İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Test almakta sıkıntın yoksa yap nolcak ki:)
Belki silik de olsa hafif bir çizgi çıkar, çok güzel duygular cidden
Bi de az önce yazmayı unuttum, küçük oğlumun yarın doğum günü,tam 11 yaşını doldurmuş olacak inşaallah, bu ay hep bi yoğunluk oldu, iyi oldu benim için de

Canimm dogum gunu kutlu olaun nice yaslari olsun insallah saglikla sihhatle...
Testim 1 tane var elimde..
Belki cikar he:)

Canimm dogum gunu kutlu olaun nice yaslari olsun insallah saglikla sihhatle...
Testim 1 tane var elimde..
Belki cikar he:)
Çok sağol canım, amin
Belli olmaz, çıkar mı çıkar:)
İyi bir haber alıp bi kutlama yapsak burda ne iyi olur.
8 haftalık Kalbi duran gebeliğimde, ovulasyonun 10. Günü kan testiyle öğrenmiştim.
7 çıkmıştı, ertesi gün 14 oldu ve bir hafta sonra da 300 küsurdu, dedim ki kendi kendime; bi de idrar yapayım da çift çizgi görme mutluluğu yaşıyım.
Ne kadar taktıysam çift çizgi görmeye, hamileyken bile sırf çizgi görmek için test yaptım:)
Hemen koyu iki çizgi çıkacak sanıyorum, çıkmadı.
Bekledim bekledim 10, 15 dakika sonunda çok silik bir çizgi çıktı ama aynı gün kan testi 300'den fazlaydı.
Yani bazen cidden idrarda çok geç çıkabiliyor demek ki

Kızlar özellikle doğum yapmış yada hamile olanlarınıza bişey sormak istiyorum.hamileliğin ilk günlerinde kasık ağrısı mı rahim ağrısı mı yaşadınız.benim yumurtlama günlerimde kasık ağrım bi kaç gündür rahim ağrısına döndü ve yarın adet günüm

Evet oluyor tabi hatta adetim geliyor demistim ama hamileymisim..
Ama gebelikten gebelige bile degisebiliyor tabi.. nisandaki gebeligimde 2 gun kala belirtiler gitti hatta kasik agrim bile yoktu...

Valla iste agrilarimin olmamasi beni umutlandiriyor...ozellikle hani geldi gelecek dersin ya o yok.. haydi hayirlara cikarsin Rabbim insallah... normal yolla gebeyim deme mutlulugunu yasatsin bize...

Bildiğin adet ağrısı. Adet göreceğini sanıyorsun ama görmüyorsun. Benim hiç kasik ağrım olmadı. Sadece rahimde kramplar oldu.

Mutlu yıllar mavise :)

Günaydin hanımlar

Doğum nedeniyle epeyidir okuyamadım yazamadım yeni katılan arkadaşlar gördüm inşallah 2019 güzel haberleri aldığımız bir yıl olacak

Doğuma girmeden önce dua ettim sizlere inşallah rabbim dualarımızı kabul eder

Benim doğum zorlu oldu oğlum solunum sıkıntısı çekti ve pis su yuttu maalesef kuveze alındı halada kuvezde inşallah yakında evimize çıkacağız bize dua edin

Hepinizi tek tek öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum

Gözün aydın canım.. inşallah sağlıkla eve dönersiniz amin..

En kısa sürede sağlıkla oğluşunu da alıp evinize gideceksiniz canım, Bizler de seni öpüyoruz

Ben de bugün regl oldum. Şubat ayında aşılama deneyeceğiz. Boşa mı kürek sallıyorum diye düşünmeye başladım bugün. Direk tüp bebek mi deneseydim, ama doğal yoldan da denemesem içimde kalırdı. Nisan-mayıs gibi gebelik gerçekleşmezse o zaman tüp bebek planladık eşim ve doktorumla.

Geçmiş olsun Allah iyilik versin. Baş dönmesi denge bozukluğu çok kötü gerçekten. Bende 2 yıl önce baş dönmesiyle yatağımdan bile kalkamadım doktor vertigo dedi kristaller yerinden oynamış halende ara ara yaşıyorum.

Doğumun oldu muu :) allah bağışlasın canım rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü kılsın.seni takip esiyorum uzun zamandır.geçirdiğin süreçleri biliyorum canım.banada dua et kuzum.çok geçmiş olsun

Canım çok çok geçmişler olsun en kısa zamanda bebeğin sağlığına kavuşsun işallah

Allah acil şifa versin. Dualarimiz seninle ve bebeginle.

Bence sadece tup bebek icin dusunmemek lazim. Dogal hamilelik icin de lazim. Once kendin inanacaksin doguracagina. Dogurganligina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…