O zamanlar evet eğlenceliydi ama akıl başa geldikçe ben n'aptım ilerde başıma bela olur mu diyorumOo ben de yapmıştım buna benzer bir sürü şey çok da eğlenceliydi vallaBöyle şeyleri takmayın kafanıza hiç, hangi insan sizi bununla yargılayabilir tutun ki yargıladı bu da güzel bir şey, bu da onun karaktersizliğini gösterir hemen anlamış olursunuz bir daha muhatap olmazsınız :)
Ben de günahın konuşulmaması gerektiği taraftarıyım çevremden kimseye bahsetmedim, ama içim içimi yiyordu rahatlamam gerekti. Aminn sağolunnGeçmişte yaptığınız hataları dillendirmeyin iyi değildir. Allah affetsin dua edin sürekli sonuç olarak hatani anlamışsın.
Sen sen ol asla kocana geçmişten bahsetmeİyi günler hanımlar
İyi ki buraya üye olmuşum kimseye açamadığım problemlerimi burada size açabiliyorum, çok minnettarım
Direk konuya gireyim, ben hayatınızda görüp görebileceğiniz en gerizekalı ergendim, Allah'a şükür kötü alışkanlığım olmadı sigaranın tadını bilmem. Onun haricinde her türlü beyinsizlik bende mevcuttu. (Bana göre, öz eleştiri yapıyorum..)
Ergenken herkesle, her erkekle çekinmeden iletişim kurardım. Bundan bana zarar gelir mi, bu da kim diye hiç korkum yok, akıl havada. Hem de ne havada!
Mesela f...den herkesle muhatap olurdum. Yüzyüze hiçbiriyle görüşmedim. Ama yüzünü bile görmediğim insanlara güvendiğimi biliyorum. Fotoğraflarımı gösterdiğimi.. Bazen cinsel konularda bile rahatça konuştuğumu..Şaka değil. Ağır ergenlik de değil, bu bambaşka bir aptallık sanırım
Tabiki bitmedi, reel hayatımda da birçok kişiyle saçma sapan sevgili oldum(kendime asla dokundurtmadım kimseyle öpüşmedim bile, ona da şükür)
Ben şimdi bunları neden anlatıyorum; neye bağlayacağım.. Ben 3 yıldır kendime temiz sayfa açtım, ciddi birisi olsun istiyorum, benim de artık karşılıklı sevdiğim, çocukluktaki gibi olmayan.. Ama ben bu geçmişimi bu salaklıklarımı nasıl açıklayacağım? Ne diyeceğim?Şimdiden eşime, sevgilime karşı vicdan yapmaya başladım
Bugün taa Lise 1'deki eski sevgilim(aynı sınıftaydık) beni facebookta eklemiş. Geçen sene de ''merhaba tutsak beni hatırladın mı'' yazmıştı. Bugün yusuf yusuf oldum.. Üzerinden 7 sene geçmiş daha beni hatırlıyor. Bunlar ilerde karşıma çıkar mı? Allah'a tövbe ediyorum ama işte... Kendimi affedemiyorum (yaşım 21)
Bunlar haricinde hiç ciddi ilişkim, düzenli buluştuğum görüştüğüm kimse olmadı..
Bazen amaan tutsak adam mı öldürdün her ergen yapmıştır diyorum, bazen de hayatına hiç kimseyi almamış insanlar var diye kendimi kötü hissediyorum...
HaklısınızErkekler de sütten çıkmış ak kaşıktı zaten. İnsanlar belli yaşlarda bu şekilde ciddiyetsiz şekilde konuşup görüşebilirler doğru olmasa da her yaşın getirdiği bazı problemler oluyor. Bunları sorun edecek insan normal değildir zaten o insandan uzak dur. Herkes hata yapar
Zaten düzenli, sürekli görüştüğüm, buluştuğum sevgilim olmadı ki benim.. Sorsa bile açıklamak istemiyorum desem bu daha da dikkat çekmez mi, bu kız ne yaşadı da saklıyor diye düşünmez miGeçmiş geçmişte kaldı. Bu devirde cok sevgili yapmayanı beceriksiz ilan ediyorlar bi sevgili bile yapamamıs diye Bu arada fazlaca masumsun olur ergenlikte o kadar kimseye bir şey açiklamak zorunda degilsin
Beni rahatlattınız teşekkür ederimm. Kimseye zararım dokunmadı ama ne bileyim cahillik işte pişmanımValla ablacım yazını baştan sona gülümseyerek okudum. Hatalarını bilmen güzel birşey ama bunlar inan ileride karşına çıkacak bir hata bile değil İcin rahat olsun insanlar artık neler neler yapıyor ve hala masumum diyor ki sen hiçbirşey yapmamişsın bu devre göre fazlasıyla masumsun
Hayatıma girecek erkek keşke sadece benim kadar yaşamış olsa.. Çok haklısınız. Bahsetmemeliyim değil mi?Merak etme hiçbir şeycikler olmaz, 90 doğumlulardan her ergen yaşamıştır öyle internet üstünden muhabbetler... Ben de yaşadım zamanında, şimdi 3 yıllık erkek arkadaşım biliyor ve umrunda değil, o da öyle saçma sapan şeyler yaşamış. Herkes yaşar... Açıkçası yıllar önceki muhabbetlerden biri yazdığında en ufak tedirgin olmuyorum, geçmişte kaldığının farkındayım üstünden çok zaman geçti ve değişti çok şey. Ben ismimi ifşa etmemiştim başlarda ama bazı bilgileri verince stalk eşliğinde bulunmuştum, ona rağmen rahatsız olmadım hatta yüzyüze görüştüğüm de oldu, tabii ki yanımda arkadaşım varken ve kalabalık yerlerde... Hani ben bu salaklığı yaptım, erkek kardeşimin yaptığına da şahit oldum istemeden hatta muhabbetlerin içeriklerini net bilmeseler de böyle internet üstünden muhabbet ettiğim insanlar olduğunu annemle babam da öğrenmişti, öyle korkulacak bir tepki azarlamalar silsilesi de görmedim pek. Reeldeki erkek arkadaş olayı da günümüzde hemen hemen herkesin yaşadığı bir şey, pişman olmayacağın kadar ilerle tek önerim bu. Zaten öpüşme seviyesine dahi gelmediysen merak etme bu konularda Türkiye'deki erkeklerin %99undan daha azını yaşamışsındır. Ki senden fazlasını yaşayan adam senden daha azını bekleyemez bunu da unutma.
Gönlüne göre olsun inşallah o konu. Ben bahsettim her ne kadar çok abartılacak şeyler yaşamamış olsam da, çünkü bahsetmezsem kötü hissederdim, o da bahsetti ve ikimiz gayet rahat şekilde başladık, birbirimizin ne yaşayıp ne yaşamadığını bilerek... İlişkinin ilerisinde de bana, eğer benden fazlasını yaşamışsan bil ki hiç önemli değil ama sonradan öğrenirsem tepkim farklı olur demişti. Ama aldığın elektrik önemli, bazen ilişkinin başı söylemek için doğru olmayabilir, geciktirmek de durumu kötüleştirebilir, bence evleneceğin insan ne var ne yok bilmeli ve söyleyecek olursan zamanlama cidden önemli, karşındaki kişinin konuyu açmasını bekle derim. Gerçi düşününce öpüşme yaşamayan birisinin erken söylemesi sorun olmaz, sonuçta kullanılma ihtimalin yok böyle bir durumda karşındakini tanımadan evvel, sınırlarını biliyor ve koruyorsun... Ben söyle derim, için rahat etsin diye, herkese değil ama cidden güvendiğin ve hayatını birleştirmeyi düşündüğün insana...Hayatıma girecek erkek keşke sadece benim kadar yaşamış olsa.. Çok haklısınız. Bahsetmemeliyim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?