- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 98
- 29
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Ben bi sureligine eyvallah tamam derim ama omur boyu yok kalsin suan sevgilim tarafindan ayri ev bi takim seyler olsun durumu yok oda ayri evi cok istiyo ama zamani var herseyi ayarlayalim oyle gecelim diyoHuzurun ev işinden daha önemli. ayrı ev tabi ki durumunuz varsa. ev işi öğrenilir.
Edit: o bir süre aileyle yaşamak bir süre olarak kalmaz ömür boyuna döner.
Haklisin bende oyle diyorumda babam sevgilim onun ailesi olsun bizle yasayin diyo sevgiliminde durumuda yok simdiSakın ha aynı eve gitme. ev işi dediğin nedir Allah aşkına? öğrenirsin bir süre sonra. dertsiz başına dert arama.
Haklisin bende hep kendime oyle derimev ev üstüne olmaz bana kalırsa doğru değil
Tembihlicemde sevgiliminde suan ayri ev evi düzme durumu yok napsam bilemedim arada kaldim benEv işinde bir şey yok.
Babanı tembihle de beraber yaşarsınız falan diye yüz vermesin erkek tarafına.
Dimi haklisin...Aman aman sakın ha!!..
Ben bi sureligine eyvallah tamam derim ama omur boyu yok kalsin suan sevgilim tarafindan ayri ev bi takim seyler olsun durumu yok oda ayri evi cok istiyo ama zamani var herseyi ayarlayalim oyle gecelim diyo
Evlenmeyi erteleyin. durumları düzeltince evlenirsiniz.Haklisin bende oyle diyorumda babam sevgilim onun ailesi olsun bizle yasayin diyo sevgiliminde durumuda yok simdi
Tembihlicemde sevgiliminde suan ayri ev evi düzme durumu yok napsam bilemedim arada kaldim ben
Dogru diyosunda sevgilimin ayri ev icinde durumu yok napsam bilemedimKadrolu bir ev hanımı olarak size diyeceğim şey ev işlerinin hepsini artık yapan makineler var
Sakın aynı evde yaşama fikrini aklından bile geçirme konuları bir okursan değil aynı ev altlı üstlü yaşayanlar bile çok pişman
Zaten hep okudum gordugum icin boyle bir konu acma geregi duydumSen heralde kaynanatör gelin birlikte oturma konularını okumamışsın 465784123 konu açıldı bi bak oku istersen neler yaşamış birlikte oturanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?