- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
- Konu Sahibi Ilayburak2
-
Yapamiyyorummhiç bir fikrim yok herkez yani doktor bile piskolojik diyor her türlü doktora gittim özelde gittigim doktor ben sana tüp bebekte yapsam bu kafayla tutmaz diyor adam haklı cocugu olan hiç bir arkadaşımla görüşmüyorum sırf bebek aklıma gelmesin diye etrafımda kimse kalmadı hepsinin farkındayım kafamdan bebek mevzusunu çıkardıgım an hamile kalıcam sana da tavsiyem sana bebegi hatırlatan herşey den uzak dur ve unut bu meselyi o zaman olacak bak görürsün,
biliyorum birde bu site cıktı başıma engel olamıyorum sürekli bir şeyler okuyorum sürekli videolar izliyorum iş yerinde gerginlik hat safada işe konsantre olamıyorum eşimle ilişkiye girmek bile istemiyorum en ufak şeyden tartışma çıkartabiliyoruz eşimi cok üzüyorum hep onu suçlarcasına konuşmalar yapıyorum pişman oluyorum ama o an gözüme perde iniyor ve kötü konuşmalarım başlıyorYapamiyyorumm
Ayyy ayni ben burdan cikamiyorm dakka basi giriyorum.. Kendimi suclu gibi hissediyorumm kimse catmiyorum ama hemen agliyasim geliyor hic birseyi aklimda tutamiyorum hep doluyimmmbiliyorum birde bu site cıktı başıma engel olamıyorum sürekli bir şeyler okuyorum sürekli videolar izliyorum iş yerinde gerginlik hat safada işe konsantre olamıyorum eşimle ilişkiye girmek bile istemiyorum en ufak şeyden tartışma çıkartabiliyoruz eşimi cok üzüyorum hep onu suçlarcasına konuşmalar yapıyorum pişman oluyorum ama o an gözüme perde iniyor ve kötü konuşmalarım başlıyor
hergün aglamıyormuyuz zaten ben gündüz aglicak yer bulamasam gece yatarken aglıyorum göz yaşı dökülmüyor artık gözümden o kadar ki benimsedim ağlamayıBeni aglattin
Aglama aglarsan olmaz ben aglamiyorum okadar agliycak oluyorum esim kiziyor aglama sakin aglama ben her doktordan cikiata agliyorum bide test yaptigimda.hergün aglamıyormuyuz zaten ben gündüz aglicak yer bulamasam gece yatarken aglıyorum göz yaşı dökülmüyor artık gözümden o kadar ki benimsedim ağlamayı
Her aklıma geldiğinde ağlıyorum ağlamak istemiyorum ama olmuyor derin derin nefes alıyorum elimi yüzümü yıkamak için yerimden kalktigim an hıçkırarak ağlıyorum bu sefer susturamiyorlarda önüme gelene yok ağlamıyorum esneyince gözlerim sulanır benim diye kırk tane yalan uyduruyorum ve ben o yatakta sessiz sessiz ağlarken hıçkırıklarımi içimde sıkıştırırken eşimin fosur fosur uyuması çok ağrıma gidiyorAglama aglarsan olmaz ben aglamiyorum okadar agliycak oluyorum esim kiziyor aglama sakin aglama ben her doktordan cikiata agliyorum bide test yaptigimda.
Ama esin biraz hakli sanki sen kendini yipratmicaksi. Hergun aglamak nedir hepimiz olmasink cok istiyoruz ama olmuyorsa vardie Rabbimin bir bildigi lutfen kendni bu kadar uzmeÇabalamıyor değil açık açık söylüyor ne istiyorsan yapim zehir iç de içerim kendini bu kadar yıpratma diyor ama anlık diyor işte ertesi gün hiç birşey olmamış gibi
Inanki elimde olan birşey değil yoksa niye kendime işkence edim tutamıyorum kendimi mutsuzluktan zevk alıyorum resmen hakkımızda hayırlısı olsun ben ne kadar istiyorsam bi bebeğim olmasını inan sizlerinde bi okadar olmasını istiyorumAma esin biraz hakli sanki sen kendini yipratmicaksi. Hergun aglamak nedir hepimiz olmasink cok istiyoruz ama olmuyorsa vardie Rabbimin bir bildigi lutfen kendni bu kadar uzme
Inan her dua ettigimde istiyen herkese nasip et rabbim diyorum cok zor gunler gecmiyo ama dayanicaz siz ne zamandir istiyorsunuzInanki elimde olan birşey değil yoksa niye kendime işkence edim tutamıyorum kendimi mutsuzluktan zevk alıyorum resmen hakkımızda hayırlısı olsun ben ne kadar istiyorsam bi bebeğim olmasını inan sizlerinde bi okadar olmasını istiyorum
2.5 yıldır istiyoruz hiç korunma ilacı felanda içmedim ama kısmet işte sizInan her dua ettigimde istiyen herkese nasip et rabbim diyorum cok zor gunler gecmiyo ama dayanicaz siz ne zamandir istiyorsunuz
Seni çok iyi anlıyorum canım insan çok üzülüyo her hamile gördükçe bende kötü oluyorum anne olmayı çok istiyorum ama 1 senedir olmuyor inşallah rabbim bizlerde verir evlat herkese dua ediyorum çok zor isteyipte evlat sahibi olamamakInan her dua ettigimde istiyen herkese nasip et rabbim diyorum cok zor gunler gecmiyo ama dayanicaz siz ne zamandir istiyorsunuz
Oyle canim cok zor hamile insan gormek istemiyorim. Bizde bir senedir evliyiz ve hep istedik ama olmadi nasip rabbim anlimiza ne yazdiysa onu yasicaz..Seni çok iyi anlıyorum canım insan çok üzülüyo her hamile gördükçe bende kötü oluyorum anne olmayı çok istiyorum ama 1 senedir olmuyor inşallah rabbim bizlerde verir evlat herkese dua ediyorum çok zor isteyipte evlat sahibi olamamak
Bizee bir yili geciyo iste. Hep istedik hic korunmadik ama olmadi..2.5 yıldır istiyoruz hiç korunma ilacı felanda içmedim ama kısmet işte siz
Neden olmuyo pekiBiz 3.senedir evliyiz canım 1 senedir istiyoruz ama olmuyo malesef
allah yardımcınız olsun canım ben klomen + çatlatma ignesi+ aşılama yaptırdım sonuc negatif pek ümidim yoktu zaten aşılamada erkek spermlerini yıkıyorlar ben şırıngayı ve kagıdı elime aldıgımda şok olmuştum eşimin spremleri yıkandıktan sonra % 1 olmuştu minevi imkansız gibi birşeydi tabi doktor zaten normal ilişki önerdi o da anladı bi işe yaramicak aşılama diye 1 ay ara verdi bu adetimde yine gidicem gel dedi tekrar aşılama yapacak sanırım ama beni mutlu eden taraf eşim özel hast gitti ve doktor sebebi buldugunu söylüyor eşimin sprem torbası diyim ben kısaca o torbanın üzerinde intahap varmış bir sürü ilaç verdi şimdi onu kullanıyor eşim senin 1 yıllık süreç nasıl geçtiBizee bir yili geciyo iste. Hep istedik hic korunmadik ama olmadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?