Ileri hareketlilik

Ama oyle yaparsaniz nasil bebek olmasini bekliyorsunuz esinle konusmayi denesen

Bizde gazlayan yok sanırım ben gidip gelmiyorum zaten onlara. Onlarda bana gelmez . Gelmesinlerde zaten. Eşim onlara gidip gelsede gelince degişmiyor yine eskisi gibi aynı. Bugun kayınpeder piliç yollamış eşimle. Bunu niye gönderdi kafasına göktaşımı düştü hayırdır dedim. Kesin senden birşey isticek dedim. Ya saçmalama diyo

Kac senelik evlisiniz bizde mi boylr olucaz acaba esim benim cok anlayisli aileside oyle insallah hep boyle devam eder

Kizlar biz bebek icin hergun deniyordum doktor yasakladi haftada 3 gecmiceksini dio
Evet sperm kalitesi için haftada 2-3 defa olucak. Bizim doktorumuz bize kola ve kızartmayıda yasakladı. Daha dogrusu eşime yasakladı . Sperm kalitesini etkiliyormuş

Kac senelik evlisiniz bizde mi boylr olucaz acaba esim benim cok anlayisli aileside oyle insallah hep boyle devam eder
İnşAllah cnm. Bizde ortalık cok karısık eşimin tüm ailesiyle kavga yaptım hatta amcasının kızını dovuyordum eşim cok durdurdu yani o derece

Evet sperm kalitesi için haftada 2-3 defa olucak. Bizim doktorumuz bize kola ve kızartmayıda yasakladı. Daha dogrusu eşime yasakladı . Sperm kalitesini etkiliyormuş
Kizartmada mi cola yi onceden cok iciyordum brn simdi icmiyorum esimde icmez

3, yılımıza girdik bitiricez her yolu denedim kızlar bendemi sorun var ben mi çirkinim kokuyormuyum fizigim mi bozuk başka bi kadın mı var herşey ama anladımki sorun yine bende degil eşime tatlı dille anlattım kış ayıydı sogukmuş üşüyırmuş tamam dedim yaz geldi yine aynı noldu dedim e çok yorgunum takviye gıdalar al ben bu olmaz dedim haplar içti sprey felan işte onları denedi ama bizdeki sorun ot gibi ilişkiye girmemiz ben istiyorum ki saat ve yer farkı olmaksızın canımız istediginde ama o yatak odasına geçer üstünü çıkartık dogru dürüst öpmez bile ilişkiye girer kalkar duşunu alır ve uyur bu kadar dakikalar içinde bitiyor işimiz her yolu denedim artık tatlı dili bıraktım sen nasıl erkeksin demeye başladım bana zevk vermiyorsun beni tatmin edemiyorsun diyorum bana verdigi cvp şu( e tamam ne istiyon söyle yapim ) böyle ya inanabiliyomusunuz ne yaptıysam olmuyor açık açık dedimki beni kaybediyorsun dışarda ilgi alaka görüyorum bak senden uzaklaşmam an meselesi diyorum ama nafile kavga ettigimiz ilk hafta ilişki daha sonra yine sil başa

Neden benim esim ailesine laf yaptirmaz asla laf soyletmez
Ohoo ben neler neler soyluyorum.o da dinler dinler en son sus tamam der. Ya biz bunun amcasına gezmeye gittık. Oncedende benım eşimle bu kızı evlendirmek istemişler eşim istememiş(öyle diyor ne kadar dogru bilmem) neyse kız sürekli ortada dolaşıyor. Bana bakıyor gülüyor falan. Bende bunun omuzuna vurdum.niye vuruyon falan dedi. Ne bakıyon gülüyon açıkta birşey mi var dedim. Yerimden kalktım üstüne yürüdüm kızın eşimde dur yapma dedi. Ne yapmıcam be bu imalı imaşı bana niye gülüyor dedim. Bu boyle olfu. Tabi bundan once bı olay daha oldu. Bu olayda üsttüne tuz biber oldu. Amcasından once halasına gittik. Halasının kocası telefonda eşimin kardeşine " gelinin anası güzel mi " diye soruyor. Ben bı kalktım yerimden . Sen kimsin benım annemin güzel olup olmadıgını soruyon dedim. Ehh işte kızım şaka yaptım dedi.şakayı git anana yap dedim. Bu olayda boyle oldu.

bende gitmem kaynanama ama benim kocam tam bir anacık yapılı kaynanam şuan boşan dese boşanır öyleki anasına karşı gözü dönük bi koca ben bazen ondan geç çıkıyorum işten solugu hemen anasında alıyor ben eve gelene kadar birde bi hata yaptım evlerimiz yürüme mesafesinde

Valla senin isin cok zor kuzum Allah yardimciniz olsun.. Ama ne bilim boyle yapmasininda bir nedeni olmani yoksa her erkek nefsi yuksektir anltabiliyormuyum...

Bende ot gibiyim senelerce ilişki yaşamasam aramam yani o derece. Eşimlede alakalı birşey yok. Ben ilişki yaşarken sıkılıyorum yaa :) senle alakalı degil bence eşinle alakalı bu durum

maşallah sen neymişsin öyle bende eşimin halalarıyla sataşırım kuzenlerine her lafı söylerimde senin maşallahın var be :)

Benım eşimin annesi üvey. Anacı degil babacıda degil.sadece gidip gelir

maşallah sen neymişsin öyle bende eşimin halalarıyla sataşırım kuzenlerine her lafı söylerimde senin maşallahın var be :)
Ama benım sinirimi bozmak için ellerinden geleni yaptılar. Sonuç bu. Daha arada anlatmadıklarımda var hepsi toplaşınca sinir katsayım artıyor. Birde ben içimde birşey tutmayı sevmem soylerim ben düşünücegime o düşünsün

Valla senin isin cok zor kuzum Allah yardimciniz olsun.. Ama ne bilim boyle yapmasininda bir nedeni olmani yoksa her erkek nefsi yuksektir anltabiliyormuyum...
bunun yüksek degil anam geçmişini ögrendim bunu tanıyan bi abimiz var beni çok sever ve her konuyu konuşuruz bana dediği şu zamanın da eşimle karı kıza giderlermiş benimkisi tabi arkadaşlarının ısrarıyla gidermiş çogu zamanda işim var siz gidin diye kaçarmış tanıdıgım abi diyorki arabaya binmeleriyle inmeleri bir olurdu seninki tamam hadi gidek derdi diyor zorla karıya kıza götürürlermiş düşün yani zaten bi erkek kendini belli edermişte ben anlamadım nişanlıykende hiç yanaşmazdı bende namuslu erkek derdim kendimce meger hep böyleymiş

bizimkinin bi halası var ben nişanlıyken görümceme beni çekiştirirmiş hep hatta benim annem baabm ayrı görümceme şey demiş bu kızı almayın anası babasını boşadı buda kardeşini boşar demiş düşünebiliyomusun bende benimkine yetiştirdim allahtanki akrabasını pek önemsemez evime sokmuyorum şimdi onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…