- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
- Konu Sahibi cimenyesili1
35 i asmis adam icin evlilik dusuncesi zor derler insallah sizinki toparlar.38 o b end e 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 i asmis adam icin evlilik dusuncesi zor derler insallah sizinki toparlar.38 o b end e 34
Dedim ama ilerde ne olur bilemem diyor
Sizinle ğelecek görmüyordur,bir an önce yol verin yoksa yolda kalan siz olacaksınız,ve muhtemelen bir sonraki durakta o evlenmeyi düşünmeyen adam dillere destan bir düğünle dünya evine girecektir.. sorgulayan erkekten hayır gelmez,zaten ben evliliği de düşünmüyorum o sorumluluğun altına giremem diyen bir ekek.6 aydır çıkıyorsunuz ve yaş kemale ermiş maddi durumlar da karşılıklı müsait.
bu erkek ilerde evlilik düşünür mü evlenmeyi düşünmüyorum dediği kızla? ayrılmak da istemiyor Allah aşkına yardım edin
DÜZELTME
istek üzerine düzenliyorum kusura bakmayın çok canım sıkıldı biriyle çıkıyorum ikiizin de yaşları ve maddi durumu müsait fazlasıyla.
bu adam bana ben evlenirsem düğün falan yapmam diyor zaten de evlilik düşünmüyorum dedi bana biraz önce.
Yasinin geldigini dusunuyorsan ve beklentin evlilikse yoluna bak derim kendini yormaIkisini fe dusunmuyormus
Gelismeleri yaz canim sakin kendini kotu hissetme bana istedigin zmn msj atabilirsin ayni durumlari yasiyoruzarkadaşlar sanırım hepiniz haklısınız bütün yorumları baştan okudum bu adamın iyi niyetli olduğuna dair tek bir fikir yok.ben de kendimi geri çekmeye karar verdim.hepinize teşekkürler.
canım senin durumun nedir? anlatırsan dinlerim destek olurduk birbirimize bu sabah sadece mesaj atmış cevap vermedim.Gelismeleri yaz canim sakin kendini kotu hissetme bana istedigin zmn msj atabilirsin ayni durumlari yasiyoruz
Kahvaltidan sonra msj atiyim canim ..o yaptigida pek iyi degilmis ya el ele tutusmayi sevmiyorum ne demek.. öküz..canım senin durumun nedir? anlatırsan dinlerim destek olurduk birbirimize bu sabah sadece mesaj atmış cevap vermedim.
canım bir de bu adam benimle sokakta yürürken elimi tutmuyordu.neen diye soruyordum sevmiyorum sokakta el ele tutuşmayı diyordu.kendimi çok yalnız hissediyorum![]()
bekliyorum canımKahvaltidan sonra msj atiyim canim ..o yaptigida pek iyi degilmis ya el ele tutusmayi sevmiyorum ne demek.. öküz..
canım nasıl olacak bana ipuçları versenBiraz cool ol artik