• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilerde evlenirsem düğün istemiyorum diyip...

nasıl yapabilirm :KK43: nasıl değişebilirim değişmem işe yarar mı?
Tabi ki yarar tatlım.
Kendini olduğun gibi kabul etmekle başla işe.
Kendini olduğun gibi sev
Allah seni özenerek biricik yaratmış.
Ailen seni sevgiyle büyütmüş , gözlerinden sakınmış.
Özgüven ,hayatı kabul etmek le ilgili kitaplar okuyabilirsin.

zaten ben evliliği de düşünmüyorum o sorumluluğun altına giremem diyen bir ekek.6 aydır çıkıyorsunuz ve yaş kemale ermiş maddi durumlar da karşılıklı müsait.
bu erkek ilerde evlilik düşünür mü evlenmeyi düşünmüyorum dediği kızla? ayrılmak da istemiyor Allah aşkına yardım edin
DÜZELTME
istek üzerine düzenliyorum kusura bakmayın çok canım sıkıldı biriyle çıkıyorum ikiizin de yaşları ve maddi durumu müsait fazlasıyla.
bu adam bana ben evlenirsem düğün falan yapmam diyor zaten de evlilik düşünmüyorum dedi bana biraz önce.

İleride iş ciddiye binerse düğün yapmayı dusunmuyorum nikahtan gideriz demek başka bişey.
Evlenmeyi düşünmüyorum demek başka bişey. Sizin sevgiliniz hangisini söyledi ona göre yorum yapalım

zaten ben evliliği de düşünmüyorum o sorumluluğun altına giremem diyen bir ekek.6 aydır çıkıyorsunuz ve yaş kemale ermiş maddi durumlar da karşılıklı müsait.
bu erkek ilerde evlilik düşünür mü evlenmeyi düşünmüyorum dediği kızla? ayrılmak da istemiyor Allah aşkına yardım edin
DÜZELTME
istek üzerine düzenliyorum kusura bakmayın çok canım sıkıldı biriyle çıkıyorum ikiizin de yaşları ve maddi durumu müsait fazlasıyla.
bu adam bana ben evlenirsem düğün falan yapmam diyor zaten de evlilik düşünmüyorum dedi bana biraz önce.
Esimle.iliskimizde hic bir zaman evlenmek istemedik. O da evlilik istemedi bende. 4 sene evlenmeden neredeyse beraber yasadik. 4 senenin sonunda ikimizde de bir cocuk sahibi olma aski depresti nikahsiz yapilacak cocuga verilecek tepkiyle ugrasmanin dugun yapmaktan daha zor olacagina karar verip bastik nikahi. Bize kalsa evlenmeden devam eder aileye birde cocuk katardik.ama malum toplum sartlari.
Sevgilinizin sizinle evlenmek istememesi sizi sevmedigi anlamina gelmez. Kendimden biliyorum deli gibi de seviyorduk ve seviliyordum cunku. Evlenmek istememesi evlenmek istemedigi anlamina gelir. Ayrica 6 aylik bir iliski evlenmeyi istemek icinde cok erken zaten.
Bence iliskiye devam edin. Zamana birakin. Siz evlenmeye karar verdiiginizde o hala istemezse ayrilirsiniz.

DÜZELTME

İleride iş ciddiye binerse düğün yapmayı dusunmuyorum nikahtan gideriz demek başka bişey.
Evlenmeyi düşünmüyorum demek başka bişey. Sizin sevgiliniz hangisini söyledi ona göre yorum yapalım

Canim ben ilerde evlenirsem dugun yapmam dedi zaten de evlenmeyi dusunmuyorum bana gore degil dedi.

Esimle.iliskimizde hic bir zaman evlenmek istemedik. O da evlilik istemedi bende. 4 sene evlenmeden neredeyse beraber yasadik. 4 senenin sonunda ikimizde de bir cocuk sahibi olma aski depresti nikahsiz yapilacak cocuga verilecek tepkiyle ugrasmanin dugun yapmaktan daha zor olacagina karar verip bastik nikahi. Bize kalsa evlenmeden devam eder aileye birde cocuk katardik.ama malum toplum sartlari.
Sevgilinizin sizinle evlenmek istememesi sizi sevmedigi anlamina gelmez. Kendimden biliyorum deli gibi de seviyorduk ve seviliyordum cunku. Evlenmek istememesi evlenmek istemedigi anlamina gelir. Ayrica 6 aylik bir iliski evlenmeyi istemek icinde cok erken zaten.
Bence iliskiye devam edin. Zamana birakin. Siz evlenmeye karar verdiiginizde o hala istemezse ayrilirsiniz.
Sizin durumunız istisna olmus ama bu kızda kalkıp aynı evde mi yaşasın yanlıs anlamayında sizin şartlarınızla bu kızınki aynı olamaz. Sizin evlilik beklentiniz yokmuş o şekilde devam etmişsiniz ama bu kişinin isteği evlenmek kaldı ki sizin eşiniz evlenmeye çocuk için ikna olması bu kızın sevgilisinin ikna olacagı anlamına da gelmiyor.

DÜZELTME
Valla olay biraz adama, biraz da aşkının boyutuna bağlı. Ben 4 yıllık evliyim, 10 yıllık beraberliğimiz var toplamda. Adam ilk sevgili olduğumuzda sevgili olmayı bile beceremiyordu, bi kaç kere ayrılalım dedim. Ama çok seviyordum. Çok da iyi bir insan uyumluyuz. Ben bu konularda sezgilerime güvenirim. Yani bu adamın mayası iyi, aramızda da aşk var, gelceğimi onun yanında görüyorum, o halde çabalarım şeklinde oldu. Yeri geldi alttan aldım, yeri geldi üste çıktım velhasıl harika bir ilişki ve ardından evlilik oldu. Bizim ülkemizde nasıl ki kızlar evlilik düşüncesiyle modlanıyor, erkekler de doğuştan evlilik korkusuyla başlıyorlar. Aslında şöyle oluyor, erkekler esas duygularına çok da vakıf olmuyor. Sanırım duygularını fazla yansıtmadıklarından. Siz ister istemez ya idare ediyorsunuz ya da eğitiyorsunuz. Bu lafım yanlış anlaşılmasın. Tabi ki saygı şart, söylediğim başka bir şey. Bilen bilir.

Valla ben evlenmeyi dusunmuyorum bana gore degil dedikten sonra deli gibi evlenmek isteyene sahit olmuslugum var amma velakin beş parmagin beşi bir değil gerçekten düşünmüyor olabilir. Yaşlar elvermişse ve umut yoksa daha da beklemeye değmez bence.

DÜZELTME

Evlenmeyecekseniz ve yaşınız kemale erdiyse birlikte lunaparka mı gidecekmişsiniz töbe Allahım ayrılın boşverin siz bu adamı

Sizin durumunız istisna olmus ama bu kızda kalkıp aynı evde mi yaşasın yanlıs anlamayında sizin şartlarınızla bu kızınki aynı olamaz. Sizin evlilik beklentiniz yokmuş o şekilde devam etmişsiniz ama bu kişinin isteği evlenmek kaldı ki sizin eşiniz evlenmeye çocuk için ikna olması bu kızın sevgilisinin ikna olacagı anlamına da gelmiyor.
Esim evlenemye cocuk icin ikna olmadi ki. Yada bende ayni seye ikna olmadim. Zaten bir iliski icindeydik ve bunu 3 kisilik vir iliskiye cevirmek icin evlenmek daha basitbir yol geldi. Birinin birseye ikna olmasi gerekmedi yani. Ve Zaten sartlar aynidirda demedim. Sadece kendi hayatimdan bir demet sundum. Ve dikkat cekmeye çalıştığım nokta evlenmek istemiyiorsa sevmiyordur savinin yanlis olduguydu. Yoksa konu sahibi illede evlenmek istiyorsa ama sevgilisi hayatta evlenmem diyorsa bu hayata bakis acisinda ki bir farkliliktir ve bence ayrilik icin en buyuk sebeptir.

Back
X