burdada var oyle adet .. hic sevmem ya.. benim dayimin ismi dedesinin ismi.. dedesi evlenmis bir cocugu olmus esi olmus baskasiyla evlenmis dayimda evlendi bir cocugu oldu esinden ayrildi ve yeniden evlendi.. hep dusunuyorum isminin kaderini yasiyor diye..esinizin ailesine istemiyorum ayni kaderi yasar falan deseniz fikirleri degismezmi?
gizlilik açısından burada vermesem diyorum :)Babaanne ve dedenin ismi ney merak ettim? Madem oyle 2. Isim belli onlara gore ilk isime karismasinlar boyle soyle. Kabul etmezlerse kendi istedigini yaparsin adet madet dinleme ilk defa duyuyorum. Ilk olarak esinin ikna olmasi lazim tabii. Benimde iki ismim var ama ilk ismimi kullaniyorum.
kız eliz , milena,alya, erkek ; arel, arden, :)Bebeğinize isim koymak öncelikli olarak tabiki sizin hakkınız siz de onlara dayatma yapın ben bu isimleri istemiyorum diyin net ve kararlı olun.
Merak ettim nasıl isimler düşündünüz ki ermeni ismi diyorlar?
aileyle ters düştüğüm tek konu bu gerçekten :) yoksa çok iyidirler teşekkür ederim yorumun için :):)Ülkede çok bulunan isimler genelde Arap kökenli. Farzet ki Ermeni kökenli ya da fonetik olarak öyle duran isim koymuşsun çok mu? İsim koyma hakkı anneye aittir. O kadar zahmeti o çekiyor sonuçta. Afedersin ama bu aileye torun vermeden önce bin kez düşün. Derebeyi mi ne bunlar ya?
gizlilik açısından burada vermesem diyorum :)
haklısınız bende üzerinde fazla durmamaya çalışıyorum aslında arada aklıma gelıyor takılıp kalıyorum öylelikle tartışıyoruz :) tesekkurler yorumunuz için:)Esinize guzellikle anlatip ikinz karar verdgnz surece kimse karismaz.esinzn huyuna gore ara ara bilincalti na gonderme yapin .ama birsure konuyu kapatin esinz de oyle dusuncede oldgu icn simdiden cephe almasn bu konuda size.zamani gelince cektgnz skntiyi gorur,evlilignz rayina oturur,sizi dahada iyi tanir.bu konunn onemini anlar falan.erteleyn smdilk bu konuyu
yukarıda yazdım isimleri :)Peki isimler cok mu absurt :) ?
Ama bu isimler çok sık kullanılıyor zaten duymaktan bıktım klişe oldu çok. Bende doğacak kızıma isim arıyorum bulamıyorumkız eliz , milena,alya, erkek ; arel, arden, :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?