Nasıl yapcam bunu olmuo aklımdan cikmio 5 yıllık evliliğimizde evlat hasreti çektik sonunda Rabbim verdi ama sonu oda ne adam ben 6 aylık hamile iken beni aldattı ve gddis o gidiş ha bugün doğru yolu bulcak ha yarın derken 14 ay geçti nasıl dusunmeyim anlamiorum
Inancınız biraz zayıf gibi geldi bana.Kızlar ilahi adalet gerçekten varmı 14 aydır bekliorum ama neden se daha göremedim ilahi adaletin isledini hadi beni geçtim çocuğumun Ahi da mı tutmaz arkadaş biz çocuğum la ortada kalırken onlar nasıl hayatını yasio anlamiorum sizce bu işin sonu ne olur ben artk tüm inancım i kaybettim
Seni cok iyi anliyorum ..hatta vallahi konu acicaktim bunla ilgili 9 ay oldu bende bekliyorum ama yok hala hayatlarini yasiyorlar ..senin yasadiklarin benden daha agirmis kardesim Allah sabir versin ama senin benim bizim gibi dusunenlerin tek yapmasi gereken mutlulugumuz icin ve hayatimizi idam ettirebilmemiz icin takip birakmaliyiz ..sen ben illaki duyariz ne biliyim ya bazen diyorum ki Allah onu daha cok seviyor belkide bilemeyiz ki Allahin isini valla kafam cok karisik.eski sevgilim de beni defalarca birakip gitti baskasiyla evledi cocugu var ve mutlu.ben bir evlilik yaptim bosandim halim ortada nerde bunda adalet bilemiuorum ya valla bilmiyorum ben((((((
Sebeb siz yaprak dahi düşmez derler ama sebeb ne biz çekiyoruz acaba kime ne yaptım diorum yok arkadaş kimin arası bozuksa bana gelir di ben aralarını düzeltir dim kaç kişinin yuvasını kurtardım evimde 24 saat dua okurum kuranlar okuturum acaba nerde eksik yanlış yaptım ya çok merak ediyorum ben birine tek bise söylesem Rabbim hemen benden çıkarır mislisi ile onlar dan neden cikarmio ve bu kdar büyük bir cezayı hakedecek ne yaptım ya beni de geçtim evladım Ne yaptı yaaSeni cok iyi anliyorum ..hatta vallahi konu acicaktim bunla ilgili 9 ay oldu bende bekliyorum ama yok hala hayatlarini yasiyorlar ..senin yasadiklarin benden daha agirmis kardesim Allah sabir versin ama senin benim bizim gibi dusunenlerin tek yapmasi gereken mutlulugumuz icin ve hayatimizi idam ettirebilmemiz icin takip birakmaliyiz ..sen ben illaki duyariz ne biliyim ya bazen diyorum ki Allah onu daha cok seviyor belkide bilemeyiz ki Allahin isini valla kafam cok karisik.eski sevgilim de beni defalarca birakip gitti baskasiyla evledi cocugu var ve mutlu.ben bir evlilik yaptim bosandim halim ortada nerde bunda adalet bilemiuorum ya valla bilmiyorum ben(((((([/QUOTE
Bende çok merak ediyorum adalet nerde r
Al iste ne alaka olsaydi adalet o evlenip mutlu olamazdi onu diyorum .Allah evinde mutlu etsin ..Sizin bir evlilik yapıp boşanmanızın eski sevgilinizle alakası ne? Siz boşandınız diye o da mı boşanmalı yani ?
Ya bak bende cok dua ediyorum namaz kiliuorum aslinda bizim gibilerinin bunu idrak etmesi lazim sinav dunyasi sinaniyoruz baska secenek yok Allaha inaniyoruz tevekkul etmemiz lazim ama nefs iste onun kontrolu cok zor oluyor iste boyle dusuncelere giriyoruzSebeb siz yaprak dahi düşmez derler ama sebeb ne biz çekiyoruz acaba kime ne yaptım diorum yok arkadaş kimin arası bozuksa bana gelir di ben aralarını düzeltir dim kaç kişinin yuvasını kurtardım evimde 24 saat dua okurum kuranlar okuturum acaba nerde eksik yanlış yaptım ya çok merak ediyorum ben birine tek bise söylesem Rabbim hemen benden çıkarır mislisi ile onlar dan neden cikarmio ve bu kdar büyük bir cezayı hakedecek ne yaptım ya beni de geçtim evladım Ne yaptı yaa
Al iste ne alaka olsaydi adalet o evlenip mutlu olamazdi onu diyorum .Allah evinde mutlu etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?