Ileri hareketlilik

Yumurtalarim catlamiyormus
Yaa yumurtalarının çatlamadığı nasıl anlaşılıyo? Benim yumurtlamada 2 gün ağrım oldu ama ovulasyon testinde T'yi C'den koyu göremedim. Hatta dur foto da yükleyeyim. Doktor mu dedi bakalım diye. Bana sadece regl döneminde baktı. Rezervin çok iyi dedi. Normal olur senin dedi. Erken gelmişsin dedi. Biraz daha deneyin sene dolmadan gelme dedi. Tahlillerim de normal. Hormonlar filan.

Eklentiler

• 20 Mayıs.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 45
Ahhh ahhh bende gittigimde adetimin ucuncu gunu doktor dediki birsuru yumurtan var catlar dedi. Ama 14 gun gittim catlamamis hem kanda baktilar 3 un ustunde olmasi gerekiyormus benim 2 cikti. Sonra alttan muayene yapti bir tane yumurta olusmus 11 cm normalde 19 cm olmasi gerekiyormus

Bende sorun var kuzum yumurtam catlamamis buyumemis

19 cm olmadan bebek ihtimali olmuyi ama
tabiki hayır doktor seni umutlandırmaz kim demiş ölçü önemli diye çatlaması önemli büyümesi degil benim biri 21 mm di diger ayda 17 mm di niye olmadı peki doktor bana senin ne ilaca nede çatlatma ignesine ihtiyacın yok yumurtalıkların cok güzel çalışıyor ama şansa bırakmayalım diyip çatlatma ignesi verdi ama olmadı tek taraflı degil işte bu a y sen hazır olursun eşin stress yapar belli olmaz moreliini bozma hiç yumurtası olmayanları düşün

Haklisin ama ne bilim kafamdab silemiyorum cikaramiyorumm

aman ya ne olacak halimiz bende bilmiş gibi konuşuyorum ama piskolojik olarak hiç iyi degilim dayanamayıp test yaptım sağa çevirip bakıyorum yok sola ceviriyorum yok 5 dakikaya bir bakıyorum yok yok yok bu bebek mevzusu eşimle aramı iyice açmış durumda birlikte 10 dakikamızın sonu kavga

Cnm adet döngüsü düzenli olan insanlar bike her ay yumurtlamayabilr. Çörekotu bal tarçın karısımı yapıp düzenli olarak kullan. Rabb'in izniyle olucak inşAllah

Bizde de tartışmalar oluyor. Allah'tan beni kırmayıp ne dersem yapıyorda azda olsa yumuşuyorum :)

Bizimde oyle esim cok kiziyo bu siteye girdigim icin

Bizde de tartışmalar oluyor. Allah'tan beni kırmayıp ne dersem yapıyorda azda olsa yumuşuyorum :)

Bizimde oyle esim cok kiziyo bu siteye girdigim icin
benimki anlayışlı degil malesef bide kaynanama gidip gazı aldıkça alıyor abartmıyorum artık hiç vakit geçiremiyoruz başbaşa yaptıgımız hiç birşeyden zevk alamıyoruz bir gün iznimiz var onuda arkadaşlarla geçiriyoruz sadece yanımızda birileri varken can ciger kuzuyuz ama evde akşamları o eline telefonu alıyor ben televizyon izliyorum zaten yemek ye etrafı düzelt derken saat 10/11 oluyor 1 saat televizyon izle sonra hadi yatalım diyor yatıyoruz ev arkadaşım olsa daha çok egleniriz yan yana eminim o derece

hatta şöyle söyliyim kızlar gebe kalırsam bi mucize olur düşünün bu ay bitti bitecek ve biz sadece 5 defa ilişkiye girdik ve o kadar molotanlaştıki cinsel hayatımız 40 yaşındaki amcanın cinsel hayatı bizimkinden daha renklidir biraz fazla açık sözlü oldu kızlar ama bu olayı sizi tanıyan insanlara söyliyemiyorsunuz malesef

Cnm zaman gectikçe oyle oluyor ama ya. Bizde il evlendigimiz zaman cok sık ilişki yasıyorduk artık haftada 2 ya da 3 defa oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…