• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilçede para biriktirmek mi, merkez de hayatını yaşamak mi

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
iyi geceler kızlar. benim bi sıkıntım var. daha doğrusu kararsızlıktan dolayı çıldıracağım. dışarıdan birinin fikrine tecrübelerine ihtiyacım var. kısa keseceğim. ben bir ilin merkezinde iş yoğunluğu fazla olan bir yurtta memurum. 2 aydır da tek başıma yaşıyorum. 7000-8000 civarında masraf yapıp ev dizdim.zamanla ev kirası, elektrik su telefon internet mutfak masrafı borçlar derken elimde bişi kalmıyor.kaldığım yerde her türlü imkan var. şehrin merkezindeyim. ilçedeki bir yurda memur alımı yapılacak. ben de o yurdu zamanında çok istemiştim memleketime 1,5 saat diye. olmayınca da 2 ay önce eve çıkıp baya masraf yaptım. şimdi de aklım tayin iste diyor. oraya gidersem yurtta kalacam.kira yok. masraf yok. ama o ilçede de hiç bişi yok. her şeyi geçtim bu kadar yorgunluk bu kadar masraf gözümde büyüdü. nasıl giderim diyorum bunları bırakıp. bir de gideceğim yurt yazın nöbetçi olmadığından çok rahat. kapasitesi de az. siz olsanız ne yapardınız.

artık kararımı vermem lazım..1 ay sonra kesinleşecek. ama ben pişman olmaktan çok korkuyorum.. ilçeye gidersem param olacak ama burda kurduğum ev ortamı, evimin huzuru, komşularım gibi bir daha bulamam, burda kalsam iş yerimdeki ortam müdürüm psikolojimi bozdu bozacak.. çıldıracağım :kızgın:

Son düzenleme:
İlçenin merkeze uzaklığına göre tercih yapın. Yarım saat gibi bi sürede merkeze gelebiliyorsanız ilçeyi de düşünebilirsiniz.

iş ortamı iş yoğunluğu, rahatlığı önemli değil mi peki sizce

iyi geceler kızlar. benim bi sıkıntım var. daha doğrusu kararsızlıktan dolayı çıldıracağım. dışarıdan birinin fikrine tecrübelerine ihtiyacım var. kısa keseceğim. ben bir ilin merkezinde iş yoğunluğu fazla olan bir yurtta memurum. 2 aydır da tek başıma yaşıyorum. 7000-8000 civarında masraf yapıp ev dizdim.zamanla ev kirası, elektrik su telefon internet mutfak masrafı borçlar derken elimde bişi kalmıyor.kaldığım yerde her türlü imkan var. şehrin merkezindeyim. ilçedeki bir yurda memur alımı yapılacak. ben de o yurdu zamanında çok istemiştim memleketime 1,5 saat diye. olmayınca da 2 ay önce eve çıkıp baya masraf yaptım. şimdi de aklım tayin iste diyor. oraya gidersem yurtta kalacam.kira yok. masraf yok. ama o ilçede de hiç bişi yok. her şeyi geçtim bu kadar yorgunluk bu kadar masraf gözümde büyüdü. nasıl giderim diyorum bunları bırakıp. bir de gideceğim yurt yazın nöbetçi olmadığından çok rahat. kapasitesi de az. siz olsanız ne yapardınız.
Eger birikim yapmayi dusunuyorsan esyalari sat aldigin fiyata git. Zaten gunduz aksama kadr calisiyorsun aksamda eve gelip dinlenirson hafta sonlarida cuma aksmi memleketine gidersin pazar donersin sehirde yasadigin xaman sehrin merkezinden yararlaniorsan eger kal tabi

iş ortamı iş yoğunluğu, rahatlığı önemli değil mi peki sizce

Kaba tabirle sozum meclisten disari kopek gibi calisip aslan gibi yerim lafi var ya o dogru bence ..
Ilceee kos kos oturacagima
Aksam bunaldigimda bi yerde kahve icmek isterim ..
Ya da alisveris yapmak falan

bence hedefleriniz varmi önemli olan bu. Ev almak araba almak vs. İlde elime birsey kalmiyor demissiniz yani hic birikiminiz olmuyodur, herseyim var nasilsa diyorsaniz bu düzeninize devam edin.

Ama yok daha isteklerim arzularim var diyorsaniz sıkın birkac sene disinizi birikim yapin ilcede.

Ben olsam giderdim, kalan parayla da guzel bir tatil yapardim.

İyi ölçüp tartmak lazım.. İlçede daha çok kazanacaksanız ve memleketinize yakınsa bi araba alıp haftasonları rahatlıkla gidebilirsiniz, gezebilirsiniz.. Ancak düzen bozmakta riskli.. Gittiğiniz yerde rahat olsanızda işyerindeki kişilere yada çevreye alışabilecek misiniz? Şuanki iş yerinden memnun musunuz?

Hepsini düşünün:KK51:

Ben de gezmeyi yemeyi severim ama sizin durumunuzda ilçede kalır paramı biriktirirdim. Haftasonu da gider merkeze gezerdim.

hangi il ve hangi ilçe olduğuna bağlı olarak değişir cevabim. mesela balıkesir merkez mi erdek mi derseniz erdek derim. balıkesir merkez mi gönen mı derseniz merkez derim.. benim cebimi burdan yola çıkarak degerlendirin:KK48:

anlaşılan çoğu kişi iş ortamını boş ver takma diyor. benim biraz ondan dolayı da gidesim var da :(

Inanin buyuk sehirde birikim yapmak zor. Ne kadar gelir o kadar gider oluyor. Ilcede en azindan birikim yaparsiniz hayatinizi garantilersiniz. Sıkıntı cekmeden birseylere sahip olunmuyor cunku.

hangi il ve hangi ilçe olduğuna bağlı olarak değişir cevabim. mesela balıkesir merkez mi erdek mi derseniz erdek derim. balıkesir merkez mi gönen mı derseniz merkez derim.. benim cebimi burdan yola çıkarak degerlendirin:KK48:

o zaman burda merkez ağır basıyor.gidecegim ilçede bi avm bile yok:(

o zaman burda merkez ağır basıyor.gidecegim ilçede bi avm bile yok:KK43:
merkz dediginiz yer buyuksehirlerden biri değilse şehir hayatı çok keşmekeş değildir zaten. ama buyuksehirdeyseniz hemen kaciverin bir ilçeye. şahsen benim imkanım olsa küçük kendine has şehir hayatının beni yormayacağı bir yerde yaşamayı canı gönülden isterim:KK54:

Inanin buyuk sehirde birikim yapmak zor. Ne kadar gelir o kadar gider oluyor. Ilcede en azindan birikim yaparsiniz hayatinizi garantilersiniz. Sıkıntı cekmeden birseylere sahip olunmuyor cunku.
aslında bu kadar masrafa rağmen evimde çok mutluyum. sadece iş ortamından dolayı sıkıntılarım var :(

Back
X