- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet :)) bizde evicap kullaniyoruz ayni zamnda bide dun markete corek otu yagi kapsulu gelmis ondan aldimşimdi netten bakınca gördüm şu arda nın reklamını yaptığı vitamşnmiş:))
oda spermler için iyimişÇörek otu kapsülü ne işe yarıor mus ki ben duymadım hic
hahah aynı ben ölücem diyor artıkoda spermler için iyimiş
Bizde yeniden test yaptirdik morfoloji 0 dan 1 e yukselmis yavaş hareketli ve yerinde hareketli de bayagi yukselmis eskiye göre ama ileri hızlı 0 yine
Havuç suyunu duydum iyi geliyor diye
Birde kızlar. Bildiğiniz iyi bir uroloji Dr. Varmi istanbulda
Sağol canım bizede yakın bende arastirayim insallah güzel sonuçlar alirsinizEşim yenibosna safa hastanesinde ameliyat oldu doktorundan memnun kaldık. Daha yeni oldu o yüzden biz de beklemedeyiz. Doktorun adı Cabbar Sarı.
istanbul da kaan aydos dıye bırı varmıs şişlide galiba ben ankaradayım yoksa ona kesın giderdkBizde yeniden test yaptirdik morfoloji 0 dan 1 e yukselmis yavaş hareketli ve yerinde hareketli de bayagi yukselmis eskiye göre ama ileri hızlı 0 yine
Havuç suyunu duydum iyi geliyor diye
Birde kızlar. Bildiğiniz iyi bir uroloji Dr. Varmi istanbulda
allah allah gercektenmı neresındeymısBaktım şimdi ankara da canım siz gidebilirsiniz
ben yaz sonu denemeyı dusunuyorum yavru kuşşBende bugün pihtilasma testleri yaptırdım daha önce yaptirmamistim 20 güne hepsi çıkar artık temmuz gibi 3.tup denemesi yaptırmayı düşünüyorum hatirlisi artık
Siz yapmismiydiniz tüp bebek