- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.706
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Ben de öyle düşündüğüm için yazmadım evet. Sanki 24 saat aktif çalışıyormuş gibi davranması komik. Bi söz vardır ya "vakit bulamıyorum diye bi şey yoktur, sadece öncelikleriniz arasında değildir" diye. O hesap. Çoktan bitmiş belki de haklısınız.Demekki sandıgın kadar yakın arkadaş değilmiş. İş te yoğun olabilir. E akşam eve gidince de hiç bakmıyor mu telefona. Arkadaşlık çift tarafın isteği ile olur tek tarafın dürtüklemesiyle yürümez. Sürekli yazma bak yazmayı kesmişsin 5 aydır yazmamış.
Demekki yolları ayırmanın vakti gelmiş. Hiç yazma yazarsa dönersin
5 ay gecmesine rağmen onun icin zaman ayırıp konuyu buraya tasıdıgııza göre gercek dostsunuz.Sormaya, konuşmaya ya da bi "hayırdır" demeye gerek var mı yoksa bittiği yerde bitmeli mi?
En eski arkadaşlarımdan biri, eski eve gittiğimde ilk ona yazardım gel görüşelim diye. Sürekli mesajlaşırdık işte buluşmasak da bilmiyorum üzülüyorum böyle olmasına.5 ay gecmesine rağmen onun icin zaman ayırıp konuyu buraya tasıdıgııza göre gercek dostsunuz.
O kisi haketmiyor.Nikah sahidi düsündügüm kisi böyle karsılık verse sonrasinda asla isim olmazdı benim.
Ahahahaha ama insanoglu böyledir? Sayenizde kendisini cok değerli hissedip, daha iyilerine layık oldugunu düsündü demek ki?Eşimin amcasını nikah şahidi yaptım sonrasında. Garip bi şeydi
2 gün sonra verdiği tepki aa noldu ya oldu gerçekten. Ama o meme büyütme ameliyatı olmak isterdi aşırı korkardı ben gaz verirdim, yaptır ben senin refakatçin olucam derdim. Eski de değil belki bu senenin başında yani. Verdiğini alamıyorsun bazen.İnsanoğlu çok nankör gerçekten. Yani ne kadar yoğun olursa olsun, insan yakın bir arkadaşı ameliyat olduğunda 5 dk da olsa arama sorma gereği duyar.
Son paragrafınız bende çok ters etki yaptı ya. Babamı kaybettikten sonra herhangi birini daha kaybetme korkusu uykularımı falan kaçırıyordu bir ara. Ufak ufak aşmaya başladım ama sanırım onun etkisi bu anlattığım olay da.Zamaninda dostum dedigim insan geldi aklıma..
Bir gün kendisine ugrayacaktim aradim acmadi.Sonrasinda bekledim yazmadi.Ertesi gün yeniden aradigimda annemle evdeydim dönemedim dedi.Ben senin sevgilin degilim ki? Neden acmıyorsun annenin yanında telefonu dedim
Baska bir gün bize gelecekti hazırlık yapıp bekliyordum ve 23 te ben gelemeyecegim yan komsu geldi kahve iciyoruz dedi? O gün o mesajına cevap bile vermeyip birdaha aradiginda da acmadim.
Sonra ne mi oldu? 2 ay falan gecti ben babamı kaybettim cenazeyi birak taziyeye bile gelmedi.
Su hayata babamsiz devam ediyorsam kimse lazim degil giden gidebilir mantıgı olustu bende.
Kimseye ederinden fazla değer vermemek lazim.
Ben sizi çok iyi anlıyorum, benim de arkadaşlık ilişkilerimde böyle şeyler yaşadığım oluyordu. Ama bir yerden sonra çok yorucu oluyor.2 gün sonra verdiği tepki aa noldu ya oldu gerçekten. Ama o meme büyütme ameliyatı olmak isterdi aşırı korkardı ben gaz verirdim, yaptır ben senin refakatçin olucam derdim. Eski de değil belki bu senenin başında yani. Verdiğini alamıyorsun bazen.
+1Zamaninda dostum dedigim insan geldi aklıma..
Bir gün kendisine ugrayacaktim aradim acmadi.Sonrasinda bekledim yazmadi.Ertesi gün yeniden aradigimda annemle evdeydim dönemedim dedi.Ben senin sevgilin degilim ki? Neden acmıyorsun annenin yanında telefonu dedim
Baska bir gün bize gelecekti hazırlık yapıp bekliyordum ve 23 te ben gelemeyecegim yan komsu geldi kahve iciyoruz dedi? O gün o mesajına cevap bile vermeyip birdaha aradiginda da acmadim.
Sonra ne mi oldu? 2 ay falan gecti ben babamı kaybettim cenazeyi birak taziyeye bile gelmedi.
Su hayata babamsiz devam ediyorsam kimse lazim degil giden gidebilir mantıgı olustu bende.
Kimseye ederinden fazla değer vermemek lazim.
Aynen çat diye de unutamıyorum tabii boşver diyerek ama 5 aydır yazmadıysak daha da gerek yok zaten.Ben sizi çok iyi anlıyorum, benim de arkadaşlık ilişkilerimde böyle şeyler yaşadığım oluyordu. Ama bir yerden sonra çok yorucu oluyor.
Karşıdaki insan sizin gibi ince düşünmüyor ya da sizin ona verdiğiniz kadar size değer vermiyor. Kaç yıllık arkadaşınızmış üzülüp kafaya takmanız normal, ama düşünmemeye çalısın derim. Nankörlük etmiş.
Yok hayır ilk işim cidden onu sorgulamaktı. Düşünüyorum çok mu dert yandım istediğinde orada olmadım mı çok mu ben ben ben dedim diye ama cıks. Ben de anlattım tabii ama onu da dinledim ben teşvik ettim konuşması için çoğu zaman hatta. Fifty fifty'ydik ne o ne ben öyle diyebilirim.Arkadaşını ilgilendiren 2 tane ameliyatın üstüne "Vay dişim" diyen insanın bencilliği tartışılmaz ama sen kendini iyice yokladın değil mi? Onu kıracak ve senden uzaklaştıracak ya da sana karşı artık bencil davranmasını gerektirecek herhangi bir hareketin olmadığından eminsen belki de bu insan hep bu kadar bencildi de sen temiz yaklaşımıştın ve henüz kendisini tanımana fırsat yaratacak gereksinimlerin doğmamıştı. Bunların hepsinden eminsem ben olsam arayıp sormazdım.
HaklısınızAynısını zamanında beni çok yoran bir arkadaşıma yapıyorum. Benim burnumdan getirdi yıllarca şimdi samimi olmak istiyor ama artık gözümde değeri kalmadı onun, nikah şahidi olmamı istedi bahane buldum görüşelim dedi yoğunum dedi. Aynısını yapıyor size, görüşmek istemiyor çok net. Sorarsaniz hem o daralır hem siz kırılırsınız bosverin...
Ben onun icin herşeyi yaptım.Arayip cocugu ile acilde oldugunu söylediginde (astım hastasıydı oglu) isten izin alıp giderdim.Hatta bir keresinde kavga ettim patronumla.Son paragrafınız bende çok ters etki yaptı ya. Babamı kaybettikten sonra herhangi birini daha kaybetme korkusu uykularımı falan kaçırıyordu bir ara. Ufak ufak aşmaya başladım ama sanırım onun etkisi bu anlattığım olay da.
Sizinki de ayrı bi tipmiş cidden, yazık.
Kaliteli bir yalnizligi tercih eder oldum.Cıkarı olunca yanasan ya da kendi kendine tribe girip sorununu dile getirmeyen insanlar icin neden böyle acaba diye düsünmekten sıkıldım.+1
İşi düşünce arayan, derdini sürekli dinlediğiniz insanlar gün geliyor tek lafınızla sizi yerin dibine sokuyor. Ben bu sene öğrendim herkese ederi kadar değer vermeyi. O mesafeyi korumaya çalısıyorum.
Yok söyleme niyetinizi ben anladım zaten boşverin. Hak etmemiş sizi işi düşünce en iyi arkadaşı olmuşsunuz bitince unutulmuş.Ben onun icin herşeyi yaptım.Arayip cocugu ile acilde oldugunu söylediginde (astım hastasıydı oglu) isten izin alıp giderdim.Hatta bir keresinde kavga ettim patronumla.
Cocugu rahatsizdi maddiyat gereken bir ameliyattı akrabam doktor herşeyi ona ayarlatip en iyi hastanede sünneti dahil yaptırdım.
Bunlar simdi söylenmez ama gercekten koyuyor karsılığı.Acımıyorum artık kimseye bu yüzden.
Yok birebir aynısını beklemiyorum tabii hani ben giderdim işimden kolay izin alabildiğim için, o gelemez biliyorum işi sıkı benimkinden. Ama bi geçmiş olsun demek zor olmamalıydıBende biseylerin yarim kalmasını sevmiyorum kafamda hep meşgul eder beni. Bi ayrılık konuşması yapardım sanırım.
Aynı değeri göremediğiniz bir ilişkide kalmayın bence de. Siz yazmadınız diye 5 ay yazmaması korkunç gerçekten.
Aynı değeri görmek elbette tipa tıp sizle aynı davranışları sergilemesi demel değil herkesin önemseyip önemsemediği şeyler vardır. Mesela bir arkadaş yazmış üstte annesine gidince telefonumu açmadı diye bende öyleyimdir, daha doğrusu anne ya da başka biri fark etmez birinin yanındaysam telefonuma bakmam. Kimleysem onunla ilgilenirim eşim bile ulaşamaz ancak arkadaştan çıktıktan sonra telefonu elime alır haber veririm. Hiç değer yargısı olarak düşünmemiştim.
Arkadaşınızın da değerini gösterme şekli sizden farklı olabilir. Başka zamanlarda başka iyiliklerini gördünüz mü, bunları da değerlendirin bence. Elinizde bir şey kalmıyorsa da doğru bir ilişki değildir zaten.
Aynen öyle, yalnızca vakit kaybı zaten. Değmiyor, en iyisini yapmışsınız.Kaliteli bir yalnizligi tercih eder oldum.Cıkarı olunca yanasan ya da kendi kendine tribe girip sorununu dile getirmeyen insanlar icin neden böyle acaba diye düsünmekten sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?