• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLERi HAREKETLİLİK% 5 MORFOLOJİ %2 HAMİLEYİM

Bizde evlendikten 1 sene sonra basladik bazi seylere. Hacemat sülük vitaminler bitkiseller derkene sonuclarimiz cok iyi oldu ama morfoloji pek bi degisim gozlenmedi morfoloji cok degisken birsey bide birinde az birinde fazla cikma durumlari oldu. Kismet hersey zaman aliyir cok gercekten bende problem yokken hopp bi takim seyler cikti halledilir seyler sukur. Yani ne yaparsak yapalim nasip seni oyaliyor dicek birsey bulamiyorsun. Ne zaman gelmek isterse buyursun gelsin artk müdahele etmiyorum hicbirseye cokta ustune gitmemek lazm cocuk isinin baskiyla olmuyor ipleri cozmeli.
canım sülüğü kendine mi yaptırdın ?bende düşündüm ama çok tiksinirim huylanırım :(

@brcstegul bir de ondan sonra mı biraz düzene girdi adetin yoksa hep mi 30 33 gündü

@mavikara hamile olmana cokkk sevindim canım,saglicakla kucagina alirsin inşallah canım,rabbim isteyen herkeze versin inşallah
Msjımı gorunce gozumde canlandı o stresli gunler meger sadece hamile kalmayle bitmiyor eşimde sorun yokmuş özelde yapılan testler yanlış çıkmış asıl sorun bendeymiş rahim filminde perde gorunmemiş 6 sene sonra anlaşıldı perde alındı gebe kaldım ama rahim yetmezliği pıhtılaşma erken doğum oldu 2 kaybım oldu ☹️ şimdi hamileyim 8 sene olucak abdominal serklajla iğnelerle bu haftaya geldim Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı gebelikler sağlıkla kucaklarına almayı 🤲

Msjımı gorunce gozumde canlandı o stresli gunler meger sadece hamile kalmayle bitmiyor eşimde sorun yokmuş özelde yapılan testler yanlış çıkmış asıl sorun bendeymiş rahim filminde perde gorunmemiş 6 sene sonra anlaşıldı perde alındı gebe kaldım ama rahim yetmezliği pıhtılaşma erken doğum oldu 2 kaybım oldu ☹️ şimdi hamileyim 8 sene olucak abdominal serklajla iğnelerle bu haftaya geldim Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı gebelikler sağlıkla kucaklarına almayı 🤲
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim ,çok güzel bir duygu inşallah istediğiniz kadar çocuğunuz olsun canim

Back
X