- 20 Nisan 2016
- 892
- 626
- 103
- Konu Sahibi Ilayburak2
-
ah bende öyle olsam akrep burcuyum belki ondan kızlar :) akrep burcu ilişkiyi pek severmişte :) bilmiyorum ama ben hani ne bilim nasıl denir ki bu :) dagınık seviyorum hırçın olacak ne bilim işte anladınızBende ot gibiyim senelerce ilişki yaşamasam aramam yani o derece. Eşimlede alakalı birşey yok. Ben ilişki yaşarken sıkılıyorum yaa :) senle alakalı degil bence eşinle alakalı bu durum
Bizde eşimle 5 ay cıktık. Bi kere öpmeye kalktı suratına tokatı yapıştırıp yüzüğüde fırlattım yere . Arkamdan aglaya aglaya kosuyor. Öptüm diyemi ayrılıcaksın falan diye.evet dedim sen ben faydalanıcaktın ama bak olmadı bende tutmaz bu oyunlar dedim. Yemin ederim bir daha yaklaşmıcam dedi. 2-3 gün sonrada barıştık. Ben evlenmiş boşanmış oldugum için onun opmediyle benı kullanıcagını düşündüm ondan boyle bi tepki verdibunun yüksek degil anam geçmişini ögrendim bunu tanıyan bi abimiz var beni çok sever ve her konuyu konuşuruz bana dediği şu zamanın da eşimle karı kıza giderlermiş benimkisi tabi arkadaşlarının ısrarıyla gidermiş çogu zamanda işim var siz gidin diye kaçarmış tanıdıgım abi diyorki arabaya binmeleriyle inmeleri bir olurdu seninki tamam hadi gidek derdi diyor zorla karıya kıza götürürlermiş düşün yani zaten bi erkek kendini belli edermişte ben anlamadım nişanlıykende hiç yanaşmazdı bende namuslu erkek derdim kendimce meger hep böyleymiş
Suna bak nasık ınsanlar var yaa. Sanki birisi boşanınca genetik olarak herkes boşanıyorbizimkinin bi halası var ben nişanlıyken görümceme beni çekiştirirmiş hep hatta benim annem baabm ayrı görümceme şey demiş bu kızı almayın anası babasını boşadı buda kardeşini boşar demiş düşünebiliyomusun bende benimkine yetiştirdim allahtanki akrabasını pek önemsemez evime sokmuyorum şimdi onları
Ben başak burcuyum ilişkiye cok düşkün degillermiş. Eşim kova ve düşkün oluyorlarmış :)ah bende öyle olsam akrep burcuyum belki ondan kızlar :) akrep burcu ilişkiyi pek severmişte :) bilmiyorum ama ben hani ne bilim nasıl denir ki bu :) dagınık seviyorum hırçın olacak ne bilim işte anladınız
ya yemin ederim benimkide benden kaçıyordu resmen tek kalmamaya çalışıyordu uzak dur benden evlenmeden elimden bi kaza çıkacak diyordu hahahahBizde eşimle 5 ay cıktık. Bi kere öpmeye kalktım suratına tokatı yapıştırıp yüzüğüde fırlattım yere . Arkamdan aglaya aglaya kosuyor. Öptüm diyemi ayrılıcaksın falan diye.evet dedim sen ben faydalanıcaktın ama bak olmadı bende tutmaz bu oyunlar dedim. Yemin ederim bir daha yaklaşmıcam dedi. 2-3 gün sonrada barıştık. Ben evlenmiş boşanmış oldugum için onun opmediyle benı kullanıcagını düşündüm ondan boyle bi tepki verdi
ya yemin ederim benimkide benden kaçıyordu resmen tek kalmamaya çalışıyordu uzak dur benden evlenmeden elimden bi kaza çıkacak diyordu hahahah
Aaaaa peki takviye falan ver ne bilim macun falanbunun yüksek degil anam geçmişini ögrendim bunu tanıyan bi abimiz var beni çok sever ve her konuyu konuşuruz bana dediği şu zamanın da eşimle karı kıza giderlermiş benimkisi tabi arkadaşlarının ısrarıyla gidermiş çogu zamanda işim var siz gidin diye kaçarmış tanıdıgım abi diyorki arabaya binmeleriyle inmeleri bir olurdu seninki tamam hadi gidek derdi diyor zorla karıya kıza götürürlermiş düşün yani zaten bi erkek kendini belli edermişte ben anlamadım nişanlıykende hiç yanaşmazdı bende namuslu erkek derdim kendimce meger hep böyleymiş
Iyi aksamlar canimkızlar sohbete doyum olmaz benim işe dönmem lazım bilgisayarda çok oturdum müdür bakıp duruyor k.bakmayın nolur iyi akşamlar yarına devam
İyi aksamlar :)kızlar sohbete doyum olmaz benim işe dönmem lazım bilgisayarda çok oturdum müdür bakıp duruyor k.bakmayın nolur iyi akşamlar yarına devam
Verdim canım yani ben anlamam ama kendinin söylediğine göre en iyisi ama nafile fayda etmedi geciktirici die birşey var o ise yarıyor ama sadece üzerimde gel giti uzatıyor oda çekilmez hale geliyor çok araştırdım cinsel istek hapları erkekte sadece orgazma yardımcı oluyor hal ve hareketlerini düzeltmiyor öyle bir ilaç bulamamışlar dahaAaaaa peki takviye falan ver ne bilim macun falan
İlişkisi cok uzunmu sürüyor yoksa kısamı?? Bizimki sanıyelik oluyor resmen acaba bunun cocuk yapmakla alakası var mıdır??Verdim canım yani ben anlamam ama kendinin söylediğine göre en iyisi ama nafile fayda etmedi geciktirici die birşey var o ise yarıyor ama sadece üzerimde gel giti uzatıyor oda çekilmez hale geliyor çok araştırdım cinsel istek hapları erkekte sadece orgazma yardımcı oluyor hal ve hareketlerini düzeltmiyor öyle bir ilaç bulamamışlar daha
Var canım oda nasıl diyim kısa sürdüğü için sen zevk alamıyorsun sen zevk almadığın için vücudun kendini kasmaya devam ediyor ama gevşemiş olsan aynı eşin gibi rahatlamış olsan vücudun savunmasız olsan spermler ve yumurtan rahatlıkla döllenme yapıyor bizimkide çok kısa işte bazen 3 dakikada boşalmış oluyor düşün ben daha ne yaptığımızın farkına varmadan o işini bitirmiş oluyor hani erkekte diyorlar ya boşalmazsa sinirli olur diye aynı şey kadın içinde geçerli her ilişkide kadınında boşalması gerekiyorİlişkisi cok uzunmu sürüyor yoksa kısamı?? Bizimki sanıyelik oluyor resmen acaba bunun cocuk yapmakla alakası var mıdır??
Her ilişkide kadını. Rahatlamasımı gerekiyorVar canım oda nasıl diyim kısa sürdüğü için sen zevk alamıyorsun sen zevk almadığın için vücudun kendini kasmaya devam ediyor ama gevşemiş olsan aynı eşin gibi rahatlamış olsan vücudun savunmasız olsan spermler ve yumurtan rahatlıkla döllenme yapıyor bizimkide çok kısa işte bazen 3 dakikada boşalmış oluyor düşün ben daha ne yaptığımızın farkına varmadan o işini bitirmiş oluyor hani erkekte diyorlar ya boşalmazsa sinirli olur diye aynı şey kadın içinde geçerli her ilişkide kadınında boşalması gerekiyor
Benim özel hast doktorum bize açık açık bebigi düşünmeyin ve zevk alın gerekirse tatile gidin iş yapmayın temizlik yapmayın kafa boş olsun dedi düşün yani doktor açık açık eşime eşinin kadın olduğunu hissettir ona dedi çok araştırdım bu konuyu haklıydı doktor ben 3 yıldır bir kere zevk aldığım ondan sonrası yok o da korunduğumuz döneme gelmişti malesefİlişkisi cok uzunmu sürüyor yoksa kısamı?? Bizimki sanıyelik oluyor resmen acaba bunun cocuk yapmakla alakası var mıdır??
Sana birde şunu söyleyeyim kadınlar aynı erkekler gibi boşalması gerekiyor ve bazı kadınlar 40 .dakikada zevk almış oluyor düşün yani bizimkiler 5 .dakikada uykuya dalmış oluyorHer ilişkide kadını. Rahatlamasımı gerekiyorben şok ben flaş yani bizimki 1 dk falan anca sürüyordur benım için kısa olması cok cok iyi zaten sevmıyorum
Benim o bir kerelik zevk almamda zaten hafif alkolluydum ve yeni evlilik dönemimizdiSana birde şunu söyleyeyim kadınlar aynı erkekler gibi boşalması gerekiyor ve bazı kadınlar 40 .dakikada zevk almış oluyor düşün yani bizimkiler 5 .dakikada uykuya dalmış oluyor
Ohoo bunlar cok yorucu seyler. Bebek için birlikte ol yat uyu ne gerek var rahatlamaya :)ben öyle yapıyorumSana birde şunu söyleyeyim kadınlar aynı erkekler gibi boşalması gerekiyor ve bazı kadınlar 40 .dakikada zevk almış oluyor düşün yani bizimkiler 5 .dakikada uykuya dalmış oluyor
Tövbe estagfirullah :)Benim o bir kerelik zevk almamda zaten hafif alkolluydum ve yeni evlilik dönemimizdiondan heralde
Allah seni yaOhoo bu lar cok yorucu seyler. Bebek için birlikte ol yat uyu ne gerek var rahatlamaya :)ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?