Ileri hareketlilik

çoban çökerten otunu duydum bende bayaa metettiler ama kısmet olmadı hala alamadım inşallah dedigin şey işe yarar ya

çoban çökerten otunu duydum bende bayaa metettiler ama kısmet olmadı hala alamadım inşallah dedigin şey işe yarar ya
Benim eşimde varikosel yok şükür hormon tahlilleri de normal ama neden böyle oluyor anlamadım birde sperm verirken çok stres oluyor sanırım onun da çok etkisi var az çıkmasında inşallah istediğimize kavuşuruz hayırlısı olur hakkımızda bende aşılama düşünüyorum ama eşimin değerlerinin düzelmesi gerek

evet malesef o ortamda saglıklı spremler veremiyorlar bizim testlerimiz hep farklı çıkıyor ama şu açıdan bak derim erkeklerin spremleri yaklaşık 2 ay önceden hazır hale gelirmiş anlık oluşan şeyler degillermiş yani o yüzden doktorlar ilaç verince en az 1 ay ara veriyorlar ama sperm düzelmesede vaz geçme aşılamadan derim

Valla kuzum kafam çok karıştı verdiğimiz ilaç parası aşılamayı geçiyor tüp bebek bile düşünmeye başladım artık anne olmak istiyorum istedikleri ay hamile kalmayı başaran insanlara öyle imreniyorum ki ne büyük nimettie kıy et bilsinler bizim de imtihanımız böyle demek ki rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

merak etme bu sabrın sonu selamet olacak hepimiz için çok arkadaşım var hemen bebek sahibi olan ve inan o bebeklerin kıymetini bilmiyor hiç biri ama biz onlar gibi olmayacagız o emanete allahın izniyle çok güzel bakarak birer birey haline getirecegiz
ay benim yazdıklarımı okuyanda baya bişe zannedecek halbuki damdan atla çocugun olacak deseler düşünmeden atlicak durumdayım :)

bak benim yaşım tutmuyor ben devlette aşılama yaptıracaktım doktor hasta istiyor ilaçları parayla alacak o zaman dedi benimde gözüm korktu çok para gidecek diye aşılamada sanırım sadece 50 tl çıktı cebimden nasıl oldu anlamadım sadece çatlatma ignesine para verdi ondan önce eşim proxseed işmişti kutusu 150 tl 5 kutu almıştık düşün yani devlet sana ücretsiz 3 hak tanıyor ondan öncesi ve sonrası paralı ama benden 50 tl çıkacaksa ben her ay yaptırırım ki :)

Bizim hareketlilik %30 kimyasal gebelik yasdım birtek. Doktor hareketliliği arttırmamız lazım demiş eşime sayıda 30 milyon

yerinde hareketlide olabilir canım önemli olan ileri hareketli
Ha hareketsiz ha yerinde hareketli. Depinip duruyorlar oldukları yerde o benım işime yaramaz ki :) ama yerinde hareketli sayımız düşük hareketsizlik cok fazla %70 harekli %30

Ha hareketsiz ha yerinde hareketli. Depinip duruyorlar oldukları yerde o benım işime yaramaz ki :) ama yerinde hareketli sayımız düşük hareketsizlik cok fazla %70 harekli %30
kız olurmu öyle şey yerinde hareketli olursa rahim duvarında takılı kalırlar ve ayaga kalktıgında veyahut duş aldıgında gidi verir hepsi ileri hareketli olacakki rahim duvarını aşarak yumurtaya ulaşıp döllenme yapsın :)
sen amudada kalksan ilişkiden sonra rahim duvarını geçemez ileri gidemiyorsa bak bir çok kızımız allah yardımcıları olsun tecavüz sonucu gebe kalıyor ondan popolarına yastık mı koyuyor yoo işte bunun sebebi spremlerin ileri hareketli oluşu bizim rahimimizdeki tüycükler arasında aşşagı kaymadan direk yumurtaya gidiyorlar

Tamam cnm yine benım dedigimi diyorsun yerinde hareketli bi işe yaramıyor :) onemli olan ileri hareketli hızı :)

Insllah ise yarar canimm her yolu deniycez

Canim benim arkadasimin kocasida iltihap varmis ilac kullandin o ay hamile kaldi insallah sende hamile kalirsin ..bizdaha 3 aydir tedavi oluyoruz

Iste benimde boyle bi sorunum var kizlar sizde dışarı akiyomi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…