Ilerde ayrı evmi ailesinin evimi sizce nelerle karsilasirim ?

Şu devirde hala birlik oturmayı düşünüp sorabiliyorsunuz ya hayret ediyorum..
Size ayrı ev açamayacaksa hemen evlenmeyin, annenizden emdiğiniz süt burnunuzdan değil başka bi tarafınızdan gelir...
Kulübe olsun tek göz olsun gerekirse çulun üstünde uyuyun soğan ekmek yiyin ama kapısını kapatıp oturacağınız ayrı bir eviniz olsun.
Melek olsanız hatta kv de melek olsa geçinemezsiniz, geçinebilen ben görmedim. Ayrıca ev işinden kaçmak için düşünüyorsanız hiç düşünmeyin katmerli hizmetçi moduna girersiniz kv iş görecek siz de oturacağım mı sanıyorsunuz.
Kv evinde yaşadığınız sorunlar ilerde evliliğinizi ilişkilerinizi herşeyinizi etkiler kısaca yani kendi ailende olduğu gibi öyle kolay olmuyor beraber yaşamak

Sanki aynı evde yaşayınca ev işi yapmiycasiniz. Ben ayni evde yaşamayın derim. Neler okuyoruz burda

İroniden anlamayan nesile aşina değiliz diye söz var ya, ironi dimi bu? o kadar soğukkanlı o kadar profosyonel yazılmış ki bir an gidip gelmedim değil, sorgulatıyor, çok başarılı

Babacığın iyi niyetli bir insan.ev işi de yemek te hallolur yaparsın aşılmayacak şeyler değil.dünya iyisi de olsalar ev ev üstünde olmaz.kendi düzenini kur.şimdilik diye başlar,bir ömür oturmaya kalkişırlar.
Bir derdim var da açılan topiklere bir göz değdir çoğu kayınvalide aynı ev ...

Aman, aman sakın mı sakın.? Asla aynı eve girme. Aslaaaaaaa.. Sakın bak. Ben aynı evde yaşıyorum. "Mutlu musun?" diye sorma. Değilim çünkü.. Aynı evde yaşadığınız sürece "Eş" dediğin insan da sana yakılmaz, sana sormadan önce hep annesine sorar, senin düşüncelerinin bir önemi olmaz. "Ayrı evimiz olsun" dediğin zaman, sana yüklenirler "Baştan neden kabuş ettin" diye. O "bir süre" denilen zaman zarfı varya, "bir süre" olmaktan çıkar ve "bir ömür" olur. Ama sen "İlla ki olur, biz geçiniriz!!" dersen, o zaman sana diyebileceğim tek şey var:

- SANA MUTSUZLUKLAR DİLERİM

Ev isinde ne var ayol 15 yasinda bi kiz bile her ev isini yapar. Kaynana kahri cekmek daha mi kolay saniyosun?

ben aynı evi tavsiye etmem, kendi evinde döke saça, yaka yıka yap ama kendi evinde yap, yemek falansa mevzu bilen arkadaşını ara evine davet et ögret de ama aynı eve gitme, bizim zamanımızda birlikte oturmak vardı bir evde 4 gelin falan ama devir degişti tahammül edemezsiniz sıkıntı çıkar

Kendinize evlenmek icin guveniyirusnuz ama temizlik icin guvenemiyirsunuz.gercekten anlyamiyorum bn evde is yapaya basladigimda kucucuktum ayrica 18 yaşında Üniversiteye basladim bir basima temizlik gecim herseyi yaptim hiçte zorlanmadim.bir birey olmussunuz evleneceksiniz temizlik yemek mi zor geliyor.buraya her gun bu konu ile ilgili kayinvalde ile birlikte oturanlar yaziyir hic okumuyormusunuz.ders almiyoruz,ornek almiyoruz.bizde ne desekte bnce siz birlikte oturmayi coktan goze almissiniz.evlenin birlikte yasayin sorunlarinizida okuruz buradan

Burası kaynanayla oturanların her gün konu açtığı bi yer, sıkıntı yaşamamak mümkün mü sanıyorsun.
Ayrı evlerde olduğumuz halde bir çoğumuzun sorunları var eşimizin aileleriyle.
Ev işini, yemeği annemizin karnında öğrenmedik ki, sende yapa yapa öğrenirsin.
Ayrıca bi babanın birlikte oturun falan dediğini de ilk defa duydum, ilginç yani.

Erkek için değişen bir şey olmayacak sana tahsis edilen bir yatak odası olacak fedakarlığın büyüğünü sen yapacaksın ama o evlendiğin adam annesinin sözünden çıkmayacak sende gece gündüz evin parasız hizmetçisi olacaksın dışarıya çıksan kaynanaya hesap vereceksin herşeyine karışacak sürekli kontrol altında olacaksın baba evini arayacaksın burada yazılanlar sana masal gibi gelebilir ama bunları yaşayacak olan sensin baba evinde gibi olmayacak ne kaynana nede evlendiğin o çocuk sana acıyacak çok farklı bir hayata adım atmış olacaksın , sevgilin tatlı sözlerle ve tutamıyacağı vaadlerle seni kandıra bilirse , artık burdan yazarsın kaynananın acımasız hareketlerini ama ila evleneceğim diyorsan tecrüne edinmek istiyorsan edin ama unutma sonradan boşanma ihtimalin yüksek o sevdiğin sana evde açamaz maddi durumu yok sürekli annesini kayırır durur sen hep 2 planda olursun

imkanınız yoksa evlenmeyin.
daha çok küçüksünüz.
derme çatma yuvalar kurup sonrada ağlayacak yer arıyorsunuz kusura bakma da.
kavuşunca samanlık seyran olmuyor canım.
ama bi de ben deneyeyim diyorsun muhtemelen dene gör.

Kesinlikle ayrı ev. Çok yüz göz olursunuz aynı evde. Ozeliniz kalmaz. Ve ayrı eve cikamazSinz

hazır hissedince evlen o zaman

Ben bi sureligine eyvallah tamam derim ama omur boyu yok kalsin suan sevgilim tarafindan ayri ev bi takim seyler olsun durumu yok oda ayri evi cok istiyo ama zamani var herseyi ayarlayalim oyle gecelim diyo
Yoksa parası evlenmesin,kimseninde başını yakmasın. Aklını başına topla,ne aynı evi ya hangi devirdeyiz artık..

Ev işi öğrenmek içi,n kayınvalide evini kabul ediyorsan eğer, kendi evinde öğren de öyle git kocaya madem demiyor mu sana kimse? Sırf sevişmek için acele evlenelim, artık dayanamıyorum diyorsunuz resmen de kayınvalide evinde nasıl olacak o iş?
Madem öyle evde işleri öğrenmeye bakın derim ben, Ufaktan yardım ederek başlayın. Hiç olmazsa kayınvalideden öğreneceğinizi annenizden babanızdan öğrenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…