- 23 Ağustos 2012
- 51.721
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.714
- 898
- Konu Sahibi Amazing family
-
Bana da normal geldi. Hemen yarın olmeyecegimizi biliyoruz ama mal mülk hakkında miras hakkında yorum yapıyoruz. Onun gibi birşey. Ben insanın içinden gelen her konuyu eşiyle rahatça tartışması taraftariyim
Sizin söylediğiniz kesinle doğru olamaz demiyorum. Yaşadıklarımı anlatıyorum. Tamam sen haklısın demeniz için değildi. Bir öneriniz varsa dikkate alırım.
Her tartışmada boşanma konusunun bir şekilde geçtiği, yakınınızda da yeni boşanan birileri olduğu için eşiniz size bu konuyu açmış olabilir. Düşünüyorum da, ben de böyle yapardım.Hayırlı kandiller canlar.
Dün eşimle sabah 5’e kadar sohbet ettik. Yakın zamanda bir akrabamız boşanma aşamasına geldi ve 2 çocuğu var. Ordan buradan derken eşim şey dedi
- İleride olur da boşanırsak anlaşmalı olsun. Bu cümleyle birlikte resmen boşanırsak neler yapacağımızı,beklentilerimizi,çocukları konuştuk. Her cümlenin başında ikimizde böyle bir şey olmasında(boşanmaktan bahsediyoruz) ama olursa da ben şöyle yaparım sen şöyle yap.
Dün konuşurken çok sıkıntı yapmadım ama bugün düşününce kendime neden bunları konuştuk diye sormadan edemedim.
Hamilelik sürecinde eşime bir kaç kez tartışma sırasında boşanmaktan bahsettim sanırım bu yüzden böyle bir şey konuşma gereği duydu.
Bilmiyorum kızlar sizce yolunda giden bir evliliğiniz ve 3 çocuğunuz varken boşanırsak diye konuşmak şöyle dursun düşünmek bile saçma değil mi ?
Bana söylediği boşanmayı düşünürsen veya düşünürsek çekişmeli olmasın anlaşmalı olsun ben bana öyle yaklaşırsan her istediğini yaparım. Ama çocuklarını bırakmak istemezmiş bana çünkü evlenirmişim ben. Öyle bir şey olmaz diyorum büyük konuşma diyor. Kendine sende evlenirsin deyince asla diyor
Yani böyle saçma sapan bir konuşma yaptık. Düşünmesi bile benim açımdan korkunç.
200gr altınımı vermiştim kendisine onu veririm çocuklarıma nafakası neyse yaparım fazlasını da yaparım sana başka bir şey vermem dedi.
Bende daha olmayan ve olacağı meçhul olan boşanma davamızı anlaşmalı yapacağımın sözünü verdim
Sizin yorumlarınızı bekliyorum. Kafasında boşanmak var desem seni çok seviyorum sen beni bırakmadığın sürece ölene kadar beraberiz diyor. Kafam çok karışık
E ama siz durduk yere konusmamissiniz ki.Yani altında bir şey aramayayım mı?
Bir de 4 yıl önce ben boşanma davası açtım eşime daha eline aile mahkemesinden evrak gitmeden beraber gittik geri çektik davayı. Bundan kaynaklı güvensizliği olabilir mi boşanırım diye ?
Davayı çekişmeli açmıştım ve maddi manevi tazminat istemiştim
Onu da konuştuk ama bunu da konuştukBenimde eşimin abisi boşanmıştı, biz boşanırsak neler yapmalıyızı değil, o duruma gelmemek için neler yapmalıyızı konuşup kendimizce dersler çıkarmıştık. Gerçekten garip bir konuşma olmuş.
Bunu baştan yazsaydıniz ya.Yani altında bir şey aramayayım mı?
Bir de 4 yıl önce ben boşanma davası açtım eşime daha eline aile mahkemesinden evrak gitmeden beraber gittik geri çektik davayı. Bundan kaynaklı güvensizliği olabilir mi boşanırım diye ?
Oooooo, iş buralara kadar geldiyse vaktinde, adamın oturup konuşması normal. Ama şartları dandik. Kabul etmediniz inşallah.Yani altında bir şey aramayayım mı?
Ben katılmıyorum insan makine değil, arada duygular varken ben de senden ayrılırsam ne yaparım diye konuşamazsın
3 çocukla seni bırakırım 200gr altın veririm başka bir şey vermem, çok ses etmeden anlaşmalı boşan git kafamı ağrıtma demek de dümdüz şerrefsizlik. 3 çocuk yaptıysan oturup bakacaksın, adama yavaş git saçın başın dağılmasın derler
Valla ben nelerin muhabbetini yapiyorum hayatımdaki insanlarla, birşey içinden geçtiyse dışından da söyleme taraftarıyım, düşünüp kafanda büyüyeceğine. İnsan hiç yapmayacağı yatırımlar hakkında, henüz olmayan çocuğunun geleceği hakkında,hatta belki de hiç olmayacak olumsuz durumlar hakkında uzun uzun tartisabilir ya, bana çok normal geldi. Ayrıca durduk yere açılmamış ki konusu, birisi çekişmeli boşanmış yakınlarından,konu konuyu açmış. Bir çiftin durduk yere 'ya ikimiz de trafik kazasında ölürsek,çocuklar ne olacak?ev ne olacak?' falan konuşması,hatta upuzun planlar yapması kadar normal geldi bana.Ben katılmıyorum insan makine değil, arada duygular varken ben de senden ayrılırsam ne yaparım diye konuşamazsın
3 çocukla seni bırakırım 200gr altın veririm başka bir şey vermem, çok ses etmeden anlaşmalı boşan git kafamı ağrıtma demek de dümdüz şerrefsizlik. 3 çocuk yaptıysan oturup bakacaksın, adama yavaş git saçın başın dağılmasın derler
İyi de daha önce 'esime hamileyken birkaç kere ayrılmaktan bahsetmiştim' demiştiniz, şimdi dava açtım diyorsunuz. Arada bilmediğimiz başka şeyler de var mı?Yani altında bir şey aramayayım mı?
Edinilen mallara baglı bu miktar.Gününüz şartlarında o kadar alınıyor mu ya cidden ? Ben yüklü miktar nafaka tazminat alan görmedim hiç çevremden.
Davayı 4 yıl önce açmıştım. Hamileyken biraz hormonların etkisiyle abartıp boşanma kelimesini kullandım bir iki defa. Sadece bunlar varValla ben nelerin muhabbetini yapiyorum hayatımdaki insanlarla, birşey içinden geçtiyse dışından da söyleme taraftarıyım, düşünüp kafanda büyüyeceğine. İnsan hiç yapmayacağı yatırımlar hakkında, henüz olmayan çocuğunun geleceği hakkında,hatta belki de hiç olmayacak olumsuz durumlar hakkında uzun uzun tartisabilir ya, bana çok normal geldi. Ayrıca durduk yere açılmamış ki konusu, birisi çekişmeli boşanmış yakınlarından,konu konuyu açmış. Bir çiftin durduk yere 'ya ikimiz de trafik kazasında ölürsek,çocuklar ne olacak?ev ne olacak?' falan konuşması,hatta upuzun planlar yapması kadar normal geldi bana.
İnsan nasıl Durduk yere 'deprem olursa ,evim yıkılırsa tapu mapu ruhsat aramayayim' diye düşünüp tüm değerli kağıtlarını tarayıp kendine ve ailesine mail atıyorsa,onun gibi .
Mantıksız olabilir,ama ne var ki bunda???
İyi de daha önce 'esime hamileyken birkaç kere ayrılmaktan bahsetmiştim' demiştiniz, şimdi dava açtım diyorsunuz. Arada bilmediğimiz başka şeyler de var mı?
Benim esin herşeyi çok iyi biliyor ilk yolla rmaasiiin yariisji veriyordu nafaka niyetine simdi 10 yıl oldu 2 cocuk yolda dediği şu 500 600 çocuk dahil 1200 1300 dişi hiç bisye alamzsinBen arada boşanırsak donuna kadar alırım haberin olsun diyorum
Normal bence, bir çok evli çift konuşuyordur bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?