merhaba kızlar iki yıllık evliyim ve yaklaşık 1,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz...bir sürü doktora gittim...gebe kalman için bi sıkıntı yok dediler ama gebe kalmadıkça arayışıma devam ettim...en son bir hocaya gittim..rahim filmi hariç herşeyi yaptı "evet gayet sağlıksın bi sıkıntı yok..rahmin temiz gözüktüğü için rahim filmi çekip canını yakmak istemedim "dedi..pür dikkat dinliyorum doktoru..ee hocam niye olmuyo ozaman dedim...eşim burdamı dedi evet dedim çağır gelsin onda birşey var demekki dedi. eşime herşeyi gayet açık açık anlattı..ondan spermegrom testi istedi...eşim verdi...hoca sonuçları alınca bizi aradı ve tekrar gittik...eşim ileri hareketli ve yerinde hareketli sperm sayısı bebek oluşumu için yetersiz çıktı...bu sonuca göre eşimin tedavi olması gerektiğini yoksa bebek sahibi olamayacağımızı söledi...ama korkulacak bişey olmadığını bu sıkıntının ilaç tedavisi ile halledebileceğini söledi ve eşime bir üroloji uzmanına gözük dedi...eşim hala üroloji uzmanına gidecek bu olayın üstünden 7 ay rahat geçti... burdan öğrendiğim kürleride yaptınm hiç birine devam edemedi..bazılarını istifar edip geri çıkardı ...ne yapcağımı bilmiyorum...doktora gitmekten çekiniyo ..daha farklı şeyler çıkarsa die korkuyo...üstünede varmayıyorum ve her geçen gün yaşım ilerliyo...şaşırdım kaldım ne yapayım ben kızlar bi akıl verin
saol cnm inş. ya ailelere söyleyemiyorum...zaten kimsenin duymasını istemiyo...sıkıntı olmasın die bende söylemiyorum kimseye..kür içinde teşekkür ederim bide bunu deneyelim
inş. bakalım....ya of...ne zormuş başkasıyla uğraşmak
merhaba kızlar iki yıllık evliyim ve yaklaşık 1,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz...bir sürü doktora gittim...gebe kalman için bi sıkıntı yok dediler ama gebe kalmadıkça arayışıma devam ettim...en son bir hocaya gittim..rahim filmi hariç herşeyi yaptı "evet gayet sağlıksın bi sıkıntı yok..rahmin temiz gözüktüğü için rahim filmi çekip canını yakmak istemedim "dedi..pür dikkat dinliyorum doktoru..ee hocam niye olmuyo ozaman dedim...eşim burdamı dedi evet dedim çağır gelsin onda birşey var demekki dedi. eşime herşeyi gayet açık açık anlattı..ondan spermegrom testi istedi...eşim verdi...hoca sonuçları alınca bizi aradı ve tekrar gittik...eşim ileri hareketli ve yerinde hareketli sperm sayısı bebek oluşumu için yetersiz çıktı...bu sonuca göre eşimin tedavi olması gerektiğini yoksa bebek sahibi olamayacağımızı söledi...ama korkulacak bişey olmadığını bu sıkıntının ilaç tedavisi ile halledebileceğini söledi ve eşime bir üroloji uzmanına gözük dedi...eşim hala üroloji uzmanına gidecek bu olayın üstünden 7 ay rahat geçti... burdan öğrendiğim kürleride yaptınm hiç birine devam edemedi..bazılarını istifar edip geri çıkardı ...ne yapcağımı bilmiyorum...doktora gitmekten çekiniyo ..daha farklı şeyler çıkarsa die korkuyo...üstünede varmayıyorum ve her geçen gün yaşım ilerliyo...şaşırdım kaldım ne yapayım ben kızlar bi akıl verin
cnm benim yaşım 28 eşimin ki 29
ya bize bunları söyleyen hoca özel çalışan bi hoca...istediği tstler ve muayene derken baya bir para bayıdık şimdi tutmuş dio ki benim bişeyim yok para tuzağı bunlar...
kürleride ne yiyebildi ne içebildi midesi mi hasastır nedir...hep istifar etti..zorlayınca da evde kavga çıkıyo...ne yapacağımı şaşırdım artık ya...her ay hüsranla bitiyo benim için
gülümsün merhaba,biz de aynı durumdayız, eşimin sperm sayısı hamilelik için yeterli değil. ben de eşim sperm testi verene ve sonra üroloğa gidene kadar ne diller döktüm hatta ne kavgalar ettim bilemezsin.eşinin muhakkak üroloğa gitmesi lazım. sperm düşüklüğünün sebebi bazen varikosel olabiliyor.ilk zamanlar ben de eşime keçi boynuzu ve havuç kürü yaptım, ama sonra ürolog varikosel olduğunu ve ne takviye yaparsak yapalım sonuçları ciddi miktarda değiştiremeyeceğimizi söyledi.ya varikosel ameliyatı ya da direkt tüp bebek alternatiflerini önümüze koydu. biz ameliyatla vakit kaybetmeyip tüp bebek raporu için işlemlere başladık.sizin de benzer bir şekilde düşük spermin belli bir sebebi olabilir. hangi yolu takip edeceğinizi görmeniz için eşini üroloğa gitmeye ikna etmelisin.testislerinin ultrasonu çekilip hormonlarına bakılmalı. tatlı dille, ricayla, güzellikle bir yolunu bul.erkekler bizim jinekologda yaşadığımız sıkıntıların 10da birini yaşasa da ürolog muayenesini çok büyütüp geriliyorlar. zaten yapı olarak da zorluklarda dayanıklı değiller. ben eşimin gideceği üroloğu kendim buldum hatta. özellikle biraz yaş olarak ileri, babacan bir kişi seçtimki daha rahat etsin. sonra da devamlı pozitif motivasyon uyguladım. eşinin en azından canlı ve hareketli spermi var, bu tedaviye 10-0 önde başlamak demek.bir kere ona bunu güzel güzel anlat.kendini yetersiz hissetmesinin anlamı yok, sizin, bizim durumumuz en azından kötünün iyisi.
gnc arginmax deneyim sperm hareketi ve morfoloji için çok iyi geliyor, benimde eşimde aynı sorun vardı sadece 3 hafta kullandık hamile kaldım, ballı macun yapsan yemez mi kür içemiyorsa..
lütfen yanlıs anlasılmasın söyledıklerım ama ben bunu kabullenemezdım. ne demek yaaa. ne demek ıçmıyo gitmiyo. yas olmus 30.. zehır de olsa ucunda bı umut varsa ıçersın onu.. bencıllıkten baska bıse degıl. ben olsam bu sekılde sorun cıkaran kocaya tafra yapar ve sonuç elde edene kadar yanı kürlerı gönül rızasıyla kullanana kadar süründürürdüm valla.
ya cnm artık üstelemekten vazgeçtim kendisine bıraktım yoruldum yemin ederim...anlmıyomu anlmak istemiyo bende anlmadım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?