• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletişim kurmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayette fizyolojiye aykırı. Araştırın bir çok zararını goreceksiniz mastürbasyonun
Saçmalamayın ya. Mastürbasyon yapan kadın partneriyle daha kolay orgazm olur çünkü bedenini tanıyordur, keşfetmiştir, bedeni hakkında bilgisi vardır dolayısıyla partneriyle uyumu yakalaması da kolay olur.

Merhaba kızlar henüz 1 aylık yeni bir ilişkim var. Biraz hızlı ilerledik. Bu ilişkide beni çelişkide bırakan bir şey var. Aramız aslında gayet iyi evinde düzenli olarak kalıyorum görüşüyoruz. Ama mesela 3 gün görüşüyorsak 1 2 gün hiç görüşmüyoruz gün içinde yazarsa yazıyor, ararsa arıyor ama hiç iletişim kurmadığı zamanlarda oluyor. Acaba mesajlaşmayı mı sevmiyor 40 yaşındaki erkekler böyle mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Mesela geçen arkadaşımla dışarı çıktım hiç yazmıyor ne yapıyorsun iyi misin eve döndün mü vs. O sırada kendi iş seyahatindeydi ama yinede beni bir yoklamasını isterdim. Bu minik ayrıntılar kafamı karıştırıyor siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum?
bir ayda ev paylaşacak kadar yakın olup sonra günlerce iletişimi kesmek normal bir durum değil yaşla da çok alakası yok isteyen insan merak eder yazar arar, mesaj sevmiyorum bahanesiyle ilişki başında bile yok olan biri ileride daha da azaltır ilgisini, ilgi tutarlılık ister bugün var yarın yok hali insanın kafasını karıştırır ve bu çok haklı bir durum içini rahatsız eden şeyin adını koymak lazım çünkü bu küçük detaylar genelde baştan sinyal verir

Cinsellik bir kadını elde etmek değildir.
Bir erkek bir kadını umursamıyorsa cinsellik yaşadığı için değil ya kadının yanlış davranışları vardır yada kadın tamamen yanlış kişi ile beraberdir.
Ben elde etmeyi cinsellik için demedimki bir ay olmuş birlikte aynı evde yaşıyorlar bir ayda aynı evde yaşayacak kıvama gelmesi için dedim benim için çok ütaopik bir şey en fazla bir iki saat kahve içerdim bir ayntanıdıgım insanla ben.

Ben elde etmeyi cinsellik için demedimki bir ay olmuş birlikte aynı evde yaşıyorlar bir ayda aynı evde yaşayacak kıvama gelmesi için dedim benim için çok ütaopik bir şey en fazla bir iki saat kahve içerdim bir ayntanıdıgım insanla ben.

Biri ile en fazla iki saat kahve içmek onu harika bir koca adayına dönüştürmüyor. Uzun bir ilişkinin olması için çok fazla faktör var. Konu sahibi bazı detayları farklı okuyor olabilir.

Biri ile en fazla iki saat kahve içmek onu harika bir koca adayına dönüştürmüyor. Uzun bir ilişkinin olması için çok fazla faktör var. Konu sahibi bazı detayları farklı okuyor olabilir.
Bak arkadaşım sen söylediklerimi iyi analiz edemiyorsun ben 1 aylık ilişki için söylüyorum bunları ben bir ayda anca kahve içilcek kıvamda olurum evine dahi gitmem ilerleyen dönemlerde zamanla sırayla güvenle olur diğerleri benim için böyle herkesin hayatına da saygımduyuyoruö isteyen ilk geceden sevişsin ya da evinde kalsın trrcih meselesi

Sandığınız duygusal ilişki içerisinde değilsiniz. Karşı tarafın size o tarz hisleri yok gibi.
1 aylık bir ilişkide düzenli kalıyorum demek çok saçma. Ama bakış açınız böyleyken, aramasını sormasını bekliyorken tek taraflı beklentide olduğunuzu fark edin.
İlişkideki beklentileriniz karşılıklı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X