İlahi adalet 14 aydan mı oluşuyor. Bir ömür var sonucta elbet bir gün üzen kişiyi de üzen olur içinizi ferah tutun. Tam teslimiyet olmuyor o zaman sizinki sözde olmus oluyor böyle düsünüyorsanız.Kızlar ilahi adalet gerçekten varmı 14 aydır bekliorum ama neden se daha göremedim ilahi adaletin isledini hadi beni geçtim çocuğumun Ahi da mı tutmaz arkadaş biz çocuğum la ortada kalırken onlar nasıl hayatını yasio anlamiorum sizce bu işin sonu ne olur ben artk tüm inancım i kaybettim
Suç şimdi kadında mı? Kocanız adam olsa, o kadın ağzıyla kuş tutsa yine çocuğunu silmezdi.sebeb ne niçin neydi eksik ya herseyi geçtim nasıl bi kadın bir adama tek ve ilk evladını unutturabilio nerde adalet
Kızlar ilahi adalet gerçekten varmı 14 aydır bekliorum ama neden se daha göremedim ilahi adaletin isledini hadi beni geçtim çocuğumun Ahi da mı tutmaz arkadaş biz çocuğum la ortada kalırken onlar nasıl hayatını yasio anlamiorum sizce bu işin sonu ne olur ben artk tüm inancım i kaybettim
Hemen inancını kaybettiğin için mi adalet yerini bulmuyor acep???Sanmıyorum ya dedim ya artık inancım kalmadi ben hamile iken beni aldattı bıraktı ve Gitti her gün ağladım dua ettim sabret tim ama suan yeni bir haber daha aldım onlar gayet mutlu mesut bense ağladım la kaldım evladım la ortada kaldım sebeb ne niçin neydi eksik ya herseyi geçtim nasıl bi kadın bir adama tek ve ilk evladını unutturabilio nerde adalet
Canim sen burada yorum yapanlara bakma lutfen. Onlar minicik bebegiyle terk edilmemisler demek ki.Kızlar bazılarınizin yazıları o kdr acımasız ki anlamıyorum bir bana mı zor acaba yada ben mi abartiorum olanları yada yaşamadan akıl vermek bu kadar mı kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?