Merhaba bizde azospermlw tüp bebek yaptırdık cok şükür ilk denemede tuttu suan oglum ıkı yasında rabbim korusun onu simdi bende ikinciyı duusnuyorum yenı yıla gırmeden sizde kötü düşünmeyin siz başlayın gerısı takdırı ilahi rabbim nasıbınde varsa evlat sahıbı olmak olursun allhın ıznıyle genelde hareketlı spermi olmayanlar tese yapıluyor dıye bılıyorum sıze doktor onerdımıMerhaba kızlar
Eşim sperm testi yaptırdı. İleri hareketli spermi sıfır çıktı, sperm sayısı da düşükmüş
Şu an Şişli Memorial’dan randevu aldık, tüp bebek düşünüyoruz.
Bu durumda olup da hamile kalan, özellikle tüp bebekle başarılı olan var mı?
Hangi tedavi uygulandı, nerede yapıldı, ne kadar sürdü gibi bilgileri paylaşırsanız çok mutlu olurum
Gerçekten çok moralim bozuluyor ama hâlâ umutla tutunmaya çalışıyorum
Maşallah, Allah bağışlasın. Henüz görüşmedik tüp bebek doktoruyla. Randevu tarihini bekliyorum. Bizde durum azosperm değil, yani sperm var ama ileri hareket etmiyorMerhaba bizde azospermlw tüp bebek yaptırdık cok şükür ilk denemede tuttu suan oglum ıkı yasında rabbim korusun onu simdi bende ikinciyı duusnuyorum yenı yıla gırmeden sizde kötü düşünmeyin siz başlayın gerısı takdırı ilahi rabbim nasıbınde varsa evlat sahıbı olmak olursun allhın ıznıyle genelde hareketlı spermi olmayanlar tese yapıluyor dıye bılıyorum sıze doktor onerdımı
Biz de aynı merkeze başvurduk eşimle. Sizin gibi ileri hareket ve morfoloji sıfırdı ve sayı düşüktü. Bizi bu sorunu çözmeden tedaviye başlatmak istemediler ve aynı hastanede androloji uzmanına yönlendirdiler. 3 ay boyunca klomen+vitamin kullandı eşim ve sonrasında morfoloji hala sıfır olmasına rağmen sayı ve ileri hareket arttı. Androloji ok verince tedaviye başladık. Henüz transfer olmadım ama pgt ye giden dört embriyom var. Merak etmeyin, bir şekilde çözülüyor.Merhaba kızlar
Eşim sperm testi yaptırdı. İleri hareketli spermi sıfır çıktı, sperm sayısı da düşükmüş
Hangi tedavi uygulandı, nerede yapıldı, ne kadar sürdü gibi bilgileri paylaşırsanız çok mutlu olurum
Aa ben de hemen başlarız diye umut ediyordum. ÜzüldümBiz de aynı merkeze başvurduk eşimle. Sizin gibi ileri hareket ve morfoloji sıfırdı ve sayı düşüktü. Bizi bu sorunu çözmeden tedaviye başlatmak istemediler ve aynı hastanede androloji uzmanına yönlendirdiler. 3 ay boyunca klomen+vitamin kullandı eşim ve sonrasında morfoloji hala sıfır olmasına rağmen sayı ve ileri hareket arttı. Androloji ok verince tedaviye başladık. Henüz transfer olmadım ama pgt ye giden dört embriyom var. Merak etmeyin, bir şekilde çözülüyor.
Herkesin durumu farklı, belki sizi hemen başlatırlar. Lütfen üzülmeyin. Biz maddi/manevi yorulmaktansa ertelemeyi tercih ettik.Aa ben de hemen başlarız diye umut ediyordum. Üzüldüm
Merhaba. Bizde de ileri hareket ve morfoloji yüzde 0’dı. Bize mikroçip piezzo yöntemi uygulandı sadece. 8 yumurtamdan 6sı döllendi. Şuan çok şükür ilk denemede hamileyim.Merhaba kızlar
Elbette, her çiftin durumu farklı. Belki bize bambaska bişey derler görüşmeden bilmek zor. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinHerkesin durumu farklı, belki sizi hemen başlatırlar. Lütfen üzülmeyin. Biz maddi/manevi yorulmaktansa ertelemeyi tercih ettik.
Gerçekten mi ya insallahhh bizim de öyle olurMerhaba. Bizde de ileri hareket ve morfoloji yüzde 0’dı. Bize mikroçip piezzo yöntemi uygulandı sadece. 8 yumurtamdan 6sı döllendi. Şuan çok şükür ilk denemede hamileyim.
Evet bende yaptırdım eşimde hem azosperm var hemde klinefter sendromu ve çok şükür ilk denemede tuttuMerhaba kızlar
Hangi hastanede uygulanıyor bu yöntemMerhaba. Bizde de ileri hareket ve morfoloji yüzde 0’dı. Bize mikroçip piezzo yöntemi uygulandı sadece. 8 yumurtamdan 6sı döllendi. Şuan çok şükür ilk denemede hamileyim.
Merhaba benim eşiminde dondurulmuş spermi vardı . 10 sene önceden alınmış kemoterapi almadan önce alınmış . Çözüldü spermler canlı ama hareketsiz çıktı . Hiçbir yumurtayı döllemedi . Devlette yaptırmıştık . Piezzo ve mikroçip işe yarar mı ? Acıbadem Bülent Tıraşı düşünüyoruz.Merhaba. Bizde de ileri hareket ve morfoloji yüzde 0’dı. Bize mikroçip piezzo yöntemi uygulandı sadece. 8 yumurtamdan 6sı döllendi. Şuan çok şükür ilk denemede hamileyim.
Çok geçmiş olsunMerhaba benim eşiminde dondurulmuş spermi vardı . 10 sene önceden alınmış kemoterapi almadan önce alınmış . Çözüldü spermler canlı ama hareketsiz çıktı . Hiçbir yumurtayı döllemedi . Devlette yaptırmıştık . Piezzo ve mikroçip işe yarar mı ? Acıbadem Bülent Tıraşı düşünüyoruz.
Bu değeri düzeltmeden denememek lazım, döllense de 5. Güne gitse de tutmama ihtimali oluyor genetiği bozuk olduğu için spermden dolayı ,ileri hız ve morf önemli.Merhaba benim eşiminde dondurulmuş spermi vardı . 10 sene önceden alınmış kemoterapi almadan önce alınmış . Çözüldü spermler canlı ama hareketsiz çıktı . Hiçbir yumurtayı döllemedi . Devlette yaptırmıştık . Piezzo ve mikroçip işe yarar mı ? Acıbadem Bülent Tıraşı düşünüyoruz.
Teşekkür ederimBu değeri düzeltmeden denememek lazım, döllense de 5. Güne gitse de tutmama ihtimali oluyor genetiği bozuk olduğu için spermden dolayı ,ileri hız ve morf önemli.
Donmuş sperm çözülünce kalitesi daha da bozuluyor ,sperm dna hasarı da baktırmanızı önerirm.
Benim eşimde hipo hipo hastası ileri hareket sıfır morfoloji sayı azlığından hesaplanmadı bile 2 yıldır uğraşıyoruz ve bugün pozitif haberi aldımsormak istediklerinizi sorabilirsiniz
Hasar testi yaptırmadık biz, bilmiyordukta zaten böyle bi test olduğunu. Sperm sayısı 800.000 bindi biz tedaviye başladığımızda Ankarada tedavi gördük biz Ayşe Saltık hocada, genartta yürüttük işlemlerimizi 6 embriyom oluştu orta kalite dendi ama yaşımdan ötürü olabileceğini söylediler, söyledikleri gibide oldu çok şükür, bugün 112 beta hcg değeriyle pozitifi gördüm ilk kezHarika bir haber bu sizin adınıza çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. Nasıldı süreciniz eşinizin dna hasarı var mıydı ? hasarı veya ileri hareketi düzeltip mi tedavi başladınız yoksa direk mi uygulanan yöntem ve transfer edilen emb kalitesi nasıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?