Ilerde ayrı evmi ailesinin evimi sizce nelerle karsilasirim ?

daha 20 yaşındasın bu ne acele? hem durum yok hem yaş küçük hem de ev işi bilmiyorum diyorsun evlenmek için tek bir sebep yok ortada. Sevdiğine kavuşmak sadece yatak odasında olmaz canım burdaki hanımların dedikleri hayatın ta kendisi iyice oku ve dikkate al derim. Aynı eve gireceksiniz fiziksel beraberlikten çok daha fazlası demektir bu. Ev içinde ev kesinlikle olmaz sakın böyle bir hata yapma. Sonra daha çok konu açarsın burda.

Uçsuz bucaksız internet var önünde.Sen bu kafadaysan zaten evlenme.Ne demek ev işinden anlamam öğrenmek için ailesiyle oturmak.Kimse anansın karnında öğrenmiyor.Ev işinden daha önemli şeyler var anlaşabilmek.Her türlü öğrenilir diğeri.

Zaten 5 senedir beraberiz ben 20 o 22 yasinda daha fazlada beklemek istemiyorum sevdigime kavusayim artik derdindeyim
Ya allah aşkına 20 yaşında bir kız 22 yaşında bir erkek.Ne evliliği.Bu yaşlarda böyle bir sorumluluğa girmenin anlamı ne.Yazık etmeyin kendinize.Ailelerinizde de mi hiç mantık yok.

ya sen çıldırdın mı kuzum? bdv konularını hiç okumuyorsun sanırım. eşinin ailesinden ne kadar uzak olursan o kadar mutlu olursun.

o durumu düzelene kadar anasıyla oturacak adamin durumu hiç düzelmez bu bir
Ev işi bilmiyorum kendime güvenemiyorum kv ile otursam mi diyon ya, kendi evinde kimse karışamaz hangi işi yaptın hangisini yapmadın, ama kvnin evinde sabahın köründe başlıcan el pençe hizmete taaa ki yatana kadar, yani orda ay ben bilmiyirim iv işi sökmez canım ....ke ....ke yaptırırlar üstüne bi de küçümserler kocana fiştiklerler gün gelir kavga eder gün gelir laf yersin kocandan da... ha tabi sen diyorsan ki anamın evinde köleyim orda pirimses olcam de hadi uğurlar ola polyanna

Kaynananin evinde yan gelip yatacanmi sandın bütün işler ellerinden öper sen daha kaynanin ne olduğunu anlamamissin annene benzemez kuzu kuzu bilmediğin işleri yaparsın kaynananda yan gelir yatar sen de ah vah ettiginle kalırsın ahh gençlik ahh sonra burda yok kaynanam söyle yok aynı evde yaşamak söyle diye başlık açarsin ayrı ev kesinlikle

Evi neden erkek tarafı kursun

Çalışın ikiniz eder 2500 tl ona göre makul ölçülerde ev tutar eşya alırsın taksitle ödersin

Ya da annenin evinde oturur iş öğrenirsin vs vs

Sevişmek ise amaç evlilik zorunlu değil hele Kv ile aynı ev hiç gerekli değil

Kusura bakmayında o nasıl babaymış kv ve kp ile oturmanı istiyor!? Bu konuda akıl veriyor birde?! Ben buna takıldım ailenle konuş. Valla annem ayrı ev yoksa ev tutulana kadar kızımız bizimle yaşamaya devam eder diye rest çekmiştiki karşı taraf birlikte yaşamayı teklif dahi edemedi. Ailenizle konuşun bu durumu bemce

Birde ev işini evde kıra döke yapa döke öğrenirsiniz ama kv evinde her hatanız için aptallıkla beceriksizlikle suçlanır belki alay konusu olursunuZ. Sonra öğrenince ne mi olur? Bütün evin yükş omuzunuzda olur. O sıra bi hamile kalsanız ayrı ev telaşına da düşemez kv kp evinde hamileliğinizde bi ayağınızı uzatıp uzanamazsınız bile. Sakın o işe girmeyin. Yani ben evlenmekten dahi vaxgeçerdim. Ayrı eve çıkamayacaksanız neden evleniyorsunuz ki zaten mantık olarakta çok saçma

Sevgilinizin ayrı eve çıkacak gücü yok, sizin ev işi konusunda kendinize güveniniz yok. Evlenmeyi sadece sevişmekten ibaret mi sanıyorsunuz?

Durumu yoksa olana kadar bekliceksin bu kadar basit. Ev ev üstüne olmaz. Şahsen dusunmezdim bile bunu.

ya sırf ev işi için aynı eve çıkılır mı. aynı eve çıkınca sanki sana iş yaptırmayacaklar mı , tam tersi milletin pisliği ile uğraşacaksın bi de gelin diye ezecekler. küçük bir ev tutun temizliği yemeği de öğrenirsin herkes yapıyor atla deve değil yani.

yasın kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…