İlerde bunlar karşıma çıkar mı?

güzelim yaşın 21..
erkeklerin ergenliklerinde ne haltlar karıştırdıklarını, nelere cesaret edebildiklerini, ne naneleri afiyetle yediklerini... pek çoğununda epey bir yaşa kadar bu şekilde devam ettiğini bir bilsen birazcık tahmin edebilsen o zaman ne kadar saçma sapan şeyleri dert ettiğin için kendine kızar hatta enayi miyim neyim diye düşünürsün.
bence erkekler böyle bir şey için vicdan yapılabilecek en son varlıklar.

benim ergenliğim yanında masum kalır seninki, geçmiş hataların yüzünden kimsenin seni yargılamasına izin verme bence ve yalan da söyleme. Ama geride bıraktığın insanların seninle iletişim kurması çok tatsız rahatsız edici sonuçlar doğurabilir. Bunu engelledigin sürece sorun olacağını sanmam

Ay bisi yapmamissin ki elele bile tutusmamissin neyin vicdan azabi. Evlenecegin adamin da sanki hic eli kadin eline degmemis olacak. Senin yaptiklarinin alasini yapmis(bi kac tane kalmis istisna bulursan ) bi adama karsi vicdan azabi cekmene gerek yok.

Cnm gecmisin seni ilgilendirir kimseyi degil. Bende acik sozlu ve gecmisimi esime soyleyen biriydim ama tepkisi hep ayni oldu anlatma bana dedi... onu ilgilendirmiyormuş. Merak ettigi bisey olursa o sorarmis yani her erkekte ayni erkiyi gostermiyor durustluk. En iyisi sen oluruna birak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…