Ileri hareketlilik

Canım senin yaşın kaç ben 26 yaşındayım 1 senelik evliyim bilmiyorum aşılama yaparlar mı ama önce bi eşimin değerleri düzelsin birkaç ay daha klomen çatlatma iğnesi denerim sonrası aşılamaya geçerim artık sizin hareketlilik kaç canım bu arada

22 benim yaşım canım devletin şartı 23 yaşı bitmis ve 3 yıllık evli olman lazım ücretsiz yapsın diye bizde sonuç çok değişiyor ama ileri hareketli % 15 ı geçemiyor bir türlü

Ya net bisey söyleyemem eşim hemen hemen neredeyse 7/8 test yaptırdı ama ileri hareketli %15 ı geçemiyor bi türlü ya %5 ya %11 yada bariz %2
Anladm cnm. Bizimkisi daha 1 test yaptırdı haziran 8de kısmetse ikinci testi ve renkli doopleri var .

Akiyor dimi bacaklarimi tavana ascam yakinda naparsam yapayim akiyo
Evet akması gerekiyor onlar sperm değil zaten spermleri koruyan sıvı molekülleri hiç bir işe yaramayan şeyler yani ama sen yine de hemen kalkma ayağa bide altına yastık koy uyu ben hemen pijamami giyiyorum yatağa akmasın diye tabi yattığım yerden yastığı koyup uykuya dalıyorum düşünmemek için bazen yastıkta koymuyorum zaten o ileri gitmesini biliyor ama bende şöyle bi sorun var benim akintim olur hep ve bu akıntı benim iç çamaşırını yakıyor resmen parçalıyor ve rengini alıyor hipo deymis gibi aynı bence benim bundan çocuğum olmuyor erkek spermleri çok hassasmış 40 derece sıcaklıkta ölebiliyorlar düşünsene benim akıntımda ne hale gelirler :)

Kızlar ben birşey merak ettim aklıma takıldı. Eşim sperm testi verdıkten sonra affedersiniz ama cok az sperm cıktı. Hatta eşimin moralı baya bozuldu. Bende gülsün diye dedimki ' len o kadar çabalıyordun bunun içinmiymiş' diye :) o da sinitlendi tabi labratucardaki adama meni olan bardagı goturdum eşimde arkamdan geldi. Abi ya cok az cıktı dedi. Bi sorun olurmu diye sordu. Adamda kardeşim biz sadece 1 damlasına bakıyoruz zaten onemli degil dedi. Yanı şimdi benım eşimin sperm sayısı 1 damladakimi 30 milyon yoksa toplamımı kafam karıstı benım vAllah.

Toplamı canım o spermler bir araya geldiğinde 1 damla yapıyor milyonlarcası geri kalanı normal sıvı test yaparken ayikliyirlar spermle normal sıvıyı o bir damlasına bakmıyor spermlerin hepsini süzüyor toplamına bakıyor

Anladmm cnm tesekkürler

Benimde kizken oyle oluyodu simdi yok hep ic camasirlarim lekeli

Aman olmasında boşver resmen iç çamaşırım deliniyor ya nasıl birseyse insanın özgüvenini sarsıyor k bakmayın işten dolayı geç cvp veriyorum
Onemli degil canim su gunlerde hic iyi degilim herseyim sarsiliyo

Canım eşin kaç ml sperm verdiyse ona bakıyorlar yani senin bir damla dediğin tıpça kaç ml ye tekabül ediyor bilmiyorum ama eğer 1 ml de 30 milyon sa sperm süper o zaman ama o bir damladan 2 ml 3 ml sperm çıkıyorsa ki miktarı bilemiyoruz tabi o zaman sayı az olmuş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…