- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız eliz , milena,alya, erkek ; arel, arden, :)
onlae beğenmiyor ama tatlımBu isimler öyle çok duyulmamış isimler değil ki? Şimdi çoğu insan bu isimleri koyuyor çocuğuna :)
anlamları ne bu isimlerin? yani değişik olacak diye saçma sapan anlamsız isimler koyanlarda çok var bi anlamları vardır inşkız eliz , milena,alya, erkek ; arel, arden, :)
Onl
onlae beğenmiyor ama tatlım
Bu konuda okadar hasasimki , ikinci isim olarak bile onlarin istedigi ismi koymazdim..
Kaynanami cok severim , gecenlerde isim mevzusu gecerken , fikrini soyledi bu isim olsun dedi .
Hayir dedim.
Olacak dedi ..
Olmayacak bosuna umutlanma dedim :)
Esimde , evet Menesa istedigi ismi koyacak karismayin dedi..
Ve konu kapandi ..
Eveett , ama benn hicc taviz vermem boyle konularda , heleki biri bana olacak dese..esini tebrik ederim. Kaynananın "olacak" demesine de sasırdım. o ne öyle.
Eveett , ama benn hicc taviz vermem boyle konularda , heleki biri bana olacak dese..
Daha cok.inat olur bana...
ElidaAma bu isimler çok sık kullanılıyor zaten duymaktan bıktım klişe oldu çok. Bende doğacak kızıma isim arıyorum bulamıyorum
benim zevkimValla digerleri hadi neyse de, Arden ile Milena bana pek bir absurd geldi![]()