Siz ondan kurtuldunuz, o kendinden nasıl kurtulacak? Kendini götürdüğü her yerde aynı son bekliyor olacak onu. İnsan cennetini de cehennemini de cebinde taşıyor merak etmeyin.Birine karşı acayip kinliyim,çok kötü bir insan içimde bi ateş var ve anca o belasını bulunca sönecek..İlahi adaletin tecelli ettiği size kötülük yapanların belasını bulduğu hikayeleriniz varsa dinlemek isterim.. Önüne bak boşver diyeceksiniz ama bakmaya çalışıyorum bakıyorum ama içimde sönmeyen bir mum var anca belasını bulunca sönecek ben hayatıma devam ederken o mum orada yanmaya devam ediyor
Eski eş değil eltim..Eski eşin ipini çekip boşadım zaten ama eltim kocama aradı yıllarca doldurdu kocam zorla ondan özür diletti sebep yani anlatsam gerçekten benim haklı olduguk şeyler bı foto paylaşırım kocamı arardı böyle bir foto paylaşmış hoş mu diye misal,hamileliğimde eski eş kişisinin ona uymasindan dolayı onun için benim üzerime gelmesinden dolayı büyük üzüntü yaşadım ve bebeğim tek böbrekli doğdu şu an 7 yaşında biz yeni bosandik 5 ay oluyor ama eski eş kişisi onunla 3 yıldır görüşmüyor ne mal olduğunu anladım özür dilerim diyor ama bunların benim için önemi yok eski eş bizsiz kalarak cezasını buldu o kadında bulsun istiyorum evet hata eski esteydi ama o 3.bir kişi olarak ne hakla yuva yıkmaya koca doldurmaya gayret etti..yani söylemeyecektim ama burada yüzeysel anlattım bebeğim tek böbrekli doğdu o yüzden hamilelik sürecinde bana yasattiklari aklımdan çıkmıyor ve hamilelik dönemindeki üzüntü de bu tarz anomalilere sebep olurmuş..gelde kin tutmaa
Sen gerçekten kendi hayatına odaklanmadan o kişi belasını bulmayacak. Ne zaman ki gerçekten bıraktım diye hissedeceksin o zaman ilahi adaletin çarkı döner. Bu şöyle oluyor biraz sen nasıl olsa kinlisin, beddua ediyorsun evren diyor ki bana ihtiyaç yok. Ne zaman bırakıp yoluna bakıyorsun. Şaaakkkk adaletin tokadı iniyor.Birine karşı acayip kinliyim,çok kötü bir insan içimde bi ateş var ve anca o belasını bulunca sönecek..İlahi adaletin tecelli ettiği size kötülük yapanların belasını bulduğu hikayeleriniz varsa dinlemek isterim.. Önüne bak boşver diyeceksiniz ama bakmaya çalışıyorum bakıyorum ama içimde sönmeyen bir mum var anca belasını bulunca sönecek ben hayatıma devam ederken o mum orada yanmaya devam ediyor
Evliyken eski eş kendi çalıştı araba aldı. Babasının da arabası vardı. Ama oglununki yeni diye hep ona biniyordu. Kaynana ve kayınpedere arabamızı aldınız, bari kullanmadiginiz arabayı verin dedim. Hiç oralı olmadılar. Eski kayınpeder 2 arabayı da kullanıyordu. Eski eş ise bana sanane, ben çalıştım istediğimi bindiririm, sen mi bineceksin derdi.Çok hastalandım, arabalardan birini alda beni doktora götür dedim. Gene aynı cümleleri duydum. Komşum götürdü hastaneye beni. Eski eşte benim bu kadar hasta olacağımı tahmin edememiş öyle söyledi. Tartistik, ben binemiyorsam babanda binemez umarım dedim. Bir daha araba konusunu acmadim. Arabalarla kayınpeder kaza yaptı, eski eş dediki sen istemediğin için mi oluyor bunlar dedi , hiç bişey demedim. Arabada hakkım olduğu halde arabadan hak talep etmedim, sadece takilarimi aldim , ne nafaka aldim ne tazminat..Bosanirken ailesi bir kere bile beni aramadı, barıştırma cabalarida olmadı. Kayınpeder boşanmadan 7 ay sonra hastalığı yokken vefat etmiş. Yenilerde eski kaynana, görümce farklı numaralardan beni aradılar. Barışma olsun diye. Engelledim. ilahi adalet var , bende çok hırs yapıyordum, Allah'a havale ettim.
Beklerseniz olmaz. Kafanızdan atın o düşünceyi serbest bırakın. Siz ne zaman unutursaniz o zaman..Birine karşı acayip kinliyim,çok kötü bir insan içimde bi ateş var ve anca o belasını bulunca sönecek..İlahi adaletin tecelli ettiği size kötülük yapanların belasını bulduğu hikayeleriniz varsa dinlemek isterim.. Önüne bak boşver diyeceksiniz ama bakmaya çalışıyorum bakıyorum ama içimde sönmeyen bir mum var anca belasını bulunca sönecek ben hayatıma devam ederken o mum orada yanmaya devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?