Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yanı ilk test onemli normal gebelik için ama yıkanma sonrası cogalıyorsa ne guze ısteacilll cvp lütfen sparm testinde bazal sonucu mu dşkkata alıcaz yoksa hazırlık sontasını mı????
cok ıyı bır haber 3 testte %55 olması asılamamı denıcektın canım3 test üçüde çok farklı çıktı bazal sonuç bakımından ilki ileri hareketli %0,ikincisi %22 üçüncüsü %55 nasıl oluyo anlamadım...aralarında 2 ay fark var...
cok ıyı bır haber 3 testte %55 olması asılamamı denıcektın canım
evet bizim ileri hız o dı yıkanınca 13 olmustuhayır normal yola gebeliş
hayır normal yolla gebelik için kürler uyguladık ve sonrasında test yptırdık..ama bu kadar fark çok enteresan değil mi???bazal sonuçta ^son testte %3 ama hazırlık sonrası %55anlamadım...bi üroloğa göstermek lazım dimi yada kadın doğumcuya gittiğimde ...
Benim bildiğim normal gebelik te hazırlık öncesi olan gecerli diye biliyorum öyle olmasi gerekiyorozaman biznormal gebelik hazırlık sonrasını mı dikkate alıcaz...yoksa aşılama için mi hazırlık sonrasını dikkate alıyolar..cümlelerim bile saçma olmaya başladı...kusura bakmayın:![]()
Be
Benim bildiğim normal gebelik te hazırlık öncesi olan gecerli diye biliyorum öyle olmasi gerekiyor
benm 3.14 çıkmış canım bazı doktorlar engel diyor bazıları değil diyor kafama takılan şey doktor sıkıntı yok dedi ama bu ay da olmayınca acaba bundan mı dedim size de bir sorayım dedim cevap için sağol canım :)Vallahi özellikle gidip baktım :))
1.21 çıkmış canım. Benim senin kaç çıktı
maksimum 5miş 18 aydır istiyoruz 21 aylık da evliyiz olmuyor amaMax.kactiki değeri
Bu arada kaç yıllık evlisin iz kaç yıldır olmuyor :)
tahlillerimiz yapıldı benm tsh ilkin 9 çıktı doktor bunu halledip biraz bekleyeceğiz ddi 3.14 olunca acele etme dedi ama bilmiyorum ne güzel en azından bir çocuğunuz var Allah bağışlasın :)Tüm tedavi asamalarindan gectinizmi ne diuor Dr. Lar
Benim 1 kızım var 8 yaşında çok şükür 4 yıl. Sonra oldu
Simdide 8 yıldır olmuyor 2 tup denememiz var 3.de temmuzda deneyecegiz kardes istiyoruz ...
amin canım hepimiz için hayırlısı olsun her şeyinSağol. Canim amin
Sorun sadece buysa bekleyin ozaman normal deneyin bizde hem bende var hem eşimde var şimdi kromozom testleri vs.istedi yaptirdik sonuç bekliyoruz neden tutunmadi diye sonuçlara göre tedaviye başlayacağız hayırlısı insallah