Ileri hareket sıfır olup hamile kalma umudu olanlarr

Ben kan verirken baygınlık geçiren bir insan olarak yaptırdım 10-15dk uyuyorsun gibi düşün ağrı sızı sıfır ki bende pcos var 24 yumurta toplandı ona rağmen.
Doktor bana yumurtalıkların süper diyo rahmin temiz diyo yara felan da yok dedi tüplerimde açık yumurtalarım yüksek doğurganlık ta mış ama işde antikor antispermin var dedi banada dediğim gibi b12 vitamin iğnesi ve bir kaç vitamin daha verdi ama suan garip olan şey adetimin gecikmesi iğneden mi başka bişe mi bilmiyorum doktorda diyor adet söktürücü iç bende içimden beklemek geldi birazdaha bekleyeyim diyorum ya kafam çok karışık birkezde aşılama yapmıştım tutmamıştı

Bazı ilaçlar gecikme yapıyor ya bende tedavi gördüğümde hep geç regl olmuştum. Birkaç gün sonra kan testi tekrarlayıp başlayabilirsin bence ilaca kesinleşir sonucun artık. Aşılama bizde iki kere yaptırdık sperm az olunca boşa para ya tutmadı

Ya işde kimeki desem kullandığım vitaminlerden oluyordur yok diyorlar vitamin adetine etki etmez dıyolar işde

Ya işde kimeki desem kullandığım vitaminlerden oluyordur yok diyorlar vitamin adetine etki etmez dıyolar işde
Her şey edebilir kişiden kişiye değişiyor birde beklenti olunca acaba hamilemiyim diye bu sefer psikolojik bile gecikme çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…