Ilerde ayrı evmi ailesinin evimi sizce nelerle karsilasirim ?

Ben bana ayrı ev açamayacak adamla evlenmem. Bu kadar netim, evet.
Maddiyatçı olmaksa bu, ona da evet. .
Devir o devir, eskiden yaşanırmış ama şimdi olmuyor, binlerce örnek gördük, en iyisi bile olsa yaşanmıyor .

Hiç deneme bile.
Babana da söyle sakın bu konuda aynı ev taraftarı olmasın.
Ev işi nedirki,ben de hiç yemek yapmaktan anlamazdım ama başa gelince oluyor herşey.

Eğer dışa dönük biriyseniz,laf altında kalmam laf edeni pişman ederim diyorsanız beraber yaşayın yoksa hiç önermem.

Aç kal evini pislikten ok götürsün ama ayri evde yaşa.yoksa evliliğin esaret kampina dönüşür.kocanla ozelin kalmaz surekli kavga edersin.kaynanaya hizmetçi olursun.o yapamam dedigin ev işleri üzerine tapulanir bir tonda laf yersin iki gözünün yaşı kurumaz.Ayrı ev acana kadar evlenme 1+1 olsun ayri ev olsun.mutluluklar canim

burada birlikte oturanların bir yorumlara bak istersen en baştada da bana bakabilirsin hayatımdaki en büyük hatam bu.

Aynı ev düşünme bence çıkarım dersin çıkamazsın. Evlendiğimde hiçbir yemeği bilmiyordum her gün telefon ede ede annem tarif ederken öğrendim yemek ev işi halledilir önemli olan huzurlu olmak

Ailesiyle ayni evde yasayinca sana ev isi yaptirmayacaklarini mi saniyorsun? Hem is yaptiracaklar hem yaptigini begenmeyiip laf edecekler. Yiprandiginla kalirsin. Sakin kabul etme. Ha ayrica bir sureligine diye baslayip yillarca uzar gider bu ayni evde oturma isi. Ayri ev iste canim sen.

Yil olmus kacbin, Hala nerelerdeyiz.
En üzücüsüde bir kiz babasininda onay
vermesi.
Evini gecindiremeyek adam, isini, asini, temizligini yapamayack kadin evlenmesin lütfen.

Reactions: anu
Kaynana evine bir girersen evliliğin mahvolmadan cikamazsin. Ev üstüne ev zaten olmaz. Bir de alisik değilim demissin de sadece kendi daginikligini toplamayacaksin orada. Gelin olduğun için herşey senden beklenecek. Hele cicim aylarında şöyle rahatça basini eşinin kucagina koyup bir film bile izleyemeyeceksin. Hatta cinsel hayatiniz bile baski altında olacak. Gerçi en iyisi sen buradaki konulari arattir oku. O zaman anlarsin neler yasayacagini. Ben evlenmemeyi bile tercih ederdim birlikte oturmaktansa.

Ev işi sebebiyle aynı eve gidilmez. Hatta hiçbir sebeple aynı eve gidilmez. Vallahi kafanı vuracak taş ararsın..
Hem aynı eve gitsem bu sefer kaynana kayınpederin işini de yapacaksın. Ay sen acemisim kızım otur demez kimse. Aksine öğrem ayağına yaptırırlar da yaptırırlar.

Şimdi okudum erkeğin maddi durumu falanda uygun değilmiş. Nasıl evlilik olacak ki böyle..

O bir süre yıllar oluyor canımAyri eve gecin direkEv isi dedigin neki canimBulasik makina vs.hersey var zaten

Aynı ev olunca sana iş yaptırmayacaklar mı sanıyorsun? Çok naifsin be canım :) kendi evinde olsan en azından sadece iki kişilik işin olacak, eşinin ailesiyle yaşasan 4 kişilik iş çıkacak. (Kaynın görümcen varsa daha da fazla)

Sevgilin ve sen bir ev sorumluluğu alamayacak durumdaysanız sakın evlenmeyin. İnan çok pişman olursun. Anne babaya güvenilip evlenilmez. İkiniz de kendi ayaklarınızın üzerinde durun öncelikle.

ben anlamadım ev işi bilmediğiniz için mi ailesiyle yaşayacaksınız?

orda kayınvalide size hizmet mi edecek sanıyorsunuz? eşin ve kendinin işini yapamayacağını düşündüğün için tüm ailenin iş yükünün altına giriyorsun.

Evlendiğinde anlarsın dünyanın kaç bucak olduğunu

Benim söylemek istediğimde buydu kurban olarak seni seçmişler oğlan aşk meşk deyip seni kandırmak üzere bu günkü aklını yarın beğenmezsin otur babanın dibinde kızım

Benim söylemek istediğimde buydu kurban olarak seni seçmişler oğlan aşk meşk deyip seni kandırmak üzere bu günkü aklını yarın beğenmezsin otur babanın dibinde kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…