• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletişim kurmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fairly12

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
73
Puanlar
298
Yer
Ankara
Merhaba kızlar henüz 1 aylık yeni bir ilişkim var. Biraz hızlı ilerledik. Bu ilişkide beni çelişkide bırakan bir şey var. Aramız aslında gayet iyi evinde düzenli olarak kalıyorum görüşüyoruz. Ama mesela 3 gün görüşüyorsak 1 2 gün hiç görüşmüyoruz gün içinde yazarsa yazıyor, ararsa arıyor ama hiç iletişim kurmadığı zamanlarda oluyor. Acaba mesajlaşmayı mı sevmiyor 40 yaşındaki erkekler böyle mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Mesela geçen arkadaşımla dışarı çıktım hiç yazmıyor ne yapıyorsun iyi misin eve döndün mü vs. O sırada kendi iş seyahatindeydi ama yinede beni bir yoklamasını isterdim. Bu minik ayrıntılar kafamı karıştırıyor siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar henüz 1 aylık yeni bir ilişkim var. Biraz hızlı ilerledik. Bu ilişkide beni çelişkide bırakan bir şey var. Aramız aslında gayet iyi evinde düzenli olarak kalıyorum görüşüyoruz. Ama mesela 3 gün görüşüyorsak 1 2 gün hiç görüşmüyoruz gün içinde yazarsa yazıyor, ararsa arıyor ama hiç iletişim kurmadığı zamanlarda oluyor. Acaba mesajlaşmayı mı sevmiyor 42 yaşındaki erkekler böyle mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Mesela geçen arkadaşımla dışarı çıktım hiç yazmıyor ne yapıyorsun iyi misin eve döndün mü vs. O sırada kendi iş seyahatindeydi ama yinede beni bir yoklamasını isterdim. Bu minik ayrıntılar kafamı karıştırıyor siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum?
Niye kalıyorsun? Cinsel hastalık bulaşır. Biz böyle deyince de ahlak bekçisi derler hemen şimdi. Doğru mu bu şimdi? Herif basbayağı f. buddy tutmuş seni farkında değilsin. Anlattığın şey tamamen bu bacım.

Niye kalıyorsun? Cinsel hastalık bulaşır. Biz böyle deyince de ahlak bekçisi derler hemen şimdi. Doğru mu bu şimdi? Herif basbayağı f. buddy tutmuş seni farkında değilsin. Anlattığın şey tamamen bu bacım.
Aramızda bi şeyler yaşandığını kim söyledi ha yaşandı yaşanmadı bu kimseyi ilgilendirmez

Yaşla ne alakası var? Mesajlaşmayı sevmiyorsa arar insan. Seven insan merak eder, sesini duymak ister, sohbet etmek ister. Sizinki daha çok yatak arkadaşlığı gibi. Fiziksel olarak yanındaysanız çekim alanına giriyorsunuz, uzaklaşınca hattan düşüyor adam.

Merhaba kızlar henüz 1 aylık yeni bir ilişkim var. Biraz hızlı ilerledik. Bu ilişkide beni çelişkide bırakan bir şey var. Aramız aslında gayet iyi evinde düzenli olarak kalıyorum görüşüyoruz. Ama mesela 3 gün görüşüyorsak 1 2 gün hiç görüşmüyoruz gün içinde yazarsa yazıyor, ararsa arıyor ama hiç iletişim kurmadığı zamanlarda oluyor. Acaba mesajlaşmayı mı sevmiyor 42 yaşındaki erkekler böyle mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Mesela geçen arkadaşımla dışarı çıktım hiç yazmıyor ne yapıyorsun iyi misin eve döndün mü vs. O sırada kendi iş seyahatindeydi ama yinede beni bir yoklamasını isterdim. Bu minik ayrıntılar kafamı karıştırıyor siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum?
1 aylık ilişki hemen evinde kalmıssiniz değer vermez

94 doğumlu musunuz?

Erkekler kolay elde ettiği kadınları pek umursamıyor. Lütfen beni yanlış anlamayın sizi tanımam etmem bu tarz konularda kimseyi de yargılamam evinde de kalabilirsiniz cinsellik de yaşayabilir herkes özgür ama erkekler kesinlikle ağır kadınlardan hoşanıyoren moderni de böyle düşünüyor inanın küçük bir tavsiye sadece

Erkekler kolay elde ettiği kadınları pek umursamıyor. Lütfen beni yanlış anlamayın sizi tanımam etmem bu tarz konularda kimseyi de yargılamam evinde de kalabilirsiniz cinsellik de yaşayabilir herkes özgür ama erkekler kesinlikle ağır kadınlardan hoşanıyoren moderni de böyle düşünüyor inanın küçük bir tavsiye sadece
Öncelikle çok tatlı cevabınız için teşekkür ederim. Bu kişiden kişiye göre değişir diye düşünüyorum öncelikle. Ayrıca beni öyle görmediğinden eminim çünkü aramızda cinsel ilişki henüz gerçekleşmedi. Bu konuda kendi özel meselelerim olduğu için buna saygı duyuyor.

Erkekler çözdü meseleyi ne kadar bağımsız ve ıssız adam rolleri keserlerse o kadar kıymetli olduklarının farkındalar. Eskide kaldı kadının peşinde koşan erkekler. Koşan da elde edince hemen diğerine göz dikiyor. Bosverin ya bunu. Bağ kurma diye düşünceleri yok artik

Ben iletişim insanıyım iletişim yoksa hiçbir şey yoktur benim için bana iki gün bi gün yazmayan adam daha yalvarsa benden cevap alamaz bir gün bensiz duran birömür de bensiz kalabilir bb

Başlamışlar hemen taşlamaya niye sevişiyorsun diye. Yemin ederim kadınlar en başta kendileri kıskanıyor özgürce seks yapan hemcinslerini adım kadar eminim bundan da.
Herkesin yaşantısına saygı duyarım asla da eleştirmem.Ama özgürce sevişmek neden kıskanılsın ki.Daha doğrusu kıskanılacak bir şey değil.Hani bir yetenek işi de değil.Bedensel bir sorun olmadığı sürece herkes sevişebiliyor sonuçta.

Herkesin yaşantısına saygı duyarım asla da eleştirmem.Ama özgürce sevişmek neden kıskanılsın ki.Daha doğrusu kıskanılacak bir şey değil.Hani bir yetenek işi de değil.Bedensel bir sorun olmadığı sürece herkes sevişebiliyor sonuçta.

Nasıl neden kıskanılsın ? Çoğu kadın orgazma bile erişemiyor bundan olabilir mi ? Masturbasyon yapamayan milyonlarca kadın var ülkede. İnsan fizyolojisine aykırı en başta bu.

Nasıl neden kıskanılsın ? Çoğu kadın orgazma bile erişemiyor bundan olabilir mi ? Masturbasyon yapamayan milyonlarca kadın var ülkede. İnsan fizyolojisine aykırı en başta bu.
Gayette fizyolojiye aykırı. Araştırın bir çok zararını goreceksiniz mastürbasyonun

Gayette fizyolojiye aykırı. Araştırın bir çok zararını goreceksiniz mastürbasyonun

Tamam aynen sensin. Sonra neden kadınlar depresif.
Kimse mast bağımlısı olun demiyor size. Daha nasıl orgazm olacağınızdan bihabersiniz.

Öncelikle çok tatlı cevabınız için teşekkür ederim. Bu kişiden kişiye göre değişir diye düşünüyorum öncelikle. Ayrıca beni öyle görmediğinden eminim çünkü aramızda cinsel ilişki henüz gerçekleşmedi. Bu konuda kendi özel meselelerim olduğu için buna saygı duyuyor.
Rica ederim 😊
Dışarıdan genelleme yapmak zor herkesin dinamiği farklı tabii. Ama seni rahatsız eden bir şey varsa içinde tutma bence. aranmak, merak edilmek istediğini, iletişimin senin için önemli olduğunu sakin bir dille söyleyebilirsin. Mesela uzak kaldığımızda aklında olup olmadığımı merak ediyorum gibi. Zaten tanıma aşamasındasınız, en sağlıklısı direkt sormak. Böylece net bir şekilde öğrenmiş olursun cevabını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X