• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletişim kurmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayette fizyolojiye aykırı. Araştırın bir çok zararını goreceksiniz mastürbasyonun
Bağımlılık haline dönmediği, gündelik hayatı ve sevgiliyle eşle olan cinsel hayatı etkilemediği sürece mastürbasyon zararlı değildir. Aksine rahatlatıcı bir eylemdir. Kendi bedenimizi tanımak, cinsellikte nasıl tatmin olacağımızı anlamak için güzel bir seçenek. Sadece bekarlar değil evliler de bazen birlikte mastürbasyon yapabilir.

Merhaba kızlar henüz 1 aylık yeni bir ilişkim var. Biraz hızlı ilerledik. Bu ilişkide beni çelişkide bırakan bir şey var. Aramız aslında gayet iyi evinde düzenli olarak kalıyorum görüşüyoruz. Ama mesela 3 gün görüşüyorsak 1 2 gün hiç görüşmüyoruz gün içinde yazarsa yazıyor, ararsa arıyor ama hiç iletişim kurmadığı zamanlarda oluyor. Acaba mesajlaşmayı mı sevmiyor 40 yaşındaki erkekler böyle mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Mesela geçen arkadaşımla dışarı çıktım hiç yazmıyor ne yapıyorsun iyi misin eve döndün mü vs. O sırada kendi iş seyahatindeydi ama yinede beni bir yoklamasını isterdim. Bu minik ayrıntılar kafamı karıştırıyor siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum?
Değer veren erkek önemser ben burda değer verdiğini düşünmüyorum siz karar verirsiniz artık kendiniz için en sağlıklı olani

Rica ederim 😊
Dışarıdan genelleme yapmak zor herkesin dinamiği farklı tabii. Ama seni rahatsız eden bir şey varsa içinde tutma bence. aranmak, merak edilmek istediğini, iletişimin senin için önemli olduğunu sakin bir dille söyleyebilirsin. Mesela uzak kaldığımızda aklında olup olmadığımı merak ediyorum gibi. Zaten tanıma aşamasındasınız, en sağlıklısı direkt sormak. Böylece net bir şekilde öğrenmiş olursun cevabını
Gerçekten çok teşekkür ederim. Böyle anlayışlı ve yapıcı yorumlar insanın kendini daha iyi hissetmesini sağlıyor. Çok haklısınız direk böyle yapacağım.😊

Gerçekten çok teşekkür ederim. Böyle anlayışlı ve yapıcı yorumlar insanın kendini daha iyi hissetmesini sağlıyor. Çok haklısınız direk böyle yapacağım.😊
Ben de buranın sert üslubunu ilk konumda bizzat deneyimlemiştim.😂Herkes kendi ilişkisi/hayatı harikaymış gibi konuşuyor ama gerçek hayatta öyle olmuyor tabi kimsenn hayatı 4/4lğlmdeğil.O yüzden kimseye ahkam kesesim yok😊

Ben de buranın sert üslubunu ilk konumda bizzat deneyimlemiştim.😂Herkes kendi ilişkisi/hayatı harikaymış gibi konuşuyor ama gerçek hayatta öyle olmuyor tabi kimsenn hayatı 4/4lğlmdeğil.O yüzden kimseye ahkam kesesim yok😊
Sert üsluba ne gerek var ben onu anlamadım. Hepimiz kadınız burda birbirimizin dostu olacağımız yerde direk düşman gibi yorumlar. Tatlı ve yapıcı bir dil kullanmak bu kadar zor olmamalı. Anca derde dert oluyorlar.

Merhaba kızlar henüz 1 aylık yeni bir ilişkim var. Biraz hızlı ilerledik. Bu ilişkide beni çelişkide bırakan bir şey var. Aramız aslında gayet iyi evinde düzenli olarak kalıyorum görüşüyoruz. Ama mesela 3 gün görüşüyorsak 1 2 gün hiç görüşmüyoruz gün içinde yazarsa yazıyor, ararsa arıyor ama hiç iletişim kurmadığı zamanlarda oluyor. Acaba mesajlaşmayı mı sevmiyor 40 yaşındaki erkekler böyle mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Mesela geçen arkadaşımla dışarı çıktım hiç yazmıyor ne yapıyorsun iyi misin eve döndün mü vs. O sırada kendi iş seyahatindeydi ama yinede beni bir yoklamasını isterdim. Bu minik ayrıntılar kafamı karıştırıyor siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum?
Daha 1 ay olmuş bismillah! 1 ayda en fazla kaç kez dışarı çıktın ki adamın yazmaması sorun oldu!? Kendisi işteymiş zaten, yazacak vakti olmamıştır veya mesaj yazma gereği duymamıştır.

Bence heran gidebilir. Vur kaç erkeği bu bugün varım yarın yokum hesabı. Seven erkek ne kadar yoğun olursa olsun varlığını her zaman hissettirir nokta. Zaman kaybı üzülürsün

Uzun uzun yazmak istemiyorum ama kinamadigimi bil öncelikle.

Bu kadar onemsiz detay demissin ama isin icinde cinsellik dahi var iken (var gibi algiladim)
bir mesaj, bikac dklik bir telefon gorusmesi detay degil, iliskinin seklini anlatan en onemli konu.

Sevgili ile fb'yi ayiran sey iletisimin surekliligidir ya da cinsellik yoksa arkadas ile sevgiliyi ayiranda ayni seydir.

Erkeklerin evine gidilmemesi ve kalınmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bana da böyle yazan oldu buluşmadan önce ilgiliydi, sonra da kahve içtik,konuştuk bir gün nerdeyse sadece arayıp sormadı. Sabah baktım mesaj yok akşam da yok sonra bana iyi misin dedi ben de görüşmek istemediğimi, iletişime ve bağa önem verdiğimi söyledim. Kendisini yok işim vardı, yok telefona bakmadım diyor ama ben kestim, şimdi yine yazıyor falan ama ben buluşmak ve görüşmek istemiyorum. Siz de tavrınızı net köyün bence. Bana göre de seven adam arar, sorar ve merak eder. Zor bir an yaşıyorsanız yardımcı olur. Siz de bence yazmayın, hiç sormayın. Hatta ararsa açmayın, size değer vermeyen insana siz hiç vermeyin.

Bana da böyle yazan oldu buluşmadan önce ilgiliydi, sonra da konuştuk bir gün nerdeyse sadece aradı . Sabah baktım mesaj yok akşam da yok sonra bana iyi misin dedi ben de görüşmek istemediğimi, iletişime ve bağa önem verdiğimi söyledim. Kendisini yok işim vardı, yok telefona bakmadım diyor ama ben kestim, şimdi yine yazıyor falan ama ben buluşmak ve görüşmek istemiyorum. Siz de tavrınızı net köyün bence. Bana göre de seven adam arar, sorar ve merak eder. Zor bir an yaşıyorsanız yardımcı olur. Siz de bence yazmayın, hiç sormayın. Hatta ararsa açmayın, size değer vermeyen insana siz hiç vermeyin.
Sadece buluşup kahve içip kalktık. Sonra tekrar buluşacaktık , kahvaltıya gidecektik baktım adam bir gün boyunca arayıp sormuyor. Bence önemli iletişim kurmak. Zaten iletişim çağındayız, ulaşmak isteyen her türlü ulaşır

Herkesin yaşantısına saygı duyarım asla da eleştirmem.Ama özgürce sevişmek neden kıskanılsın ki.Daha doğrusu kıskanılacak bir şey değil.Hani bir yetenek işi de değil.Bedensel bir sorun olmadığı sürece herkes sevişebiliyor sonuçta.
Kiz insanlar kocalariyla sevisemiyorlar vajinismustan, yillarca baski ile buyutulmekten, diyorsun ki herkes sevisebiliyor. Bedensel olarak engelimiz olmasa da zihinsel olarak engelimiz var sevismeye!

Sadece buluşup kahve içip kalktık. Sonra tekrar buluşacaktık , kahvaltıya gidecektik baktım adam bir gün boyunca arayıp sormuyor. Bence önemli iletişim kurmak. Zaten iletişim çağındayız, ulaşmak isteyen her türlü ulaşır
aynen öyle herkesin telefonu her saniye elinde vaktim yok ya da meşgulum artık bir bahane olamaz. yada buna kimse inanmasın koskoca gün yazmıyorsa iletişim kurmak istemiyordur. bu gayet net aslında ama insan hep acaba diyerek kestirip atmıyor sadece

İlişkiye bakış açılarınız farklı demek ki. Siz duygusal o fiziksel bir ilişki olarak bakıyor olabilir misiniz?

Eee siz atın, alıştırın.ilişkide dümende iki kişi vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X