İlerde bunlar karşıma çıkar mı?

Ben ortaya çıkınca bozuntuya vermeyeceğimi biliyorum, ben buyum gidebilirsin derim. Ama gidince de kendimi suçlarım geçmişimden dolayı. Bunlar çevreme ulaşırsa diye de korkuyorum.. Çevrem geniş, okulumda saygın biriyim

peki sana nasıl ulaşıyorlar madem nm değiştirdiysen , sosyal hesaplarını kendı adına yada yakın bir isimle açma , resmini koyma ,
Lise1 deki adım soyadımla ulaşmış. 7 yıl geçmiş mesaj atıyor ekliyo manyak. Engelledim hemen ama bugun moralim alt üst oldu.
Öncekilerden başka hiç kimse ulaşmadı

14 yaşındayken erkeklerle yazışmanı sorun edecek bir tiple birlikte olma zaten.
hatta geçmişini mal dedektörü olarak bile kullanabilirsin.
ha ben kimseye anlatmazdın çünkü kimseyi ilgilendirmez o ayrı,
ama bana erkeklerle yazıştım diye trip atacak adamı da aya doğru postalardım.

Tutsak_11 hiç bilemezsin gerçekten ulaşabilirler..Sen tedbiri elden bırakma.resim filan cekinmismiydin cekinmediysen korkma.ama sana tavsiyem sosyal medya hesaplarının hepsini kapat.instagraminida kapa.unuttur kendini.Telefonunu degistir.tedbirdir bunlar.nisanlin sorarsa sevmiyorum sosyal hesap kullanmayı dersin.gecmisinden de lütfen bahsetme.Rahmetli anneannem "tayında oynamadık at olmaz yavrum"derdi.herkesin gençliğinde hatalar olabilir önemli olan olgunlaşmak.bundan sonrada hayata daha temkinli bak olurmu.sen o eski kafanla yinede Allah korumuş seni.ortalik çok kötü çünkü.yinede bişey olmamis sukur:)

İnsanlar tanıyıp konuşmanın nesi hata? Şimdiki aklım olsa yapmazdım diyebildiğiniz konuşmalar herkesin hayatında oluyor. Ne demek karşıma çıkar mı? Çıkarsa da gerçekten çocukken yaptığım şeyleri mi konuşacağız der gereken cevabı verirsin.

Hiçbiriyle fotoğrafım yok. Anneanneniz çok haklıymış mekanı cennet olsun.. Allah korudu, benim o salaklığımla başıma her şey gelebilirdi. Sosyal medya hesabım var ama her şey gizli

Bence hepsini kapat gitsin. Bir şekilde bulup eden diyolog kurmaya çalışan olursa da engellersin. Bu kadar takılacak birşey değil. Ama yine de dikkati elden bırakma.

Geçmişte yaptığınız hataları dillendirmeyin iyi değildir. Allah affetsin dua edin sürekli sonuç olarak hatani anlamışsın.

Oo ben de yapmıştım buna benzer bir sürü şey çok da eğlenceliydi valla Böyle şeyleri takmayın kafanıza hiç, hangi insan sizi bununla yargılayabilir tutun ki yargıladı bu da güzel bir şey, bu da onun karaktersizliğini gösterir hemen anlamış olursunuz bir daha muhatap olmazsınız :)

herkes neler yapıyor yahu buna mı takıldınız boşverin gştsin(bu arada kimin ne yaptığı beni hiç lgendirmez örnek amaçlı yazdım).takılacak bir konu değil.en kötü face açmazsınız olur biter

Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin.. yeni bi sayfa açmışsın, eğer sorgularsa ayrıntıya girmeden "evet senden önce gmrüştüğüm kişiler oldu" dersin olur biter

Merak etme karşı tarafa koz verme gibi bu durum yoksa ki yok diyosunuzda içiniz rahat olsun bir sürü kisiyle konustunuz diye kimse sizi yargilamaz erkek arkadasinizda dahil ne erkekler gördüm ben eşlerinin gecmisteki kötü yasmalarini sineye çekip güzel bi hayat yaşayan rahat olsun içiniz

Bi laf var, cahilliginde donuna etmeyen yoktur diye. Genclikte olabiliyor oyle seyler.

Ah çok teşekkür ederimm. İçimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…