• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletişim kurmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlamışlar hemen taşlamaya niye sevişiyorsun diye. Yemin ederim kadınlar en başta kendileri kıskanıyor özgürce seks yapan hemcinslerini adım kadar eminim bundan da.
Evet ya.aslinda tam tersi bu tarz şeyler yazan arkadaşlara çok büyük tepkiler beğenmedimler gelirdi ama bu konuda niye böyle oldu?.hatta kendi hayatlarından örnek verirlerdi biz ilk buluşmadan seviştik bilmem kaç yıldır evliyiz cart curt diye.yazdığına pişman ederlerdi onu.

Herkesin yaşantısına saygı duyarım asla da eleştirmem.Ama özgürce sevişmek neden kıskanılsın ki.Daha doğrusu kıskanılacak bir şey değil.Hani bir yetenek işi de değil.Bedensel bir sorun olmadığı sürece herkes sevişebiliyor sonuçta.
istediğin kişiyi bulup sevişebilmek, o özgürlüğe sahip olmak( yani kendi hayatını kurabilmiş olmak), toplumsal saçmaliklardan kurtulup hayatını kendi doğrularına göre yaşayabilmek evet gayet de kıskanılacak şeyler.ne kadar basit bakmışsınız olaya?.herkes sevişiyor ama kaç tanesi tam olarak istediği kişiyle ya da istediği şekilde.kaldı ki eşi cinsel sorun yaşyan da çok fazla insan var.yani herkes sevişemiyor da gerçekten.

Yaşla ne alakası var? Mesajlaşmayı sevmiyorsa arar insan. Seven insan merak eder, sesini duymak ister, sohbet etmek ister. Sizinki daha çok yatak arkadaşlığı gibi. Fiziksel olarak yanındaysanız çekim alanına giriyorsunuz, uzaklaşınca hattan düşüyor adam.
Bu mesajım üstteki şahsın mesajıyla bir tutulmuş sanırım. Belirtmek isterim ki hiç alakası yok. İsteyen istediğiyle istediği zaman sevişir, bu beni ilgilendiren ya da yorum yapacağım bir konu değil. Ama iki kişinin de aynı frekansta olması elzem bence. Burada @fairly12 ile hayatındaki adamın aynı frekansta olduğunu düşünmüyorum.

Evet ya.aslinda tam tersi bu tarz şeyler yazan arkadaşlara çok büyük tepkiler beğenmedimler gelirdi ama bu konuda niye böyle oldu?.hatta kendi hayatlarından örnek verirlerdi biz ilk buluşmadan seviştik bilmem kaç yıldır evliyiz cart curt diye.yazdığına pişman ederlerdi onu.
Yazdığım her şeyi ezberinde tutuyorsun, gizli bir hayranlık mı yoksa bu? Ama arkamdan konuşma ya da benim fi tarihinde yazdıklarımı mesajlarına konu etme lütfen. Seninle iletişimimi sınırlı tutmaya çalışıyorum. İlla gel beni aşağıla, örsele diyorsun.

Kiz insanlar kocalariyla sevisemiyorlar vajinismustan, yillarca baski ile buyutulmekten, diyorsun ki herkes sevisebiliyor. Bedensel olarak engelimiz olmasa da zihinsel olarak engelimiz var sevismeye!
Bedensel engel derken vajinusmus da bir engel sonuçta onu da içine katarak söyledim.Ben lafımın arkasındayım.Sevişmek kıskanılacak bir şey değil ve bu benim şahsi görüşüm zaten.Tartışmaya kapalı bir konu.

Kiz insanlar kocalariyla sevisemiyorlar vajinismustan, yillarca baski ile buyutulmekten, diyorsun ki herkes sevisebiliyor. Bedensel olarak engelimiz olmasa da zihinsel olarak engelimiz var sevismeye!
Zihnsel engele katılıyorum. Öyle tabu bir konu ki. Neden medeni bakarsak bakalım "seks yaptık" diyip erkeği anında sahiplenebiliyoruz.

Oysa ki karşı taraf ten uyumumuz var başka birşey değil diye konuya bakıyor.

Tek emin olduğum şey seven, değer veren adam yazar, yazmayı sevmiyorsa arar, sevdiği kadını merak eder, iletişim kurmak ister.
Muhtemelen sizi cepte, kolay erişebilir görüyor. İletişim dahi kurma gereği duymuyor 1 aylık ilişkide.

Merhaba kızlar henüz 1 aylık yeni bir ilişkim var. Biraz hızlı ilerledik. Bu ilişkide beni çelişkide bırakan bir şey var. Aramız aslında gayet iyi evinde düzenli olarak kalıyorum görüşüyoruz. Ama mesela 3 gün görüşüyorsak 1 2 gün hiç görüşmüyoruz gün içinde yazarsa yazıyor, ararsa arıyor ama hiç iletişim kurmadığı zamanlarda oluyor. Acaba mesajlaşmayı mı sevmiyor 40 yaşındaki erkekler böyle mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Mesela geçen arkadaşımla dışarı çıktım hiç yazmıyor ne yapıyorsun iyi misin eve döndün mü vs. O sırada kendi iş seyahatindeydi ama yinede beni bir yoklamasını isterdim. Bu minik ayrıntılar kafamı karıştırıyor siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum?

1 aylık bir ilişkide evinde düzenli kalıyorum demişsiniz. Adam hirli mi, hırsız mi nasıl güveniyorsunuz? Yazan üyelere cemkirmissiniz ama kimse sizin cinselliğinizle ilgilenmiyor emin olun. Adamın yazmasindan önce kendinizi sorgulayın.

Bedensel engel derken vajinusmus da bir engel sonuçta onu da içine katarak söyledim.Ben lafımın arkasındayım.Sevişmek kıskanılacak bir şey değil ve bu benim şahsi görüşüm zaten.Tartışmaya kapalı bir konu.
Niye otorite misiniz bu konuda?

1 aylık bir ilişkide evinde düzenli kalıyorum demişsiniz. Adam hirli mi, hırsız mi nasıl güveniyorsunuz? Yazan üyelere cemkirmissiniz ama kimse sizin cinselliğinizle ilgilenmiyor emin olun. Adamın yazmasindan önce kendinizi sorgulayın.
Yoo gayet de ilgilenmişler.adama evlenmeden cinsellik verirsen böyle olur demişler.yav kardeş siz kadın değil misiniz? Kadınların insan tanıma yeteneğinin çok gelişmiş olduğunu bilmiyor musunuz? 10 yaşında çocuk mu bunlar? Bir de sanki herkesin evlenecek seviyeye geldiği adamlar çok düzgün çıkıyor? O yüzden mi hergün neler okuyoruz buralarda?.kadin cinayetleri zaten bilmem kaç yıllik çoluklu cocuklu kocalar tarafindan işlenmiyor mu? basbayağı ahlâk bekçiliği yapmaya kalkmışlar.kadiniz hepimiz onu da anlıyoruz.derdini iyi anlatabilen anlatıyor valla.o zeka var hepimizde.

Bu mesajım üstteki şahsın mesajıyla bir tutulmuş sanırım. Belirtmek isterim ki hiç alakası yok. İsteyen istediğiyle istediği zaman sevişir, bu beni ilgilendiren ya da yorum yapacağım bir konu değil. Ama iki kişinin de aynı frekansta olması elzem bence. Burada @fairly12 ile hayatındaki adamın aynı frekansta olduğunu düşünmüyorum.

Sizi kastetmedim kesinlikle.Geçmiş yorumlarınızdan o niyetle yazmadığınızı biliyorum.

duygusu yok size karşı ,
daha çok cinsel anlamda bir ilişki yaşıyor
o yüzden de uzak kaldığında aramıyor özlemiyor

Yok ya bu forumda hep topluma göre daha rahat kadınlara yanlış yapıyorsun deniyor, ben çok şaşırmadım.

Merhaba kızlar henüz 1 aylık yeni bir ilişkim var. Biraz hızlı ilerledik. Bu ilişkide beni çelişkide bırakan bir şey var. Aramız aslında gayet iyi evinde düzenli olarak kalıyorum görüşüyoruz. Ama mesela 3 gün görüşüyorsak 1 2 gün hiç görüşmüyoruz gün içinde yazarsa yazıyor, ararsa arıyor ama hiç iletişim kurmadığı zamanlarda oluyor. Acaba mesajlaşmayı mı sevmiyor 40 yaşındaki erkekler böyle mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Mesela geçen arkadaşımla dışarı çıktım hiç yazmıyor ne yapıyorsun iyi misin eve döndün mü vs. O sırada kendi iş seyahatindeydi ama yinede beni bir yoklamasını isterdim. Bu minik ayrıntılar kafamı karıştırıyor siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum?
yani size karşı ilgisi yoktur sevişiyorda bi ilişki olarak bile bakmıyor olabilir size ihtiyaç odaklıdır

Bugün birçok kadın, duygusal olarak bağlanıp sonra ortada kaldığı için daha çok yıpranıyor. Evlilik öncesi sınır koymak, karşı tarafın niyetini görmek ve ciddiyeti ayırt etmek için bilinçli bir tercih olabilir.Beklemeyi seçen kadınlar geri kafalı ya da saf değildir; kendini korumayı seçiyordur.

Görüşmeleriniz siz eve gidince mi oluyor sadece?
İletişimin yaşla alakası, isteyen o vakti bulur gayet.
Sizin eve gidip gelmeniz şeklinde yürüyen, ekstra bir çaba gerektirmeyen bir şey varsa ortada adına da pek ilişki denmez zaten.

Son düzenleme:
Biraz hızlı ilerledik deyip insanların bundan "sevişmeyi" çıkarmamasını mı bekliyorsunuz? Ayrıca sevişmek kıskanılacak bir şey değil zira kadınların sevişilecek birini bulması için nefes alması yeterli. Konuyu açan hanımefendi için söylüyorum beyefendi sizi kelimenin tam anlamıyla "fuckbuddy" olarak hayatında barındırıyor, ciddi bir ilişki düşünüyorsanız düşünmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız. Bu kadar iletişimsizlik değersizlik göstergesidir. Herkesle sevişebilirsiniz ama herkesle duygusal bir şey yaşayamazsınız. Kendinizi kullandırmayın.

Aramızda bi şeyler yaşandığını kim söyledi ha yaşandı yaşanmadı bu kimseyi ilgilendirmez
Konuya sağlıklı yorum yapabilmek için ilgilendirir aslında.

1 ay evlerde kalmak için çok kısa bir süre. Sevgiliniz sizi ciddi bir ilişki olarak görmüyor bence, arada takılmalık zaman geçirmelik biri olarak görüyor. O yüzden merak etmiyor ve ilgilenmiyor.

Yoo gayet de ilgilenmişler.adama evlenmeden cinsellik verirsen böyle olur demişler.yav kardeş siz kadın değil misiniz? Kadınların insan tanıma yeteneğinin çok gelişmiş olduğunu bilmiyor musunuz? 10 yaşında çocuk mu bunlar? Bir de sanki herkesin evlenecek seviyeye geldiği adamlar çok düzgün çıkıyor? O yüzden mi hergün neler okuyoruz buralarda?.kadin cinayetleri zaten bilmem kaç yıllik çoluklu cocuklu kocalar tarafindan işlenmiyor mu? basbayağı ahlâk bekçiliği yapmaya kalkmışlar.kadiniz hepimiz onu da anlıyoruz.derdini iyi anlatabilen anlatıyor valla.o zeka var hepimizde.

Ferhans senin bu konuda yazdıklarını okuma gereği bile duymuyorum. Öyle kii 4-5 kişiyi ayna anda sevebildigini iddia eden, günde bilmem kaç kişi ile sevisebildigini iddia eden, tecavüze uğrayan kadinlari kıskanan, bütün hastane ile sevisme hayali kuran biri bu konularda bir zahmet bana fikrini yazmasın.

Erkekler kolay elde ettiği kadınları pek umursamıyor. Lütfen beni yanlış anlamayın sizi tanımam etmem bu tarz konularda kimseyi de yargılamam evinde de kalabilirsiniz cinsellik de yaşayabilir herkes özgür ama erkekler kesinlikle ağır kadınlardan hoşanıyoren moderni de böyle düşünüyor inanın küçük bir tavsiye sadece

Cinsellik bir kadını elde etmek değildir.
Bir erkek bir kadını umursamıyorsa cinsellik yaşadığı için değil ya kadının yanlış davranışları vardır yada kadın tamamen yanlış kişi ile beraberdir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X