• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ileride başımı çok ağrıtacak olay için şimdiden tasalanmak

nıye tartısıyorsun kı zamanı gelınce ısmını sen koyarsın bıraz tavır yaparlar unutur gıderler sonra

İsmin ne oldugu tabi onemli; anne cocuga ismi koyacak ilk kisidir..
Gelenekse gelenek , Allahin emri degil sonucta...
İzin verme boyle karismalarina
Bi omur tasiyacak o ismi,, isimlerin enerjileri var karaktere yasantiya etkisi cok buyuk...
Asil onemli olan ismin anlamidir.
Ya gerekli adetler dururken sacmasapan gelenekleri surdururler ya deli oluyor insan

Kızarlarsa kızsınlar büyüğüz diye saçma sapan şeyler dayatıyorlar çocuklarına yapmayıncada saygısız diyorlar böyle zorlayınca yapacağı varsada yapmak istemiyor insan zamanı gelince. Dilediğiniz ismi koyarsınız şimdi ne itiraz edin nede. Olur deyin boşuna kafanızı ağrıtmadınlar

onların koyacagı ismi göbek adı derler öyle koyun o zaman nüfusta sizin koyacagınız yazılsın. İki isim yazdırmayın tabi nüfusta ileride cocuga sıkıntı olur.

Valla digerleri hadi neyse de, Arden ile Milena bana pek bir absurd geldi :KK14:

Bu konuda okadar hasasimki , ikinci isim olarak bile onlarin istedigi ismi koymazdim..

Kaynanami cok severim , gecenlerde isim mevzusu gecerken , fikrini soyledi bu isim olsun dedi .
Hayir dedim.
Olacak dedi ..
Olmayacak bosuna umutlanma dedim :)
Esimde , evet Menesa istedigi ismi koyacak karismayin dedi..
Ve konu kapandi ..

Bu konuda okadar hasasimki , ikinci isim olarak bile onlarin istedigi ismi koymazdim..

Kaynanami cok severim , gecenlerde isim mevzusu gecerken , fikrini soyledi bu isim olsun dedi .
Hayir dedim.
Olacak dedi ..
Olmayacak bosuna umutlanma dedim :)
Esimde , evet Menesa istedigi ismi koyacak karismayin dedi..
Ve konu kapandi ..

esini tebrik ederim. Kaynananın "olacak" demesine de sasırdım. o ne öyle.

isim önemlidir niye illa nine dede isimleri olması gerekmiş ne saçma şey bu.

hiç anlamıyorum şu dedenin babannenin ismini koyma olayının dayatılmasını
ya benim adım torunuma konulsa ne olur konulmasa ne olur. ne uzarım ne kısalırım , herkes istediği ismi koysun
çocuğu doğuran ben, bakan ben, isitediği ismi koymaya hakkı olmayan da ben , ne garip bi iş

İpleri kimsenin elinevermeyin bi kaptırınca gidiyo... tavrınız net olsn 3yllk tecrübeyle söylüyorm... karıstırmayın esinle yüzgöz olacağına ailesine tepkini koy.. el oğlu yanıltır destk bekleme çaresine kendin bak...

konu sahibi arkadaşım, çok başını ağrıtma ama bi isim belirle,şimdiden eşine empoze etmeye başla, kavga etme ama.

Back
X