İletişimsiz es

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
Eve gelir telf oynar çok yorgunum der 12 saati çalışıyorum dinlenmeyeyim mi der e ben de 2 yas çocukla kafayı yiyorum bütün gün ben ne yapayım temizlik hastası surekli her yer temiz olsun der bu mümkün değil artık hiçbir şey beni mutlu etmiyor beklediğim sevgiyi ilgiyi hiç alamadım yanına uzansam rahat bırak az ileri kay der ne yapmam lazım bilmiyorum

Bir günlugune çocuğun sorumlulugunu tamamen eşinize verin ve çocuk bakmanın ne kadar zor olduğunu anlasın öncelikle. Muhtemelen her türlü konfor alanı sağlanıyor ve kıymet bilmiyor, biraz siz de sorumluluklarinizdan kaçin ve kendinize yönelin o zaman bir şeyler olduğunu fark edecektir.. tabii ben evli degilim ve belki de evlilikte işler farklidir, işin içinden çıkamazsaniz evlilik terapisine ikna etmeye çalışın. Hiçbir şey mi fayda etmiyor o zaman boşanmak en güzel çözüm maalesef

Eve gelir telf oynar çok yorgunum der 12 saati çalışıyorum dinlenmeyeyim mi der e ben de 2 yas çocukla kafayı yiyorum bütün gün ben ne yapayım temizlik hastası surekli her yer temiz olsun der bu mümkün değil artık hiçbir şey beni mutlu etmiyor beklediğim sevgiyi ilgiyi hiç alamadım yanına uzansam rahat bırak az ileri kay der ne yapmam lazım bilmiyorum
12 saat mi çalışıyor buna yol da dahil mi?
Şu an düşünemedim 12 saat çalıştığımı acaba orayı yanlış mı anladım diyorum.
Siz de haklısınız ama 12 saat üstüne de yol da varsa insan pert olur ya.
Telefona da bakmaz uyur,yemek yer,işe gider.
Neyse bakayım 12 saat her gün çalışmıyordur belki ona göre yazarım şu an eksik gibi

Neyse bakayım 12 saat her gün çalışmıyordur belki ona göre yazarım şu an eksik gibi
Ben bu detayı atlamişim. Gerçekten 12 saat çalışıyorsa insanin gözü hiçbir şey görmez. Eve gelip sadece dinlenmek ister. Eğer öyle ise gerçekten 12 saat çalışıyor ise, eşinize çok da kızmayın derim

Yol dahil 12 saat bazen pazarda dahil

Off off çok sinir oluyorum şu miskin insanlara.12 saat çalışıyormuşmuş.dinlenmese miymiş. istersen 20 saat çalış, gencecik adamsın.2 saat uzandın mı bitti gitti.koca ülkede bir ben mi sağlıklıyım anlamadim ki.eşi de var çocuğu da işi de.insanların hayattan ne zoru var anlayamıyorum.mutlu mutlu yaşa git işte.eşini de bulmuşsun hazır arkadaş, gez, toz gününü gün et.hadi gezecek enerjin yok, konuşacak enerjin de mi yok?

Son düzenleme:
Yanına falan yatıp, temas edince tersliyormuş.
Bu çok sıkıntı. Madem öyle niye evlenip milletin kızının başını yakiyorlar, mutlu edemeyecek olan evlenmesin bekar kalsın, evlilik zorunlu değil ki
12 saat çalışmak gerçekten yorar. Ama bu kabaca davranmayı gerektirmez

Evde 2 yaş bebe varken öyle her yer mum gibi tertemiz olmaz bi kere, imkanı yok. O beklentiyi bi bıraksın, hizmetçi misiniz siz? Allah allah ya. Adamların da bu "kadın evin kölesidir" kafası tam delirmelik.

12 saat çalışma evet uzun, fakat gece olup yanyana yatınca "dokunma bana" diye terslenmek tamamen karakter işi. "Hayatım çok yorgunum uyuyalım mı" demek başka, "rahat bırak az ileri kay" demek başka. Bu yorgunluk değil, kabalık.
Konuşun. Açık ve net olun. Tüm derdinizi anlatın.

Siz çalışmıyorsunuz sanırım?

Uzun saatler boyunca çalışıyor bunu anlıyorum ama ilgisizligine kılıf bulmuş olması daha muhtemel. Sevgi yoksa ilgi yoktur. İnsan eşiyle iki çift laf edemeyecekse kiminle edecek.

Maalesef benim durumumda senin gibi yemeğin tuzu az diye bı kaç hafta küser ne zaman öylesine sarıldığını unuttum karnı doysun ilişkisi eksik olmasın ne güzel bı soz ne gönül alma bende yoruldun 9yil oldu hiç mutluluktan gulundugunu unuttum resmen bende kendimi temizliğe çocuklara verdim ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum benim ne çevrem ne çalışma hayatım var sanırsam böyle ölüp gidecem 😞

Ben bu detayı atlamişim. Gerçekten 12 saat çalışıyorsa insanin gözü hiçbir şey görmez. Eve gelip sadece dinlenmek ister. Eğer öyle ise gerçekten 12 saat çalışıyor ise, eşinize çok da kızmayın derim
Bence de.12 saat çok fazla.Market sektöründe öyle eşiniz ne iş yapıyor bilmem ama kasada müşteri yoksa raf temizliği yapılır.Oturmak yasaktır.Mola olmaz.Haftalik iznini vermezler.Esinize fazla kızmayın bence.

Back
X