- Konu Sahibi lonelinessyk
-
İroniden anlamayan nesile aşina değiliz diye söz var ya, ironi dimi bu?Tabi ki aileyle birlikte oturmak. Yani ben hala şu soruyu soranlara şaşırıyorum. aileyle birlikte sıcacık aile ortaminda yaşayıp, neşeli günler deki gibi sofraya hep birlikte oturmak varken nasil buz gibi yalniz ve karanlık ayrı ev düşünüyorsunuz ? Kv kp duymasin diye yorganin altinda sessizce öpüşüp koklasmanin adrenalini başka hangi aktivitede bulabilirsiniz ki ?
Ev işi de bilmiyormussun, kv hiçbir şeye elini surdurmez ne güzel, premsesler gibi yasarsin. hangi kv gelinine is yaptırır ki? Ben kesinlikle birlikte yaşamak diyorum.
Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Bende ayri evde yasamak istiyodum kocam olcak kisiyle ama diger yandan kendime pek ev islerinde guvenimde yok ama aklim karisti ne yapsam sizcede bi süre ailesiyle yasamak iyi fikirmi ?
imkanınız yoksa evlenmeyin.Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Bende ayri evde yasamak istiyodum kocam olcak kisiyle ama diger yandan kendime pek ev islerinde guvenimde yok ama aklim karisti ne yapsam sizcede bi süre ailesiyle yasamak iyi fikirmi ?
Kesinlikle ayrı ev. Çok yüz göz olursunuz aynı evde. Ozeliniz kalmaz. Ve ayrı eve cikamazSinzEvlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
durumu yoksa olunca evlenin!!Haklisin bende oyle diyorumda babam sevgilim onun ailesi olsun bizle yasayin diyo sevgiliminde durumuda yok simdi
Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Yoksa parası evlenmesin,kimseninde başını yakmasın. Aklını başına topla,ne aynı evi ya hangi devirdeyiz artık..Ben bi sureligine eyvallah tamam derim ama omur boyu yok kalsin suan sevgilim tarafindan ayri ev bi takim seyler olsun durumu yok oda ayri evi cok istiyo ama zamani var herseyi ayarlayalim oyle gecelim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?