gün bana senin yediğin ekmeği ben alıyorum sen nasıl bana karşı gelirsin dedi o gün bitti bu evlilik
Allah görüyor tabi ki ama siz size yapılan kötülüklere hiç bir şey yapmayıp allah tan yardım bekliyorsanız daha çok beklersiniz. Kendiniz bir adım atmayı deneyin allah size yardım eder ama siz hiç bir şey yapmadan beklerseniz zorSanki allah beni görmuyo gibi hissediyorum dün balkonda saatlerce ağladım ve ağzımdan saatlerce allahim beni de gör artık dan başka kelime dökülmedi