Ileri hareketlilik

Bende ot gibiyim senelerce ilişki yaşamasam aramam yani o derece. Eşimlede alakalı birşey yok. Ben ilişki yaşarken sıkılıyorum yaa :) senle alakalı degil bence eşinle alakalı bu durum
ah bende öyle olsam akrep burcuyum belki ondan kızlar :) akrep burcu ilişkiyi pek severmişte :) bilmiyorum ama ben hani ne bilim nasıl denir ki bu :) dagınık seviyorum hırçın olacak ne bilim işte anladınız

Bizde eşimle 5 ay cıktık. Bi kere öpmeye kalktı suratına tokatı yapıştırıp yüzüğüde fırlattım yere . Arkamdan aglaya aglaya kosuyor. Öptüm diyemi ayrılıcaksın falan diye.evet dedim sen ben faydalanıcaktın ama bak olmadı bende tutmaz bu oyunlar dedim. Yemin ederim bir daha yaklaşmıcam dedi. 2-3 gün sonrada barıştık. Ben evlenmiş boşanmış oldugum için onun opmediyle benı kullanıcagını düşündüm ondan boyle bi tepki verdi

Suna bak nasık ınsanlar var yaa. Sanki birisi boşanınca genetik olarak herkes boşanıyor

ah bende öyle olsam akrep burcuyum belki ondan kızlar :) akrep burcu ilişkiyi pek severmişte :) bilmiyorum ama ben hani ne bilim nasıl denir ki bu :) dagınık seviyorum hırçın olacak ne bilim işte anladınız
Ben başak burcuyum ilişkiye cok düşkün degillermiş. Eşim kova ve düşkün oluyorlarmış :)

ya yemin ederim benimkide benden kaçıyordu resmen tek kalmamaya çalışıyordu uzak dur benden evlenmeden elimden bi kaza çıkacak diyordu hahahah

kızlar sohbete doyum olmaz benim işe dönmem lazım bilgisayarda çok oturdum müdür bakıp duruyor k.bakmayın nolur iyi akşamlar yarına devam

Aaaaa peki takviye falan ver ne bilim macun falan

Aaaaa peki takviye falan ver ne bilim macun falan
Verdim canım yani ben anlamam ama kendinin söylediğine göre en iyisi ama nafile fayda etmedi geciktirici die birşey var o ise yarıyor ama sadece üzerimde gel giti uzatıyor oda çekilmez hale geliyor çok araştırdım cinsel istek hapları erkekte sadece orgazma yardımcı oluyor hal ve hareketlerini düzeltmiyor öyle bir ilaç bulamamışlar daha

İlişkisi cok uzunmu sürüyor yoksa kısamı?? Bizimki sanıyelik oluyor resmen acaba bunun cocuk yapmakla alakası var mıdır??

İlişkisi cok uzunmu sürüyor yoksa kısamı?? Bizimki sanıyelik oluyor resmen acaba bunun cocuk yapmakla alakası var mıdır??
Var canım oda nasıl diyim kısa sürdüğü için sen zevk alamıyorsun sen zevk almadığın için vücudun kendini kasmaya devam ediyor ama gevşemiş olsan aynı eşin gibi rahatlamış olsan vücudun savunmasız olsan spermler ve yumurtan rahatlıkla döllenme yapıyor bizimkide çok kısa işte bazen 3 dakikada boşalmış oluyor düşün ben daha ne yaptığımızın farkına varmadan o işini bitirmiş oluyor hani erkekte diyorlar ya boşalmazsa sinirli olur diye aynı şey kadın içinde geçerli her ilişkide kadınında boşalması gerekiyor

Her ilişkide kadını. Rahatlamasımı gerekiyorben şok ben flaş yanibizimki 1 dk falan anca sürüyordur benım için kısa olması cok cok iyizaten sevmıyorum

Benim özel hast doktorum bize açık açık bebigi düşünmeyin ve zevk alın gerekirse tatile gidin iş yapmayın temizlik yapmayın kafa boş olsun dedi düşün yani doktor açık açık eşime eşinin kadın olduğunu hissettir ona dedi çok araştırdım bu konuyu haklıydı doktor ben 3 yıldır bir kere zevk aldığım ondan sonrası yok o da korunduğumuz döneme gelmişti malesef

Her ilişkide kadını. Rahatlamasımı gerekiyorben şok ben flaş yanibizimki 1 dk falan anca sürüyordur benım için kısa olması cok cok iyizaten sevmıyorum
Sana birde şunu söyleyeyim kadınlar aynı erkekler gibi boşalması gerekiyor ve bazı kadınlar 40 .dakikada zevk almış oluyor düşün yani bizimkiler 5 .dakikada uykuya dalmış oluyor

Sana birde şunu söyleyeyim kadınlar aynı erkekler gibi boşalması gerekiyor ve bazı kadınlar 40 .dakikada zevk almış oluyor düşün yani bizimkiler 5 .dakikada uykuya dalmış oluyor
Benim o bir kerelik zevk almamda zaten hafif alkolluydum ve yeni evlilik dönemimizdi ondan heralde

Ohoo bunlar cok yorucu seyler. Bebek için birlikte ol yat uyu ne gerek var rahatlamaya :)ben öyle yapıyorum

Ohoo bu lar cok yorucu seyler. Bebek için birlikte ol yat uyu ne gerek var rahatlamaya :)ben öyle yapıyorum
Allah seni ya ya zaten sürekli git gel yapmicak eşin hani şu bahsedilen ön sevişme varya onu biraz uzun tutsalar tamamdır bu iş ama benimki direk konuya giriyor hiç sohbet etme alıştırma yok eminimki seninkide öyle hoş gerçi sen halinden memnunsun ama ben diilip anam allahın bildiğini kullan saklamam ben kadınlığımi yaşamak istiyorum ama benimki ah benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…