İleride boşanırsak ?

Esiniz nasil biri, amaci ne siz daha iyi bilirsiniz.
Buraya yazdiginiz kadariyla ben esinize yuzde yuz hak verdim. Dedigim gibi bence bosanma ihtimali konusmasi yapmak bana gore normal. 3 cocukluyken karsimdaki kisi bosanalim demisse, kavga esnasinda falan fark etmez, bu konusmayi yapmamak asil bence yanlis olurdu.
Ve elbette ciftler mumkunse anlasmali bosanmali, bunda da bir sorun goremiyorum.

Ben arada boşanırsak donuna kadar alırım haberin olsun diyorum

Normal bence, bir çok evli çift konuşuyordur bunu.
Bende aynı hatta ev bende diyorum şu arabayida ver bana sıkıysa bosan artikmaaşının yarısını da alirim sonra kim ne yapsın seni diyorum parasız pulsuz

Bizde bir kere konuşmuştuk ama bizimki ölümle alakalıydı bende bırak ben öldükten sonra biriyle evlenmeyi göz ucuyla bakarsan bile öbür dünyadan çıkar gelir başına musallat olurum demiştim,yani bizde konuştuk ama bu biraz abartılı olmuş resmen bütün detayları konuşmuşsunuz bir insan gerçekten boşanacağında bile bu kadar detaylı konuşmaz yani

Bende eşime kızmıştım bi kere boşarım seni tazminat alırım, evlenmem ölene kadar da nafakanı alırım çatır çatır yerim demiştim sende hayatın boyunca bana çalışırsın ben kral oh gezerim

Ben böyle konuşmaları sevmem. Yapmam da. Eşinizin niyeti nedir bilemedim belki boş boğazlık belki gerçekten niyeti var. Ama böyle bir konu açılsa direkt Allah korusun der kaparım herhalde. Oturup bunu tartışmak da hem tuhaf hem kötü. Yapmayım bir daha

Eşinizin niyetini bilemeyiz. Buradaki herşey varsayım. Ancak bildiğim şey hoş görülmeyen bir eylem ile aramızdaki mesafe o eylem normalleşene kadardır. Normalleşmiş ise her an gerçekleşmesi olasıdır.

Ayrıca buradaki kadınlarımızın komikmiş gibi yazdığı, eli iş güç tutmayanlar, rahatsızlığı bulunanları, çalışamayacak durumda olanları tenzih ediyorum, nafaka ve tazminat konusundaki düşünceleri beni hiç güldürmedi.

Şaka gibisiniz gerçekten oturup beşe kadar planı programı yaptınız anlaşmalı boşanacağınıza söz verdiniz falan yaa karakter meselesi bence konuşulması bana komik geldi sadece ama kötü bir durum gibi gelmedi.. Tabi böyle şeyleri dillendirmemek, olumsuz şeyleri konuşmamak lazım ama insanız işte.. Olur yani..

Bazen mesela olumsuz bir olay görüyoruz adam karısını dövüyor ya da aldatıyor falan gaza geliyorum triplere giriyorum bende diyorum sen böyle yaparsan seni öyle bir boşarım ki neyin var neyin yok da almak için ömrümü adarım hiç acımam sana diyorum eşim de olay hangi ara bana girdi ben anlayamadım ne olsa bana patlıyor diyor .. Olur yani oluyor arada sırada sıkmayın canınızı

Boşanırken ne tazminatı alınıyor o kısmı hiç anlamadım, kuzenimin eşi bekaret tazminatı istedi ayrıca 30-35 yaş aralığında evli kalıp çocuk yapmadıkları için yumurta rezervlerinin azaldığını,doğurganlık çağını kaçırdığı için filan da tazminat talep etti, beş kuruş para alamadı. Bu tazminat isteyenler acunvari kamillerle mi evli ben mi fazla halkla haşır neşirim bilemedim.

Bunlar hep pandemide evde kalmakdan oluyo.
Sasirdik hep millet olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…