Ileri hareketlilik

Yapamiyyorumm

biliyorum birde bu site cıktı başıma engel olamıyorum sürekli bir şeyler okuyorum sürekli videolar izliyorum iş yerinde gerginlik hat safada işe konsantre olamıyorum eşimle ilişkiye girmek bile istemiyorum en ufak şeyden tartışma çıkartabiliyoruz eşimi cok üzüyorum hep onu suçlarcasına konuşmalar yapıyorum pişman oluyorum ama o an gözüme perde iniyor ve kötü konuşmalarım başlıyor

sana bi video söylicem izle tabi evde izle biraz hüzünlü :) merve öztürk - tam ve mükemmel

Ayyy ayni ben burdan cikamiyorm dakka basi giriyorum.. Kendimi suclu gibi hissediyorumm kimse catmiyorum ama hemen agliyasim geliyor hic birseyi aklimda tutamiyorum hep doluyimmm

hergün aglamıyormuyuz zaten ben gündüz aglicak yer bulamasam gece yatarken aglıyorum göz yaşı dökülmüyor artık gözümden o kadar ki benimsedim ağlamayı
Aglama aglarsan olmaz ben aglamiyorum okadar agliycak oluyorum esim kiziyor aglama sakin aglama ben her doktordan cikiata agliyorum bide test yaptigimda.

Aglama aglarsan olmaz ben aglamiyorum okadar agliycak oluyorum esim kiziyor aglama sakin aglama ben her doktordan cikiata agliyorum bide test yaptigimda.
Her aklıma geldiğinde ağlıyorum ağlamak istemiyorum ama olmuyor derin derin nefes alıyorum elimi yüzümü yıkamak için yerimden kalktigim an hıçkırarak ağlıyorum bu sefer susturamiyorlarda önüme gelene yok ağlamıyorum esneyince gözlerim sulanır benim diye kırk tane yalan uyduruyorum ve ben o yatakta sessiz sessiz ağlarken hıçkırıklarımi içimde sıkıştırırken eşimin fosur fosur uyuması çok ağrıma gidiyor

Çabalamıyor değil açık açık söylüyor ne istiyorsan yapim zehir iç de içerim kendini bu kadar yıpratma diyor ama anlık diyor işte ertesi gün hiç birşey olmamış gibi

Çabalamıyor değil açık açık söylüyor ne istiyorsan yapim zehir iç de içerim kendini bu kadar yıpratma diyor ama anlık diyor işte ertesi gün hiç birşey olmamış gibi
Ama esin biraz hakli sanki sen kendini yipratmicaksi. Hergun aglamak nedir hepimiz olmasink cok istiyoruz ama olmuyorsa vardie Rabbimin bir bildigi lutfen kendni bu kadar uzme

Ama esin biraz hakli sanki sen kendini yipratmicaksi. Hergun aglamak nedir hepimiz olmasink cok istiyoruz ama olmuyorsa vardie Rabbimin bir bildigi lutfen kendni bu kadar uzme
Inanki elimde olan birşey değil yoksa niye kendime işkence edim tutamıyorum kendimi mutsuzluktan zevk alıyorum resmen hakkımızda hayırlısı olsun ben ne kadar istiyorsam bi bebeğim olmasını inan sizlerinde bi okadar olmasını istiyorum

Inan her dua ettigimde istiyen herkese nasip et rabbim diyorum cok zor gunler gecmiyo ama dayanicaz siz ne zamandir istiyorsunuz

Inan her dua ettigimde istiyen herkese nasip et rabbim diyorum cok zor gunler gecmiyo ama dayanicaz siz ne zamandir istiyorsunuz
Seni çok iyi anlıyorum canım insan çok üzülüyo her hamile gördükçe bende kötü oluyorum anne olmayı çok istiyorum ama 1 senedir olmuyor inşallah rabbim bizlerde verir evlat herkese dua ediyorum çok zor isteyipte evlat sahibi olamamak

Oyle canim cok zor hamile insan gormek istemiyorim. Bizde bir senedir evliyiz ve hep istedik ama olmadi nasip rabbim anlimiza ne yazdiysa onu yasicaz..

Biz 3.senedir evliyiz canım 1 senedir istiyoruz ama olmuyo malesef

Bizde işe yaradı mı bilmiyorum benim eşimde kullanıyor o ilacı 50 milyon sperm %5 ileri hareket %15 yavaş ileri hareketli vardı %65 hareketsizdi bu ilacı kullandık 3 kutu ve test yaptırdık sperm sayısı 20 milyon a düşmüş ama hareker % 5 ten 10 a çıkmış anlamış değilim 4. Kutuyu kuşlanıyor şimdi normal yolla olmaz bizim ama aşılama için en azından değerleri yükselsin diye uğraşıyoruz çakşır kökü deneyeceğim nasipse bakalım işr yarıyormuş öyle diyorlar

Bizee bir yili geciyo iste. Hep istedik hic korunmadik ama olmadi..
allah yardımcınız olsun canım ben klomen + çatlatma ignesi+ aşılama yaptırdım sonuc negatif pek ümidim yoktu zaten aşılamada erkek spermlerini yıkıyorlar ben şırıngayı ve kagıdı elime aldıgımda şok olmuştum eşimin spremleri yıkandıktan sonra % 1 olmuştu minevi imkansız gibi birşeydi tabi doktor zaten normal ilişki önerdi o da anladı bi işe yaramicak aşılama diye 1 ay ara verdi bu adetimde yine gidicem gel dedi tekrar aşılama yapacak sanırım ama beni mutlu eden taraf eşim özel hast gitti ve doktor sebebi buldugunu söylüyor eşimin sprem torbası diyim ben kısaca o torbanın üzerinde intahap varmış bir sürü ilaç verdi şimdi onu kullanıyor eşim senin 1 yıllık süreç nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…