- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Eğer dışa dönük biriyseniz,laf altında kalmam laf edeni pişman ederim diyorsanız beraber yaşayın yoksa hiç önermem.Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Bende ayri evde yasamak istiyodum kocam olcak kisiyle ama diger yandan kendime pek ev islerinde guvenimde yok ama aklim karisti ne yapsam sizcede bi süre ailesiyle yasamak iyi fikirmi ?
burada birlikte oturanların bir yorumlara bak istersen en baştada da bana bakabilirsin hayatımdaki en büyük hatam bu.Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Bende ayri evde yasamak istiyodum kocam olcak kisiyle ama diger yandan kendime pek ev islerinde guvenimde yok ama aklim karisti ne yapsam sizcede bi süre ailesiyle yasamak iyi fikirmi ?
Geç bile kalmışsın evlilik içinZaten 5 senedir beraberiz ben 20 o 22 yasinda daha fazlada beklemek istemiyorum sevdigime kavusayim artik derdindeyim
Parasız erkekle evlenilmez nokta.Dogru diyosunda sevgilimin ayri ev icinde durumu yok napsam bilemedim
Kaynana evine bir girersen evliliğin mahvolmadan cikamazsin. Ev üstüne ev zaten olmaz. Bir de alisik değilim demissin de sadece kendi daginikligini toplamayacaksin orada. Gelin olduğun için herşey senden beklenecek. Hele cicim aylarında şöyle rahatça basini eşinin kucagina koyup bir film bile izleyemeyeceksin. Hatta cinsel hayatiniz bile baski altında olacak. Gerçi en iyisi sen buradaki konulari arattir oku. O zaman anlarsin neler yasayacagini. Ben evlenmemeyi bile tercih ederdim birlikte oturmaktansa.Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
O bir süre yıllar oluyor canımEvlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Haklisin bende oyle diyorumda babam sevgilim onun ailesi olsun bizle yasayin diyo sevgiliminde durumuda yok simdi
Ev işi sebebiyle aynı eve gidilmez. Hatta hiçbir sebeple aynı eve gidilmez. Vallahi kafanı vuracak taş ararsın..
Hem aynı eve gitsem bu sefer kaynana kayınpederin işini de yapacaksın. Ay sen acemisim kızım otur demez kimse. Aksine öğrem ayağına yaptırırlar da yaptırırlar.
Şimdi okudum erkeğin maddi durumu falanda uygun değilmiş. Nasıl evlilik olacak ki böyle..
Ev işi sebebiyle aynı eve gidilmez. Hatta hiçbir sebeple aynı eve gidilmez. Vallahi kafanı vuracak taş ararsın..
Hem aynı eve gitsem bu sefer kaynana kayınpederin işini de yapacaksın. Ay sen acemisim kızım otur demez kimse. Aksine öğrem ayağına yaptırırlar da yaptırırlar.
Şimdi okudum erkeğin maddi durumu falanda uygun değilmiş. Nasıl evlilik olacak ki böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?