- 9 Temmuz 2021
- 5.405
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Bunu defalarca eşime söyledim. Sözde kız kaynıma elini cebine attırmıyormuş.Babası zaten kartları takip falan etmiyor. İnternetten hepsini kaynım ödüyor. Belli miktar veriyor ellerine.Sevgilisiyle bir yere gittiginde kartla alisveris yapiyordur. Kartlar oyle doluyordur. Bahsettiginiz kart kredi karti da olsa maas karti da olsa alisveris yapiliyor. Esiniz ailesi soz konusu olunca mum dibini aydinlatmaz misali bazi seyleri goremiyor olabilir, gormek istemiyor olabilir. Ailesine para yetmese kartlarin hepsi verilmezdi. Cok zor ya. Calismak istemiyor olabilir de, o yastaki insanin calismayip ailesinin parasini yemeye utanir. Ha is bulamiyor deseniz anlarim da. Esas suc anasiyla babasinda, adami parasiz birakmamis ki hic, kartlarina kadar vermisler. E o adam niye calissin ki? Adam haliyle calismaya ihtiyac duymuyor. Adamin burnu hic surtmemis ki.
Erkek çocugu parasız kalmasın diye veriyorlarmış. Ama bu şekilde ben işe gireceğini hiç düşünmüyorum. İleriyi tamam düşünmek istemiyorum. Ama kv kp in yaşı belli, hastalar zaten. Bu ileride iş bulamayacak. E biz mi ödeyeceğiz faturasını falan.İnsan hiç mi geleceğini düşünmez