• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi İLERİ HIZLI HAREKETLİSİ %0 OLANLAR NELER KULLANIYOR???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde yeniden test yaptirdik morfoloji 0 dan 1 e yukselmis yavaş hareketli ve yerinde hareketli de bayagi yukselmis eskiye göre ama ileri hızlı 0 yine
Havuç suyunu duydum iyi geliyor diye

Birde kızlar. Bildiğiniz iyi bir uroloji Dr. Varmi istanbulda

Bizde yeniden test yaptirdik morfoloji 0 dan 1 e yukselmis yavaş hareketli ve yerinde hareketli de bayagi yukselmis eskiye göre ama ileri hızlı 0 yine

Eşim yenibosna safa hastanesinde ameliyat oldu doktorundan memnun kaldık. Daha yeni oldu o yüzden biz de beklemedeyiz. Doktorun adı Cabbar Sarı.

istanbul da kaan aydos dıye bırı varmıs şişlide galiba ben ankaradayım yoksa ona kesın giderdk

Canım ya bende onu ankarada diye biliyorum acaba yanlismiyim dur bi bakayım bari:)

yanlıs bakmısım demekkı :) aradım ama mesgul suan

Bende bugün pihtilasma testleri yaptırdım daha önce yaptirmamistim 20 güne hepsi çıkar artık temmuz gibi 3.tup denemesi yaptırmayı düşünüyorum hatirlisi artık
Siz yapmismiydiniz tüp bebek

Bende bugün pihtilasma testleri yaptırdım daha önce yaptirmamistim 20 güne hepsi çıkar artık temmuz gibi 3.tup denemesi yaptırmayı düşünüyorum hatirlisi artık
Siz yapmismiydiniz tüp bebek
ben yaz sonu denemeyı dusunuyorum yavru kuşş

acilll cvp lütfen sparm testinde bazal sonucu mu dşkkata alıcaz yoksa hazırlık sontasını mı????

Back
X