Ilerde ayrı evmi ailesinin evimi sizce nelerle karsilasirim ?

5 senedir beraberiz evlenmeyi cok bekledim hala da dort gozle bekliyorum belki kendimi anlatamam ama ev düzme iside cok zaman alcak biliyorum sabirsizim hemen kavusayim ona artik istiyorum napcam kafam sisti artik doldu
 
tabi ki ayrı ev.

ev ev üstüne olmaz! tam yeni evli balayı modunda aile ile yaşanır mı? bi de çocuk yaparsınız bu sefer çocuğa bakılıyor diye gidemezsiniz. ömür boyuna döner o iş.
 
Ne bu acelen kaçmaz merak etme
Bir süre durumunuzu toparlayın kirada oturun.
Ailesiyle aynı evde oturduktan bir süre sonra şuanki hevesinde kalmaz eminim.
Hevesin yerini, pişmanlık alır..
 
Ya bence kayınvalideyle falan aynı evde yaşamak bi nevi intihar gibi bişey. aman ha!!

Evliliğinden bişey anlamazsın. O eve evlatlık gitmiş gibi olursun, çünkü o evin hanımı sen olmazsın, kv olur...

kocanla romantizm yaşayabileceğin tek yer dört duvar arası yatak odan olur. sarılıp salonunda film izleyemezsin. evde gerek kıyafet gerek hareket olarak asla rahat edemez sürekli diken üstünde olursun. ama kendi evinde sabah kalkıp geceliğinle dolaşabilirsin.

rahat rahat banyo yapamazsın! hele ki seviştikten sonraki banyoların işkence gibi olur. keyif yapamazsın. akşam yapılacak yemeği bile gönlünce yapamazsın. yatak odanızda sessiz sinema oynar gibi hareket etmek zorunda kalırsınız.

dışarı çıkmalarınıza karışılır, herşeye karışılır. daha aklıma gelmeyen bi ton dezavantaj!!

sakın bak sakın kabul edip kendini ateşe atma!

ev işi yapmak nedir allah aşkına? çok basit bi şey.

bir göz oda olsun ama sadece senin olsun. evin hanımı sen ol. gerekirse evini b*k götürsün ama sadece eşinle sen ol. aman bi hata edip kabul edeyim deme, delirme.

Ha ben evlilik hayatı yaşamak istemiyorum, her şey içimde ukte kalabilir, bütün bu çileleri çekmeye de razıyım, kendimi ateşe atarım diyorsan buyur git yaşa.

Not: şunu da ekleyim, hani ev işi bilmiyorum ondan birlikte yaşayalım diyorsun ya canım, asıl ev işi yapmayı onlarla yaşayınca görürsün. o evin içinde ''gelin'' olacağın için hiçbi işe ellerini sürmezler, her şeyi sana yaptırırlar, gerekirse önce öğretir sonra yaptırırlar. sürekli onlara hizmet edersin. hizmetçi gibi yaşarsın. asıl kendi evin olursa ev işinden korkma. çünkü canın nasıl isterse ne kadar isterse o kadar yaparsın kendi evinde.

ama kv evinde öyle olmaz... her iş sana bakar. daha önce bin defa tecrübe edildi bunlar, boş laf değil.
 
Kesinlikle aynı evde yaşa. Şimdi ayrı eve çıksan iki kişinin temizliği yemeğini yapamazsın ama beraber oturunca kv paşa paşa öğretir. Öyle yaşar gidersiniz..
 
Yaşınızın küçük olduğunu tahmin ettim. Yazdıklarınızdan anlaşılıyor. Henüz çok toy ve cahilsiniz. Bence evlilik için olgunlaşmayı beklemelisiniz. Koca bir yere kaçmıyor. Bu yaşta niye bu kadar heves ederler evliliğe bu kızlar anlamıyorum. Gezin tozun bekarlığın tadını çıkarın biraz. Nasılsa ileride evleneceksiniz. Kıymetini bilin şu zamanların. Kaynanayla oturmaya gelince size bir abla tavsiyesi aşkından ölseniz bile böyle bişeye asla kalkışmayın. Size ev açamayacak kadar aciz bir adamla asla evlenmeyin. Durumu olana kadar bekleyin isterse 10 yıl geçsin. Sığıntı gibi başkasının evinde yaşamayı kabul etmek hayatınızda yapacağınız en büyük aptallık olur. O durumumuz düzelince ayrı eve çıkarız palavralarınada asla inanmayın. Burda okuduklarınızı dikkate alın lütfen. Saf olmayın bu kadar. Yakmayın kendinizi. Vallahi böyle konuları okudukça üzülüyorum. Gencecik kızlar herşey toz pembe geliyor. Düşünemiyorlar. Hayatları mahvoluyor sonra.
 
Yaşın küçük biraz da sanırım. Ne acelen var tatlım? Biraz bekleyin, mumkun ise sende çalış. Sevgilin de maddi olarak toparlasın kendini. Hem ev işi dediğin nedir öğrenilir. Elele verin küçük de olsa kendi evinize çıkın. Allah mutlu mesut etsin şimdiden
 
Güzelim benim biz yanilalim sen mutlu ol inşaallah ama. Böyle bian önce kavusayim ev duzulmesini bekleyemicem falan nasıl kafalar bunlar?? Kendini dusuneceksin en önce. Koca bulunur merak etme daha yaşın çok genç. Kafanı toparla benden sana abla tavsiyesi, evlilik bu çocuk oyuncağı değil. Şimdi kızarsın bu söylenenlere ama yarın öbür gün evlendiginde anlarsın nedemek istediğimizi. Evlenince kavuştum oh mis olmuyor yani asıl hayat ozaman başlıyor. Ve seçimlerin hayatını belirliyor. Biraz daha düşün. Acele karar verme. Tekrar mutluluklar diliyorum
 
Aynı evde oturursan hani hic ev işinden anlamam diyorsun ya kaynana derki "kocaya gelmeyi biliyon ama ev işi bilmiyon" der iki gün işi yapar üçüncü gün başına kalkar aranizi açar esinle
He bide kayinpeder kayın gorumce var onlari da hesaba kat lütfen
Agrimaz başına dert al beraber oturda
 
Zaten 5 senedir beraberiz ben 20 o 22 yasinda daha fazlada beklemek istemiyorum sevdigime kavusayim artik derdindeyim

Hani hep kızıyorum ya erken yaşta yapılan evliliklere.
Sonra gelsin karı koca kavgaları,k.valide sorunları aynı evde yaşamalar.
Hayatı toz pembe görüyorsun,hiçte öyle değil sen bir sorumluluk al bakayım ne kadar üstesinden gelebileceksin.
Evlenecem diye hayatlarınızı heba etmeyin aertık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…