• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilerde evlenirsem düğün istemiyorum diyip...

Dedim ama ilerde ne olur bilemem diyor

Tamam akılınabur

O zaman demekki evliliğe hepten karşı değil. Evliliğe olan bakş açısını değiştirebilirsin. Muhtemelen evliliğin büyük sorumluluklar getirdiğini ve bunu kaldırabileceğine olan inancı yok. Eğer seni severse alışırsa bakış açısı değişecektir zamana bırak ve evlilik konularını bir müddet açma. ( dışarıda küçük bi çocuk gördüğünde ne kadar tatlı diyerek onun evliliğe olan algısını yumuşatabilirsnn. Yani alttan alttan yap :)

Tamam akılınabur

O zaman demekki evliliğe hepten karşı değil. Evliliğe olan bakş açısını değiştirebilirsin. Muhtemelen evliliğin büyük sorumluluklar getirdiğini ve bunu kaldırabileceğine olan inancı yok. Eğer seni severse alışırsa bakış açısı değişecektir zamana bırak ve evlilik konularını bir müddet açma. ( dışarıda küçük bi çocuk gördüğünde ne kadar tatlı diyerek onun evliliğe olan algısını yumuşatabilirsnn. Yani alttan alttan yap :)

zaten ben evliliği de düşünmüyorum o sorumluluğun altına giremem diyen bir ekek.6 aydır çıkıyorsunuz ve yaş kemale ermiş maddi durumlar da karşılıklı müsait.
bu erkek ilerde evlilik düşünür mü evlenmeyi düşünmüyorum dediği kızla? ayrılmak da istemiyor Allah aşkına yardım edin
DÜZELTME
istek üzerine düzenliyorum kusura bakmayın çok canım sıkıldı biriyle çıkıyorum ikiizin de yaşları ve maddi durumu müsait fazlasıyla.
bu adam bana ben evlenirsem düğün falan yapmam diyor zaten de evlilik düşünmüyorum dedi bana biraz önce.
Sizinle ğelecek görmüyordur,bir an önce yol verin yoksa yolda kalan siz olacaksınız,ve muhtemelen bir sonraki durakta o evlenmeyi düşünmeyen adam dillere destan bir düğünle dünya evine girecektir.. sorgulayan erkekten hayır gelmez,

İlerde ne olacağını bilmiyorum: yani sen yedekte bekle,daha iyisini bulamezsam dönebilirim.. kendinize bunu layık ğörmeyin allah aşkına,bırakın sizinle ğerçekten evlenmek isteyenle evlenin.. ben ilişkilerde erkeğin ve kadının aynı seviyede olması ğerektiğine inananlardanım;yani biri diğerini ikna etmemeli kimse kimsenin peşinden koşmamalı;aynı hizada yürünebiliyor mu ya bakılmalı.. bir taraf uğrayınca otomatikman diğer taraf kendini kazanımacak zafer olarak görür ki ilişki sefil bir hal alır.. soru varsa şüphe vardır,buraya bu konuyu açtıran şüphenizi düşünün..sevgiler

Sözleri çok kırıcı bu adamın.Eğer hala onunla olursan daha da ağırlarını duyabilirsin.Ben olsam, kırıldığımı söyleyip ayrılırdım.Bir de,kendine güvensiz duran ve bazı şeyleri teyit etmeye çalışan kadınlar malesef erkekleri itiyor.

Bunları yazanın 20 yaşında genç bir kız olacağını düşünmüştüm oysa yaşınızda varmış daha olgun davranmanız gerekir .
Sevgiliniz evlenmeyi değil sizinle evlenmeyi düşünmüyor belli ki. Sizin hayalleriniz istekleriniz farklıysa çok uzatmadan sonlandırın fazla beklenti içinde olmayın.

Hıı adam bu yaşına kadar hiç çocuk görmedi ya aklına gelmemiştir evlilik düşüncesi şimdi el ele gezerken gördüğü ilk cocuktan sonra cebinden tek taşı çıkarıp hemen takar ama nasıl inandırıcı nasıl inandırıcı :) napsın kız şimdi 34 yaşında niyeti olmayan birini bel bağlayıp beklesin mi bir gün olur umuduyla? Bence hiç mantıklı değil arkadaş seni severse fikri değişir demiş 6 ay gezmiş görmüş zaten daha kaç sene vade verelim adama da karar versin acaba? 38 yasındaki biri zaten tecrübelidir 6 ayı geç 2 ayda bile karar verip biriyle olup plamayacagına boşuna olabilecek kısmetlerinide kapıyorsun yaşın 25 26 olsa neyse hadi biraz daha gez toz derimde yaş itibarıyla o yaştakiler 6 ay içinde evleniyolar bide swn kalkıp 18 ay çıkmayı düşünüyosan oda senin saflığın biraz bence bu yaşa gelmiş bunu idrak edememişsin burdaki 3 5 kişinin çocuk görürde fikri değişir zırvalıklarına inanma adam salak değil herhalde illa ki her şeyi ölçüp tartmıştır

arkadaşlar sanırım hepiniz haklısınız bütün yorumları baştan okudum bu adamın iyi niyetli olduğuna dair tek bir fikir yok.ben de kendimi geri çekmeye karar verdim.hepinize teşekkürler.
Gelismeleri yaz canim sakin kendini kotu hissetme bana istedigin zmn msj atabilirsin ayni durumlari yasiyoruz

Gelismeleri yaz canim sakin kendini kotu hissetme bana istedigin zmn msj atabilirsin ayni durumlari yasiyoruz
canım senin durumun nedir? anlatırsan dinlerim destek olurduk birbirimize bu sabah sadece mesaj atmış cevap vermedim.
canım bir de bu adam benimle sokakta yürürken elimi tutmuyordu.neen diye soruyordum sevmiyorum sokakta el ele tutuşmayı diyordu.kendimi çok yalnız hissediyorum :KK61:

canım senin durumun nedir? anlatırsan dinlerim destek olurduk birbirimize bu sabah sadece mesaj atmış cevap vermedim.
canım bir de bu adam benimle sokakta yürürken elimi tutmuyordu.neen diye soruyordum sevmiyorum sokakta el ele tutuşmayı diyordu.kendimi çok yalnız hissediyorum :KK61:
Kahvaltidan sonra msj atiyim canim ..o yaptigida pek iyi degilmis ya el ele tutusmayi sevmiyorum ne demek.. öküz..

öncelikle bu evlilik = sevgi denkleminden vazgeçmeliyiz ikisi çok başka şeyler ve evet bir erkek evlenmek istemeyebilir. bu seni sevmediği anlamına gelmez sadece evlilik kavramına bakışı farklıdır. yok ayrılıp hemen başkasıyla evlenir filan sözlerine de kanma o evlenenler severek mi evleniyorlar sizce?

bu ülkede kaç adam gözü açılmamış saf kız diye evleniyor biliyor musunuz?
ondan sonra o evlendikleri kadınlar buralarda konu açıyor kocam aldatıyor diye. sebep basit evde yemeğim pişsin ama dışarıda rahatça istediğimi yapayım kafası.
o yüzden özellikle ailenin bulduğu kızla nişanlanıyorlar çünkü o kız genelde saf gözü açılmamış bişey oluyor. beyimiz de kendi çok temizmiş gibi iyi kız buldum diye atlıyor hemen.

senin konunda adam 38 yaşında bu zamana kadar ben evlenmek istemiyorum diyorsa zaten evlenmek istemiyordur senin kendini geri çekmen ya da taktik yapman işe yaramaz. daha önceki sevgilisi aptaldı bu işlere girmedi de bir akıllı sen misin yani?

insanlar evlenmek istemeyebilir ben de istemiyorum buna alışmak zorundayız. yok sevmiyor, yok dengesiz diye kendimizi üzmeyelim. 38 yaşından sonra kimse kolay kolay da evlenmez. bekarlığa alışır iyice çünkü.

zaten 6 ay da kısa bir süre evlilik kararı vermek için. bu 6 ay içinde ne kadar sık görüştünüz bilmiyorum ama kısa yani. sen evlenmek istiyorsan doğru kişi bu değil. seni sevmiyor olduğunu da düşünmüyorum öyle kendine kendine olumsuz yükleme yapıp üzme kendini ama herkes evlenmek için can atmıyor buna emin ol.

Back
X