• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLDEN İLÇEYE TAŞINMAK

Bence içine sinmeyen bir yere yerleşme.Mutsuz olursun.Mutsuz olduğunda da çocuğun gene etkilenir.Zaten baba oraya gittiğinizde ortama ayak uydurmak adına ikiye üçe bölünerek.Yok annem diyecek yok babam diyecek ve bir şekilde yanınızda daha az olacak.Kisacasi çocuğun için gitme derim ben.

siz bence sorununuzun bile farkında değilsiniz.. zira başlığınız kayınvalide ile aynı binaya taşınmak olmalıydı..
şimdi farkında bile değilsiniz belki ama taşınırsanız en büyük derdiniz bu olacak..

Ilcede yasanir da kv ile yasam nasil olur bilemedim. Ben de ilcede bogulurum ailemi ozlerim dedin mi esine?

dün aksam esimle konuştuk. aksama kadar ders anlatamadım midene agrılar girdi dedi. ben ona sen kazandn demiştim. sen orda yapamayacksın gelme dedi benm tayinim çıkarsa 4 gün orda 3 gün yanınızda olurum dedi. hem doğu görevimi yapmış olurum dedi.aynı il içinde olduğu için geri tayin de isteyebilirim dedi. aslında tam anlamıyla çözüm değil ama onun evde huzursuzluk çıkarmasının sebebi benm oraya gitmem dememdi inatlaşma yani. bundan sonra nasıl olur bilmiyorum ama nedense üzerimden bir yuk kalktı belki uzun süre çıkmayadabilir tayini

Back
X