Merhaba kizlar bayadir takip ediyordum sizleri bende uye olup bi problemimi sizle paylasmak istedim.
1.5 yillik bir iliskim var artik ciddiye biniyo isler ama malesef ki kafa yapimiz cok farkli ozellikle aileler.
Onlar cok muhafazakarlar herseye cok dikkatli davraniyolar ama bizde oyle degil ben babamla karsilikli oturur icebilirimde kisa da giyinebilirim. Ayriyrtten onlarin sulalesi cok kalabalik ve bi aradalar benden de uyum saglamami bekliyor.
Yani ben 10 tane kadinla bir araya gelip altin gunu yapcak bir insan inanin degilim
Yani beni anladinizmi bilmiyorum ama kafa.yapilarimiz cok farkli ve.ilerde problem olcak doye dusunuyorum ne yapcagimi bilemedim birbirimizi cokta seviyoruz ama yasam tarzimiz gercekten cok uc.
Ona ve ailesine ayak uydurmami istiyo ben mesela sporcuyum 1 2 yil icinde de allah izin verirse spor egitmeni olucam ama ailesi oyle calisan gelin istemezmis zaten durumlari herseye yetermis.
Simdi benim ne yapmam lazim cok kafam karisik. Daha once ailesi ile tanistim inanin yani hic rahat.kendim gibi davranamadim kafam gitti iyice