İlerde bunlar karşıma çıkar mı?

O zamanlar evet eğlenceliydi ama akıl başa geldikçe ben n'aptım ilerde başıma bela olur mu diyorum Çok şükür ki zararlı alışkanlıklara bulaşmadım, ona şükrediyorum. Onun geri dönüşü de zordu ve iz bırakırdı

Geçmişte yaptığınız hataları dillendirmeyin iyi değildir. Allah affetsin dua edin sürekli sonuç olarak hatani anlamışsın.
Ben de günahın konuşulmaması gerektiği taraftarıyım çevremden kimseye bahsetmedim, ama içim içimi yiyordu rahatlamam gerekti. Aminn sağolunn

Onlar iyi ya da kötü senin geçmişin

Sen bu yaşananların bileşimisin

Adını soyadını değiştiremeyeceğine göre geçmiş ile barış

Ben bir büyük hata da göremedim

Sevgiline anlatılacak bir şey de yok geçmişte aktif kullanır sağ sol ile yazışırdım der geçersin

Erkekler de sütten çıkmış ak kaşıktı zaten. İnsanlar belli yaşlarda bu şekilde ciddiyetsiz şekilde konuşup görüşebilirler doğru olmasa da her yaşın getirdiği bazı problemler oluyor. Bunları sorun edecek insan normal değildir zaten o insandan uzak dur. Herkes hata yapar

Hiç biseyini anlatmak.zorunda değilsin. Adam.nerden.bilecek.senin sanal da kimlerle konuştuğunu ?? Ayrıca ona ne onun eski sevgilisi olmayacak mı ?? Sana da sorarsa geçmişinde saygı ölçüsünde sevgilin olduğunu söylersin ama sanal mevzulara girme.

Sen sen ol asla kocana geçmişten bahsetme

Geçmiş geçmişte kaldı. Bu devirde cok sevgili yapmayanı beceriksiz ilan ediyorlar bi sevgili bile yapamamıs diye Bu arada fazlaca masumsun olur ergenlikte o kadar kimseye bir şey açiklamak zorunda degilsin

Haklısınız

Geçmiş geçmişte kaldı. Bu devirde cok sevgili yapmayanı beceriksiz ilan ediyorlar bi sevgili bile yapamamıs diye Bu arada fazlaca masumsun olur ergenlikte o kadar kimseye bir şey açiklamak zorunda degilsin
Zaten düzenli, sürekli görüştüğüm, buluştuğum sevgilim olmadı ki benim.. Sorsa bile açıklamak istemiyorum desem bu daha da dikkat çekmez mi, bu kız ne yaşadı da saklıyor diye düşünmez mi En iyisi sadece en ciddi olandan bahsedip, 1 diyeyim..

Valla ablacım yazını baştan sona gülümseyerek okudum. Hatalarını bilmen güzel birşey ama bunlar inan ileride karşına çıkacak bir hata bile değil İcin rahat olsun insanlar artık neler neler yapıyor ve hala masumum diyor ki sen hiçbirşey yapmamişsın bu devre göre fazlasıyla masumsun

Beni rahatlattınız teşekkür ederimm. Kimseye zararım dokunmadı ama ne bileyim cahillik işte pişmanım

Madem temiz sayfa açıyorsun Sosyal medya hesaplarını kapat, numaranı değiştir.

Herkes geçmişte bazı hatalar yapmıştır... önemli olan temiz sayfa açtıktan sonra aynı hataları tekrar etmemek. Tövbe neden edilir??

Sen temiz sayfanda devam ederken başına başkası tarafından bir olumsuzluk çıkarsa bu senin suçun olmaz BENCE.... yanındaki insan bunu düşünebilecek olgunluktaysa hiçbir sorun yaşamazsın. Ayrıca kimseye (büyük şeyler olmadıkça) geçmişi anlatmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum. Durduk yere huzur bozar...

Merak etme hiçbir şeycikler olmaz, 90 doğumlulardan her ergen yaşamıştır öyle internet üstünden muhabbetler... Ben de yaşadım zamanında, şimdi 3 yıllık erkek arkadaşım biliyor ve umrunda değil, o da öyle saçma sapan şeyler yaşamış. Herkes yaşar... Açıkçası yıllar önceki muhabbetlerden biri yazdığında en ufak tedirgin olmuyorum, geçmişte kaldığının farkındayım üstünden çok zaman geçti ve değişti çok şey. Ben ismimi ifşa etmemiştim başlarda ama bazı bilgileri verince stalk eşliğinde bulunmuştum, ona rağmen rahatsız olmadım hatta yüzyüze görüştüğüm de oldu, tabii ki yanımda arkadaşım varken ve kalabalık yerlerde... Hani ben bu salaklığı yaptım, erkek kardeşimin yaptığına da şahit oldum istemeden hatta muhabbetlerin içeriklerini net bilmeseler de böyle internet üstünden muhabbet ettiğim insanlar olduğunu annemle babam da öğrenmişti, öyle korkulacak bir tepki azarlamalar silsilesi de görmedim pek. Reeldeki erkek arkadaş olayı da günümüzde hemen hemen herkesin yaşadığı bir şey, pişman olmayacağın kadar ilerle tek önerim bu. Zaten öpüşme seviyesine dahi gelmediysen merak etme bu konularda Türkiye'deki erkeklerin %99undan daha azını yaşamışsındır. Ki senden fazlasını yaşayan adam senden daha azını bekleyemez bunu da unutma.

Hayatıma girecek erkek keşke sadece benim kadar yaşamış olsa.. Çok haklısınız. Bahsetmemeliyim değil mi?

bence ilerdeki eşinizi/sevgilinizi ilgilendiren şey bundan sonrasında ona nasıl bir eş olcaksınız o önemli. geçmiş anlatılırsa kavga anında yüze vurulabilir bence gerek yok.
ne kadar rahat olursanız o kadar geçmişten uzaklaşırsınız bence :)
hayat siz neyi kafanıza takarsanız onu yaşatıyo...

Hayatıma girecek erkek keşke sadece benim kadar yaşamış olsa.. Çok haklısınız. Bahsetmemeliyim değil mi?
Gönlüne göre olsun inşallah o konu. Ben bahsettim her ne kadar çok abartılacak şeyler yaşamamış olsam da, çünkü bahsetmezsem kötü hissederdim, o da bahsetti ve ikimiz gayet rahat şekilde başladık, birbirimizin ne yaşayıp ne yaşamadığını bilerek... İlişkinin ilerisinde de bana, eğer benden fazlasını yaşamışsan bil ki hiç önemli değil ama sonradan öğrenirsem tepkim farklı olur demişti. Ama aldığın elektrik önemli, bazen ilişkinin başı söylemek için doğru olmayabilir, geciktirmek de durumu kötüleştirebilir, bence evleneceğin insan ne var ne yok bilmeli ve söyleyecek olursan zamanlama cidden önemli, karşındaki kişinin konuyu açmasını bekle derim. Gerçi düşününce öpüşme yaşamayan birisinin erken söylemesi sorun olmaz, sonuçta kullanılma ihtimalin yok böyle bir durumda karşındakini tanımadan evvel, sınırlarını biliyor ve koruyorsun... Ben söyle derim, için rahat etsin diye, herkese değil ama cidden güvendiğin ve hayatını birleştirmeyi düşündüğün insana...

Hepimizin ufak tefek ergenlik hataları oldu.Zaten hatalarınızın farkına varmıssınız Erkek arkadaşınıza değilde ileride nişanlınıza bahsedebilirsiniz tabiki en ince detayına kadar değil de herhangi bir temas olmadı vs şeklinde ben de bahsettim o da karşılıklı bir şekilde bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar geçmişle ilgili 11 yıldır.

Sen bize anlattığın gibi aynen nişanlı na anlattığında gülüp dalga geçmiyorsa ayrıl gitsin. Ne var ki bunda herkesin internette saçmaladığı zamanlar olmuştur benim zamanımda mırc falan vardı chat odaları ohoooo anlatır güler geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…