- 22 Ağustos 2015
- 29.733
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.791
- 598
- Konu Sahibi Amazing family
-
insalah kiblenmem ama neden böyle saçma bir şey düşündünüz ki? Bir ebeveyn kaybı yaşamış çocuklar bir de terkedilme mi yasasinlar? İnsanın tüyleri ürperiyor okurken. Her üvey kötü diye bir şey yok ki, benim ailemde çoğu kişi ikinci evliliğini yaptı, cocuklari da yeni ebeveynleryle mutlu mutlu yaşıyor,güven içindeBoşanmak değil de birimizden biri ölürse diye konuşmuştuk. Ben ölürsem ve eğer sen evlenmeye karar verirsen çocukları devlet korumasına ver demiştim.
O da bana aynı şeyi söyledi.
Can sıkıntısından her cift arada bıs yapar boyle takılmayınHayırlı kandiller canlar.
Dün eşimle sabah 5’e kadar sohbet ettik. Yakın zamanda bir akrabamız boşanma aşamasına geldi ve 2 çocuğu var. Ordan buradan derken eşim şey dedi
- İleride olur da boşanırsak anlaşmalı olsun. Bu cümleyle birlikte resmen boşanırsak neler yapacağımızı,beklentilerimizi,çocukları konuştuk. Her cümlenin başında ikimizde böyle bir şey olmasında(boşanmaktan bahsediyoruz) ama olursa da ben şöyle yaparım sen şöyle yap.
Dün konuşurken çok sıkıntı yapmadım ama bugün düşününce kendime neden bunları konuştuk diye sormadan edemedim.
Hamilelik sürecinde eşime bir kaç kez tartışma sırasında boşanmaktan bahsettim sanırım bu yüzden böyle bir şey konuşma gereği duydu.
Bilmiyorum kızlar sizce yolunda giden bir evliliğiniz ve 3 çocuğunuz varken boşanırsak diye konuşmak şöyle dursun düşünmek bile saçma değil mi ?
Bana söylediği boşanmayı düşünürsen veya düşünürsek çekişmeli olmasın anlaşmalı olsun ben bana öyle yaklaşırsan her istediğini yaparım. Ama çocuklarını bırakmak istemezmiş bana çünkü evlenirmişim ben. Öyle bir şey olmaz diyorum büyük konuşma diyor. Kendine sende evlenirsin deyince asla diyor
Yani böyle saçma sapan bir konuşma yaptık. Düşünmesi bile benim açımdan korkunç.
200gr altınımı vermiştim kendisine onu veririm çocuklarıma nafakası neyse yaparım fazlasını da yaparım sana başka bir şey vermem dedi.
Bende daha olmayan ve olacağı meçhul olan boşanma davamızı anlaşmalı yapacağımın sözünü verdim
Sizin yorumlarınızı bekliyorum. Kafasında boşanmak var desem seni çok seviyorum sen beni bırakmadığın sürece ölene kadar beraberiz diyor. Kafam çok karışık
Ilgili baba olmasi ya da ilgili es olmasi hayatinda baska birinin olmafigini gosterir mi bilemem de ciftler evlenirken bosanmak icin evlenmez. Evli iken de olur ya anlasamazsak bosanirsak cocuklari ben alirim falan diye sabaha kadar pazarlik etmeyi birak, bosanmaktan korkar. Ha kavgalarda sinirle bosanalim denir, ki genelde de kadin der bunu. Sebebi de erkekten "hayir seni seviyorum ben bosanmak istemiyorum" kelimesini duymak icindir. Erkekler kavgada bile pek bosanalim demez. Bir erkek bosanma kelimesini is ciddiye binince bir kez soyler, geri de donmez. Dolayisiyla konusulacak cicek bocek bir suru konu varken esinin olmamis ogluna don bicmesi gibi bosanmadan bahsetmesi hic de normal degil. Sanki bosanmaktan korkmuyor da cekismeli bosanirsaniz kaybedeceklerinden korkuyor gibi. Cok mu malı var bu adamin? Ya da tazminat odemekten mi korkuyor? Madem bu kadar korkulari vardi evlenirken evlilik sozlesmesi yapsaymis. Bu konusmadan sonra kalbin eskisi gibi olacak mi esine karsi? Sanmam. Cunku kendin de demissin o an konusurken normal sohbet ettik ama sonrasinda sen de bu konusmadan hoslanmamissin. Kim hoslanir ki? Hayirdir bir sorun mu var deseydin keske...Bu hayatta kimseye güvenmem ama sürekli dip dibeyiz öyle bir boşluğu hiç yok ve çok ilgili bir eş ve baba.
Sizin soylediginiz ile konu sahibininki ayni sey degil. Siz esinize olur ya bosanirsak o ev bende kalacak dememissiniz. Hic bu pazarliklara girmeden dogrudan onleminizi alip babanin uzerine yapmissiniz evi. Konu sahibin durumu oyle degil. Ortada gecimsizlik yok, bir sey yokken olmamis oglana don biciyorlar... hatta donu esi biciyor sadece. Yani adi anlasmali bosanma ama cekismelide sartlari hakim belirler ya, bunlarda da konu sahibinin esi belirliyor. Konu sahibi itirazsiz herseye evet demis. Herseyi konusmus adam neredeyse bir yaziya dokup imzalamadiklari kalmis. Ben adamda iyi niyet goremedim. Konu sahibi bence cok saf yani cok iyi niyetli ama adam oyle degil, cok kurnaz, cingöz..Kımı dıle getırır kımı getırmez ama herksın nerdeyse aklından geçiyordur bosanma fıkrı
Eskıden kadınlar düşünmüyordu çünkü ımkanları yoktu
Sımdı artık uzun yıllar evlı kalmak bence mucize
Artık ınsanlar gec evleniyor özgürlük hayatı daha da uzadı
Bellı yastan sonra tahammül de zor
Helede ekonomik özgürlük varsa
Sızde bır olay üzerine konmuşmuşsunuz
Mesela ben evlenmeden 1artı 1e yazıldım
Tapu ıslemlerı yenı hallonuyor
Parayı babama bırakmsıtım sımdı alınma ıhtımalı var bunu babamın uzerıne yapıyorum
Hayat bu nolur nolmaz
Her ıhtımalı düşünürum
Insanoglu bu başına herşey gelır
Ana baba harıcıne guven olmaz
Bana hanı bır olay üzerine laf acıldı deyınce boşanma konusması normal geldıSizin soylediginiz ile konu sahibininki ayni sey degil. Siz esinize olur ya bosanirsak o ev bende kalacak dememissiniz. Hic bu pazarliklara girmeden dogrudan onleminizi alip babanin uzerine yapmissiniz evi. Konu sahibin durumu oyle degil. Ortada gecimsizlik yok, bir sey yokken olmamis oglana don biciyorlar... hatta donu esi biciyor sadece. Yani adi anlasmali bosanma ama cekismelide sartlari hakim belirler ya, bunlarda da konu sahibinin esi belirliyor. Konu sahibi itirazsiz herseye evet demis. Herseyi konusmus adam neredeyse bir yaziya dokup imzalamadiklari kalmis. Ben adamda iyi niyet goremedim. Konu sahibi bence cok saf yani cok iyi niyetli ama adam oyle degil, cok kurnaz, cingöz..
bu da sacma degil mi sizce.. gercekten bosanalim niyeti yine yok ortada ama anlasma yapiliyor.. o anki haleti ruhiyenize gore adam caninizi sikar da cekismeli bosanma yapmak isterseniz? kagit mi imzalatti esiniz boyle ayrilacagim diye.. o an ne yasanirsa insan ona gore pozisyon aliyor.Arkadaşlar eşimle konuştum tekrar. Neden böyle bir konuşma yaptığını sordum. Benim ona en son ki kavgamızda boşanalım dediğimi kafaya takmış. Sonra da sinirliydim söyledim diye açıklama beklemiş ama ben bu açıklamayı yapmayınca gerçekten aklımda boşanmanın olduğunu düşünmüş. Bundan kaynaklı anlaşma konuşması yapmış. Bir nevi kendini garantiye alıyor doğru olmasa da.
Ha yani neden bosaniyoruz, problem ne, bu evliligi kurtarabiliriz demek varken bosanmanin nasil olacagini konusmak daha mi basit gelmis?Arkadaşlar eşimle konuştum tekrar. Neden böyle bir konuşma yaptığını sordum. Benim ona en son ki kavgamızda boşanalım dediğimi kafaya takmış. Sonra da sinirliydim söyledim diye açıklama beklemiş ama ben bu açıklamayı yapmayınca gerçekten aklımda boşanmanın olduğunu düşünmüş. Bundan kaynaklı anlaşma konuşması yapmış. Bir nevi kendini garantiye alıyor doğru olmasa da.
Bizde diyoruz hep boşanırsam senden asla evlenmem bidaha başımımı yakıcam diyorum oda bende memlekete dönerim köyde yaşarım mis gibi diyor ve gülüyoruz bu her evlilikte oluyor neden bu kadar abarttın anlam veremedim ayrıca konuşurken gülüp ertesi günde üzülmen garipHayırlı kandiller canlar.
Dün eşimle sabah 5’e kadar sohbet ettik. Yakın zamanda bir akrabamız boşanma aşamasına geldi ve 2 çocuğu var. Ordan buradan derken eşim şey dedi
- İleride olur da boşanırsak anlaşmalı olsun. Bu cümleyle birlikte resmen boşanırsak neler yapacağımızı,beklentilerimizi,çocukları konuştuk. Her cümlenin başında ikimizde böyle bir şey olmasında(boşanmaktan bahsediyoruz) ama olursa da ben şöyle yaparım sen şöyle yap.
Dün konuşurken çok sıkıntı yapmadım ama bugün düşününce kendime neden bunları konuştuk diye sormadan edemedim.
Hamilelik sürecinde eşime bir kaç kez tartışma sırasında boşanmaktan bahsettim sanırım bu yüzden böyle bir şey konuşma gereği duydu.
Bilmiyorum kızlar sizce yolunda giden bir evliliğiniz ve 3 çocuğunuz varken boşanırsak diye konuşmak şöyle dursun düşünmek bile saçma değil mi ?
Bana söylediği boşanmayı düşünürsen veya düşünürsek çekişmeli olmasın anlaşmalı olsun ben bana öyle yaklaşırsan her istediğini yaparım. Ama çocuklarını bırakmak istemezmiş bana çünkü evlenirmişim ben. Öyle bir şey olmaz diyorum büyük konuşma diyor. Kendine sende evlenirsin deyince asla diyor
Yani böyle saçma sapan bir konuşma yaptık. Düşünmesi bile benim açımdan korkunç.
200gr altınımı vermiştim kendisine onu veririm çocuklarıma nafakası neyse yaparım fazlasını da yaparım sana başka bir şey vermem dedi.
Bende daha olmayan ve olacağı meçhul olan boşanma davamızı anlaşmalı yapacağımın sözünü verdim
Sizin yorumlarınızı bekliyorum. Kafasında boşanmak var desem seni çok seviyorum sen beni bırakmadığın sürece ölene kadar beraberiz diyor. Kafam çok karışık
Kendin demişsin bi kaç kere kavga sırasında senden boşanıcam diye. O zaman sorun olmuyorda boşanırsak nasış olur diyincemi sorun.Bende ağız aradığını düşünüyorum. Sanırım ondan boşanacağımı düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?