- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
durumu olmayan adam evlenmesin, bu kadar net !Haklisin bende oyle diyorumda babam sevgilim onun ailesi olsun bizle yasayin diyo sevgiliminde durumuda yok simdi
Uçsuz bucaksız internet var önünde.Sen bu kafadaysan zaten evlenme.Ne demek ev işinden anlamam öğrenmek için ailesiyle oturmak.Kimse anansın karnında öğrenmiyor.Ev işinden daha önemli şeyler var anlaşabilmek.Her türlü öğrenilir diğeri.Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Bende ayri evde yasamak istiyodum kocam olcak kisiyle ama diger yandan kendime pek ev islerinde guvenimde yok ama aklim karisti ne yapsam sizcede bi süre ailesiyle yasamak iyi fikirmi ?
O zaman evlenmeyecek.Hangi çağdayız.Üstüste oturmak ne aynı evin içinde.Ev kuramayan insan evlenmesin.Tembihlicemde sevgiliminde suan ayri ev evi düzme durumu yok napsam bilemedim arada kaldim ben
Ya allah aşkına 20 yaşında bir kız 22 yaşında bir erkek.Ne evliliği.Bu yaşlarda böyle bir sorumluluğa girmenin anlamı ne.Yazık etmeyin kendinize.Ailelerinizde de mi hiç mantık yok.Zaten 5 senedir beraberiz ben 20 o 22 yasinda daha fazlada beklemek istemiyorum sevdigime kavusayim artik derdindeyim
Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Bende ayri evde yasamak istiyodum kocam olcak kisiyle ama diger yandan kendime pek ev islerinde guvenimde yok ama aklim karisti ne yapsam sizcede bi süre ailesiyle yasamak iyi fikirmi ?
yasın kaç?Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?