- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Evliliginin en guzel ilk yillarini kv kp le mi gecirmek istiyorsunuz ikinizde.Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Bende ayri evde yasamak istiyodum kocam olcak kisiyle ama diger yandan kendime pek ev islerinde guvenimde yok ama aklim karisti ne yapsam sizcede bi süre ailesiyle yasamak iyi fikirmi ?
Yahu neden evleniyorsunuz o zaman? durumu yok bir şeyleri ayarlayacaksa evlenmeden ayarlasın.Ben bi sureligine eyvallah tamam derim ama omur boyu yok kalsin suan sevgilim tarafindan ayri ev bi takim seyler olsun durumu yok oda ayri evi cok istiyo ama zamani var herseyi ayarlayalim oyle gecelim diyo
Ayri ev acacak durumu yoksa bekleyin aceleniz ne.Tembihlicemde sevgiliminde suan ayri ev evi düzme durumu yok napsam bilemedim arada kaldim ben
Zaten 5 senedir beraberiz ben 20 o 22 yasinda daha fazlada beklemek istemiyorum sevdigime kavusayim artik derdindeyim
5 sene uzun ama daha yaşınız gençmiş, insan sabırsızlanıyor bir an önce olsun istiyor ama işte şartlar.. Sende çalışsan da beraber yapsanız ? Daha kısa sürmez mi bu işler en azından daha az beklersiniz. Bence çok düşünülmesi gereken bir konu. Yanlış anlama ama insan evde şortla, bornozla gezmek ister ne bileyim en azından dışarı çıkacağınızda hesap vermemek ister.. Gündüz eşin işteyken istediğin saatte kalkamayacaksın ayağını uzatıp oturamayacaksın ne bileyim en basit beraber film izlemek isteyeceksiniz o bile sıkıntı... Kaynanası ile uzakta yaşayanlar ile sorunlar yaşarken aynı evde bilemiyorum..5 senedir beraberiz evlenmeyi cok bekledim hala da dort gozle bekliyorum belki kendimi anlatamam ama ev düzme iside cok zaman alcak biliyorum sabirsizim hemen kavusayim ona artik istiyorum napcam kafam sisti artik doldu
Ben anlamıyorum ev isi bilmemek de nedir ? Annem banada hiç yaptirmadi önüme suyumu getirirdi evlendim hOPP herseyi öğrendim yaptım. Hiç zor değil. Bence kesinlikle kv ile yaşama sonra burda kv dertleri paylasmaya aday görünüyor olursnEvlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Bende ayri evde yasamak istiyodum kocam olcak kisiyle ama diger yandan kendime pek ev islerinde guvenimde yok ama aklim karisti ne yapsam sizcede bi süre ailesiyle yasamak iyi fikirmi ?
E atesiniz basiniza vurdu o zaman. Durumu olmayan ayri eve cikamayan evini gecindiremeyen adamlara nasil koca diyorsunz ve evleniyorsunuz hayret dogrusu. Hep diyorum mecburiyet olur agir hastalik olur iflas olur vs ayni eve gecilir de daha bastan bile bile buna lades diyenleri anlamiyorum. Bu sitede uc sayfa okuyan bunun ne sorunlu birsey oldugunu anlar. Ama hala gelip soruyorsunuz. Hemen evlenmeyin biraz nisanli durun. Siz ev isi ogrenin sevgiliniz de para biriktirsin. Ayrica kendi evinizde ev isi ogrenemediyseniz kaynana evinde 7/24 hizmetcilik edeceksiniz. Ki o da kolay birsey degil.Haklisin bende oyle diyorumda babam sevgilim onun ailesi olsun bizle yasayin diyo sevgiliminde durumuda yok simdi
Bu nasıl bir yorum ya? Sizin yorumlarınız bana üyeliğimin ilk gününden beri çok tuhaf geliyor...Evliliğin sorumluluğunu alacak kadar olgun değilsin
herhalde evlendikten sonra boşanma ihtimalin yüksek
Evlilik sizin neyinize ya?Tembihlicemde sevgiliminde suan ayri ev evi düzme durumu yok napsam bilemedim arada kaldim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?