Selam kızlar ben işten ayrılalı 15 gün oldu sekreterim beş yıllık bir tecrübem var.Kariyer.net Yenibiriş secretcv hepsinde cv im var.Sekreter danışma resepsiyonist santral ilanlarına basvurdum.Ama geri dönüş olmadi.Bu sitelere başvuru yapan arkadaş kaç gün içinde dönüş olur.Cv yi ayrıntılı olarak doldurdum şirketlerin Info email adreslerine de cv imi gönderdim.
Yani başvurulara yani hemen geri dönüş olmuyor birkaç gün icinde ya da bir ay içinde de dönüş olabilir yani kızlar büyük firmalar çok kişi ile mı görüşme yapıyor acaba
Sanırım iki üç hafta sürüyor çünkü 100 200 kişi başvuruyor ilanlara üç beş kişi değil de sayı olarak daha fazla kişiyi çağırıyorlar sanki.
Hiç belli olmaz. Bizim de geçen hafta elemana ihtiyacımız vardı, ilan verdik, ilk günden on kişi mail gonderdi, uygun olanlari hemen o gün çağırdık. İkinci gün de bir o kadar kişi basvurunca ilanı kaldirdik. En uygun olana 'pazartesi gel basla' dedik.Selam kızlar ben işten ayrılalı 15 gün oldu sekreterim beş yıllık bir tecrübem var.Kariyer.net Yenibiriş secretcv hepsinde cv im var.Sekreter danışma resepsiyonist santral ilanlarına basvurdum.Ama geri dönüş olmadi.Bu sitelere başvuru yapan arkadaş kaç gün içinde dönüş olur.Cv yi ayrıntılı olarak doldurdum şirketlerin Info email adreslerine de cv imi gönderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?