- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 98
- 29
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Zaten 5 senedir beraberiz ben 20 o 22 yasinda daha fazlada beklemek istemiyorum sevdigime kavusayim artik derdindeyimYaşlar kaç? evlenmenizi şartları düzeltene kadar erteleyebilirsiniz.
O zaman hic tereddütsüz hayır birlikte kesinlikle oturmam demelisinZaten hep okudum gordugum icin boyle bir konu acma geregi duydum
5 senedir beraberiz evlenmeyi cok bekledim hala da dort gozle bekliyorum belki kendimi anlatamam ama ev düzme iside cok zaman alcak biliyorum sabirsizim hemen kavusayim ona artik istiyorum napcam kafam sisti artik dolduSevgilinin durumun yoksa bekleyin durumu olunca evlenirsiniz. Ben de evlendiğimde senin gibiydim hatta şimdi de çoğu şeyi bilmiyorum, bilmediğim şeyleri internetten falan açıp bakıyorum ya da bilen birisi varsa onlara soruyorum bunda utanılacak bir şey yok herkes her şeyi bilerek 4/4 lük evlenmiyor ki. Ben mesela turşu kurmaktan salça yapmaktan, erişte kesmekten pek anlamıyorum aslında anlıyorum ama tek yapılacak şeyler değil gibi geliyor o yüzden kaynanam ve annem bunları yaparken yanlarına gittim yardım ettim bana da yaptılar tek olsam çok zorlanırdım.
Bende o durum hic duzelmez korkum var senin gibi dusundugum icinDurumu yoksa durumu olunca evlenin o zaman o durum hiç düzelmiyor maalesef
Aynen zaten oyle diyicem kucucuk dahi olsa ayri ev olsun kira olsun ki ev alacak durum yok buyuk ihtimal kiralik ev bize gozuktuKüçücük bi ev olsun kira olsun yinede ayri evim olsun
Kira olsun canim.ne olcak bende kirada oturuyorum en azindan sana ait bi ev olcakAynen zaten oyle diyicem kucucuk dahi olsa ayri ev olsun kira olsun ki ev alacak durum yok buyuk ihtimal kiralik ev bize gozuktu
Zaten 5 senedir beraberiz ben 20 o 22 yasinda daha fazlada beklemek istemiyorum sevdigime kavusayim artik derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?