Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar 4.5 yıldır bebek istiyoruz eşimde ileri hızlı hareketi 0 2 kez asılama sonuc olumsuz..
tüp bebbegi cok istiyorum ama yasım tutmuyor devlette yaptırmak için özelede suan gücüm yetmiyor 10 binlira içiçnBence direk tüp bebeğe gecin ileri hızlı 0 sa asilamada o sperm nasıl ileri gitsinde yumurtayı dollesinki Dr. Lar para için zaman caliyorlar bence
Bu arada morfiloji kaç cikti
4 gündü galiba canımm siz neler yapıyorsunuz?canm bizimde ilk testimiz öyle çıkmıştı kaçgün cinsel perhizden sonra yapıldı test??
Anladım canım kaç yasindasin kitüp bebbegi cok istiyorum ama yasım tutmuyor devlette yaptırmak için özelede suan gücüm yetmiyor 10 binlira içiçn
Anladım canım kaç yasindasin ki
Kaç senelik evlisin daha yeniyse çok acele etmeyin olur inşallah benim kızım 4 sene sonra kendiliğinden oldu Rabbim ol desin yeterki sonrasi 2 tup denedim tutmadı
Kaç yıllık evlisin iz takma bu kadar yasin küçük daha nice zamanlariniz var22 yasındayım erken evlendım biraz ama insanlr can skıcı işte hep birf sorun psikolojımı bozdular nerdeyse.bıde 0 olunca hızlı gıden.
4 gündü galiba canımm siz neler yapıyorsunuz?
Kaç yıllık evlisin iz takma bu kadar yasin küçük daha nice zamanlariniz var
Morfoloji kaç çıktı canım bizim de 0 dı şimdi tekrar sperm tahlili yapriracagiz insallah duzelmistir
Ama bize direk tüp demislerdi
haklısın bende havuc suyu ıncır vb cok denedık sımdıde evıcap vıtamın ve pharmaton aldım onları ıcıyor kecıboynuzu kurude yaptık ama yukselme olmadı hızda hıcbizde de sıfır çıkmıştı ilkinde sonra ben eşime bir ay çoban çökerten otunu kaynatıp içirdim sonra aktardan bi karışım macun aldık bide yanında çakşır kökü suyu içiyo sabah akşam bide keç boynuzunu kaynatıp içiriyorum gece yatmadan önce bir aylık bir kürün ardından %22 ye çıktı.herkese söylüyorum bence doğal kürleri denemek lazım...
Bende çaksir koku kaynattim sonrada keçiboynuzu bakalım yeniden testte belli olacak yükselme varmi sizin morfoloji nasıldıbizde de sıfır çıkmıştı ilkinde sonra ben eşime bir ay çoban çökerten otunu kaynatıp içirdim sonra aktardan bi karışım macun aldık bide yanında çakşır kökü suyu içiyo sabah akşam bide keç boynuzunu kaynatıp içiriyorum gece yatmadan önce bir aylık bir kürün ardından %22 ye çıktı.herkese söylüyorum bence doğal kürleri denemek lazım...
Ayy hayırlısı i sallah güzel çıkar sonucunuhavuç incir kadınlar için diye biliyorum...ilkinde morfoloji %4 dü sonra %3 oldu.ama keçi boynuzu morfoloji için çok iyi diyo saraçoğlu yarım litre kaynayan içme suyuna 6-7 tane atıp kaynatıyorum geceleri yatmadan bir su bardağı içiyo..pazartesi tekrar yaptırıcak bakalım ne çıkıcak????
bende pekmezını kullandırmaya basladım .pharmaton kullandırdınızmı hiççAyy hayırlısı i sallah güzel çıkar sonucunu
Bizde c.tesi yaptırmayı düşünüyoruz
Bende k.boynuzunun pekmezi var organik memleketten geldi onu içiriyorum bakalım faydası oldumu göreceğiz :)
bende pekmezını kullandırmaya basladım .pharmaton kullandırdınızmı hiçç
Ayy hayırlısı i sallah güzel çıkar sonucunu
Bizde c.tesi yaptırmayı düşünüyoruz
Bende k.boynuzunun pekmezi var organik memleketten geldi onu içiriyorum bakalım faydası oldumu göreceğiz :)
Bu Reklamlarda çıkan değil dimi:)one ki acaba???
evet ablamın eltısının esınden dolayı olmuyordu doktor onermıs ıcınde ginsen folık asıt vb var bende aldım denıyım bakalım o oyle hamıle kalmısBu Reklamlarda çıkan değil dimi:)
vitamin canım kapsül seklındeone ki acaba???