Ileri hareket sıfır olup hamile kalma umudu olanlarr

Gulumsekaderine1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
290
55
48
28
Kızlar merhaba ilk kez yazıyorum ama daha önce burayı çok takip ediyordu. 1 yıl oldu eşimde ileri hareketlilik sıfır olduğu için hamile kalamıyorum bir türlü çok bunaldık. Sizde böyle şeyler oldu mu neler yaptınız ben e vitamini çinko birde keciboynuzu takviyesi veriyorum doktor bu değerlerle olabilir dedi ama olmuyor işte çok yoruldum psikolojik olarak

Tüp bebekle oldu bizim ilk ayda. hareketlilik vardı ama sayı azdı. Bence sizde aşılama vs denemeyin direk tüp bebekle olur hayırlısıyla

Tüp bebek ve aşılamayı doktor isterseniz yapabiliriz dedi ama biz dogal yolla olmasini istiyoruz. Afedersiniz ama pozisyon değişikliği de yaptık ayaklarımı da iliskiden sonra dikiyorum havaya bi yarım saat duruyorum ama bana mısın demedi

Canım onlar boş iş biraz pozisyondur ayak dikmektir vs. Spermin hızı, sayısı ve kalitesi önemli olan. Sıfır hareketlilikle zaten aşılama denemeyin paranız boşa gitme ihtimali çok yüksek.

Canını sıkma doktor banada sende antikor antisperm var dedi eşimede sperm şekil bozukluğu var dedi bana vitaminler verdi b12 iğnesi zinco selenyum folik asit d vitamini eşimede vitamin verdi şimdi ise adetim gecikti doktora sordum iğneden dolayımı diye yok dedi e bu adet niye gecikti peki kan verdim negatif çıktı bugün test yaptım kaset onda da acayip bişe oldu paylaştığım konularda var yani durum bu işde adetim geçkin bakalım nolacak

Daha 25 yaşındaysan 1-2 sene daha stres yapmadan kendi halinde deneyebilirsin takviyeler kullanarak. Ama çok ümitlenme. Tüp bebek yaptır bitsin gitsin :)

Aa gördüm şimdi ama bence pozitif ya bIr iki gün sonra bir daha dene bence

Ne güzel bahsediyorsunuz öyle hiç düşünmemiştim bu fikri aslında ama ben bir araştırma yapmaya başlayayım galiba
Herkes abartıyor tüp bebek stresli bilmemne. Valla çiçek gibi geçti sürecim. Alt tarafı düzenli iğne kullandım bir süre. Opu zaten narkozla oldu hiçbir acı yok. Transferde kataterle içeri veriyorlar embriyoyu hiçbir zorluğu yok bence.

Ya bu tüp bebekte alınan narkoz nasıl hayatım boyunca hiç bayıltılmadım korkuyorum bu durumlarda
Hiçbir zorluğu yok ya abartan insanlara takılmayın. Opu oldum odaya götürmüşler anında uyandım serum vardı bitene kadar bekledik toparlandım çıktık sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…