Ilerde ayrı evmi ailesinin evimi sizce nelerle karsilasirim ?

Evliliginin en guzel ilk yillarini kv kp le mi gecirmek istiyorsunuz ikinizde.

O zaman siz evlenmeyin bekleyin derim. Cunki evliligin ne oldugunun farkinda degilsiniz. Bir odadan ibaret degil evlilik.

Bir evin icinde paylastiklarin birbirini tanima anlama anlasma ve catisma surecin olacak ve bunlar icin yanlis bir ortamda olacaksiniz.

Ev islerinde kendime guvenmiyorum demissin. Sirf bu bile ayri eve cikmana sebep.

Kv senden is yemek misafire hizmet bekleyecek.
Ne zannediyorsun allah askina kv kahvaltini hazirlayacak kp de cayini mi dolduracak.

Ben bi sureligine eyvallah tamam derim ama omur boyu yok kalsin suan sevgilim tarafindan ayri ev bi takim seyler olsun durumu yok oda ayri evi cok istiyo ama zamani var herseyi ayarlayalim oyle gecelim diyo
Yahu neden evleniyorsunuz o zaman? durumu yok bir şeyleri ayarlayacaksa evlenmeden ayarlasın.

Zaten 5 senedir beraberiz ben 20 o 22 yasinda daha fazlada beklemek istemiyorum sevdigime kavusayim artik derdindeyim

Aynı evde yaşamanız pek tabii mümkün. Teknik olarak mümkün yani. Bomboş bir odada kızgın yağda patates kızartıyorsunuz diyelim. Bir tek ocak ve kızarttığınız kapta kızgın yağ var başka da hiçbir şeyiniz yok. Delikli kepçe, çatal, kapak, lavabo, yani patatesleri süzebileceğiniz hiçbir şeyiniz yok. Ama illa şimdi hemen kızartıp yemek istiyorsunuz. Kızaran patatesleri teknik olarak ellerinizle alabilirsiniz ama yanarsınız. Kayınvalidenizle de beraber oturursanız yanarsınız. Paramız yok o yüzden beraber otursak olur mu demek, çatal alacak durumum yok elimi kızgın yağa soksam olur mu demek gibi. Ne diyelim sok mu diyelim?

Sen bu kafayla gidersen sevdiğine değil bulaşığa, çamaşıra, temizliğe, yemeğe, hizmet etmeye kavuşursun ancak.

Sevdiğine de taaa gece olupta aynı odaya girince kavusabilirsin, ama o zaman da ne mecalin kalır ona kavusmaya ne de hevesin.

Yıl olmuş 2016 şu soruyu soran hala var,pes doğrusu!!! Tabikide ayrı ev. Ne demek ev işinde kendime güvenmiyorum hiç anlamış değilim. Bizim oralarda bir laf vardır evlenmeye aklı yetenin herseye aklı yeter. kaç yaşındasın bilemiyorum ama biraz ayaklarının üstüne bas kendine güven! böyle evlenip gidiyorsunuz senesine doğuruyorsunuz ondan sonra da yok kv kp şöyle huzur vermiyo yok bunu yapıyor diyo mızmızlanıyorsunuz. Biraz düşünün yaa

5 senedir beraberiz evlenmeyi cok bekledim hala da dort gozle bekliyorum belki kendimi anlatamam ama ev düzme iside cok zaman alcak biliyorum sabirsizim hemen kavusayim ona artik istiyorum napcam kafam sisti artik doldu
5 sene uzun ama daha yaşınız gençmiş, insan sabırsızlanıyor bir an önce olsun istiyor ama işte şartlar.. Sende çalışsan da beraber yapsanız ? Daha kısa sürmez mi bu işler en azından daha az beklersiniz. Bence çok düşünülmesi gereken bir konu. Yanlış anlama ama insan evde şortla, bornozla gezmek ister ne bileyim en azından dışarı çıkacağınızda hesap vermemek ister.. Gündüz eşin işteyken istediğin saatte kalkamayacaksın ayağını uzatıp oturamayacaksın ne bileyim en basit beraber film izlemek isteyeceksiniz o bile sıkıntı... Kaynanası ile uzakta yaşayanlar ile sorunlar yaşarken aynı evde bilemiyorum..

O 'bir süre' bir ömür olur. Ayrıca kv, esinle vakit gecirememe, özgürlüğünün kısıtlanması, hatta boşanma gibi sorunların olmasindansa ev işi sorunun olsun.

Ben anlamıyorum ev isi bilmemek de nedir ? Annem banada hiç yaptirmadi önüme suyumu getirirdi evlendim hOPP herseyi öğrendim yaptım. Hiç zor değil. Bence kesinlikle kv ile yaşama sonra burda kv dertleri paylasmaya aday görünüyor olursn

Haklisin bende oyle diyorumda babam sevgilim onun ailesi olsun bizle yasayin diyo sevgiliminde durumuda yok simdi
E atesiniz basiniza vurdu o zaman. Durumu olmayan ayri eve cikamayan evini gecindiremeyen adamlara nasil koca diyorsunz ve evleniyorsunuz hayret dogrusu. Hep diyorum mecburiyet olur agir hastalik olur iflas olur vs ayni eve gecilir de daha bastan bile bile buna lades diyenleri anlamiyorum. Bu sitede uc sayfa okuyan bunun ne sorunlu birsey oldugunu anlar. Ama hala gelip soruyorsunuz. Hemen evlenmeyin biraz nisanli durun. Siz ev isi ogrenin sevgiliniz de para biriktirsin. Ayrica kendi evinizde ev isi ogrenemediyseniz kaynana evinde 7/24 hizmetcilik edeceksiniz. Ki o da kolay birsey degil.

Evliliğin sorumluluğunu alacak kadar olgun değilsin
herhalde evlendikten sonra boşanma ihtimalin yüksek

Kendi yapabileceğin en büyük kötülük beraber yaşamayı kabul etmek olur inan.
Tecrübe ile sabit
Hem ne sanıyosun kv n sana yardımcı mı olacak ön ayak mı olacak
Daha çok beeklersin

Kafanı böle duvarlara vurmak istemiyorsn bir oda olsun senin olsun

Eşinin ailesinin sana ev işi öğreteceğinimi yoksa senin oturup onların yapacağınımı sanıyorsun, ayrı otur en azından ev işi yapmayı bilmediğini bilmezler yoksa seni dilleriyle boğarlar benden söylemesi ha bu arada ev işi dediğin dağıttıklarını toplayacaksın sil süpür ütü bulaşık bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…