• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletişimsizlik, sıkıcı biri miyim?

bende senın gibiyim kocamın ailesinde bile kocam konuşmayı tercih etmez , ben zorlarım kendimi ,
bazen bende yoruluyorum konu bulmaktan , açmaya zorlamaktan ,

bende susarak saatler geçiriyorum
Nasıl alıştırırsan çevreyi öyle gidiyor, şimdi sen artık muhabbet açmamaya çalışsan, değişmiş olcaksın, ama eşin zaten hep öyle bi insandı olcak.
Çok yorucu bi durum, sürekli ne söylesem diye kafa çalışıp duruyor neye yarıyorsa🙄

Nasıl alıştırırsan çevreyi öyle gidiyor, şimdi sen artık muhabbet açmamaya çalışsan, değişmiş olcaksın, ama eşin zaten hep öyle bi insandı olcak.
Çok yorucu bi durum, sürekli ne söylesem diye kafa çalışıp duruyor neye yarıyorsa🙄

aynen öyle neyin var diyorlar hemen ,

Herkes kendinden örnek vermiş ben de vereyim 4 yıllık ilişkimde sabahın 7 sinde kalkıp işe gideceğim halde sabahlara kadar sohbet ettiğim bir sevgilim var ve biz 2 yıldır da birlikte yaşıyoruz ikimizde çok sıkıntılı zamanlar yaşadık benim aile problemlerim onu iş sorunları vs. birbirimizle konuşmasak çıldırırdık herhalde bu süreçte ama tabi ki bu benim ilişkim mükemmel anlamına gelmiyor hiç kimsenin dörtdörtlük değil ilişkisi benim 2 yılım kavga gürültü geçti sevgilimin kıskançlık sorunu yüzünden kendi annemden bile kıskanan biriydi şimdi çok şükür düzeldi burda herkes gibi ben de kendine dokundurtmamasına ve sohbet etmek istemeyişini rencide edici bir şekilde göstermesine takıldım benim sevgilim bana off diyecek sıkılıyorum diyecek bir daha yalvarsa ağzımı açmayacağımı bilir yani kırılmakta üzülmekte çok haklısınız bence de kötü bir durum bu
Ne mutlu size gerçekten kıymetini bilin, konuşmasak çıldırırdık demişsiniz ya işte konuşmayınca başka yollara başvurmak durumunda kalınıyo ama siz hiç psikoloğa ihtiyaç duymazsınız sevgiliniz hayatınızda olduğu sürece, çevremde de sizin gibi çiftler var muhabbetler hiç bitmiyor hep aynı frekanstalar.

Ben şakayla karışık ofladığı için sanırım izin verdim yapmasına. kırıldığımı göstermedim, başlarda kırılmıyordum da ama, artık özgüvenim zedelenmeye başladı. o yüzden bir değişiklik yapmam gerekiyo sonucu uzaklaşmak bile olsa.
Ben hep ılımlı yaklaşan, konuşmaya çalışan, genelde mantıklı taraf olduğum için o bu ilişkinin kötüye sürüklenmesine izin vermiceğimi düşünüp iletişim için yine çabalıcağımdan emin.ama biraz geri çekilme kararı aldım en azından kafamda düşünüp durmucam sessiz kalalım ne olcak

Uyucam tavsiyenize kaç yılın deneyimi var söyledklerinizde, haklısınız her ilişki farklı, ben aslında kıyas etmekten çok hayal ediyorum ve hayalimdeki uzun uzun konuşabilmeyi yapamayınca kendimi de evliliğimi de yetersiz hissediyorum.
Biraz susmayı ve konu açmak için çabalamamayı denicem eğer sıkılırsa o çabalar. ha bundan memnun olursa da kendimi kötü hissetmem ilerde de iletişim kopukluğundan ne olcaksa olur

Bu konuyla kendinizi çok yıpratmayın
Mesela ben ıncığına cıncığına plan yaparım eşim Allah bilir hele o gün gelsin der
Size komik bir şey söyleyeyim, ben kış insanıyım, hava soğuksa ya da 20 derecenin altındaysa çok keyifli, paylaşımcı bir insanım ama hava sıcaksa kimse bana dokunmasın ölüyorum modundayım. Şimdi yaz eşimin içi kıpır kıpır şunu yapalım bunu yapalım derken uzaylı gibi bakıyorum kendisine bu sıcakta yapılan hiç bir aktiviteyi sevmiyorum, yazın mızmız çocuklar gibiyim🙈 7,5 senedir evliyiz alıştı artık bu duruma. O çok pozitiftir ben ona göre karamsarımdır ufacık bir şey ters gitse kurarım kafamda, sol kulağımda sinir kaybı var yılın bir birbuçuk ayı dünyada yok gibiyim, duşa girip yıkanmam dahil her şeyimle ilgilenir. Onun da kocaman bir arkadaş çevresi ve dinlemekten hiç sıkılmadığı kemençesi var, asla karışmam seviyor çünkü ama ben ona eşlik etmem kafam kaldırmıyor. Bu tür şeyler yüzünden birbirimizi sıkıcılıkla ya da sevgisizlikle suçlamadık hiç. Her insanın bir yapısı var, stresli zamanları var kendinize de ona da haksızlık etmeyin. Evliyiz diye her konuda aynı fikirde olmak ya da sürekli paylaşım içinde olmak zorunda değiliz. Kitap okurum mesela bazen dalıp saatlerce kütüphanemden çıkmadığım olur bu eşimi sevmediğim anlamına gelir mi gelmez. Evlilik şöyle olmalıdır diye kesin bir tanımlama olmamalı

Olabilir ama mesela cafede oturup çay içiyorduk bu konuyu açtığımda. siz neler konuşuyorsunuz iki kişi öyle dışarı çıktığınızda?
Valla ben 15 senelik evliyim o yüzden çözdüm eşimin sevdiği konuları, bir de 3 çocuk olunca daha çok onlarla ilgili konuşuyoruz. Biraz zaman istiyor ilk seneler benim eşim de öyleydi ama şimdi o ısrar ediyor sen anlat ben dinliyim diye.

Ne mutlu size gerçekten kıymetini bilin, konuşmasak çıldırırdık demişsiniz ya işte konuşmayınca başka yollara başvurmak durumunda kalınıyo ama siz hiç psikoloğa ihtiyaç duymazsınız sevgiliniz hayatınızda olduğu sürece, çevremde de sizin gibi çiftler var muhabbetler hiç bitmiyor hep aynı frekanstalar.

Ben şakayla karışık ofladığı için sanırım izin verdim yapmasına. kırıldığımı göstermedim, başlarda kırılmıyordum da ama, artık özgüvenim zedelenmeye başladı. o yüzden bir değişiklik yapmam gerekiyo sonucu uzaklaşmak bile olsa.
Ben hep ılımlı yaklaşan, konuşmaya çalışan, genelde mantıklı taraf olduğum için o bu ilişkinin kötüye sürüklenmesine izin vermiceğimi düşünüp iletişim için yine çabalıcağımdan emin.ama biraz geri çekilme kararı aldım en azından kafamda düşünüp durmucam sessiz kalalım ne olcak

Aynen konuşmayın kendinize özel bir hayat oluşturun dostlarınızla buluşun sık sık onlarla paylaşımlarda bulunun onun yanında bile arkadaşlarınızla telde muhabbet edip neşe saçın illa ki ne oldu niye gülüyorsunuz öyle diyeceği bir an gelecektir o anda off boşver senin için sıkıcı konular bunlar diyin o suratı bir morarsın valla ben çok kindar ve intikamcı biriyim kendimi sizin yerinize koyarak düşündüm de off dediği yerde onu bırakır kendi kendine takıl sen burda derdim eğlenceme bakardım

Merhaba kızlar neredeyse 3 yıllık evliyim sorun şu ki eşimle havadan sudan konuşurken çok iyiyiz günlük olaylar, genel şeyler.ama iş biraz özele geldiğinde hiç sohbet etmek istemiyor.çocuk konusunu açıyorum offluyor, ruhumuza değcek bi konu açıyorum yaşlılığımız nasıl olur acaba diye ben bunu konuşmak istemiyorum deyp offluyor, birilerinden konuşmaya çalışıyorum dedikodu yapma diyor ki dedikodu değil yaptığım.sürekli oflar oldu o kadar sığ hissediyorum ki ilişkimizi ne yapsam olmuyor.
ve ciddi özgüven kaybı yaşamaya başladım.güzel bi kadın olduğum halde kendimi çirkin, sevilen biriyken sıkıcı, ve eğitimli kendini yetiştirmiş biri olduğum halde bomboş hissediyorum.ağzımdan çıkanlar çok saçma sanki ben gerizekalıymışım gibi.
şu anda tatildeyiz dün yine benim konu açmam ve onun oflaması yüzünden fena tartıştık bana nankör dedi bi haftasonu varmış beni tatile getirmiş ben mafetmişim ama dayanamadım doldum artık.o ayrı ben ayrı takılıyoruz konuşmayı denedim neden sana ulaşmak bu kadar zor dedim sus dedi konuşmaya da yanaşmadı.beni sevdiğini biliyorum başka ciddi bir problemimiz yok ama sanırım bu da benim için ciddi olmaya başladı.
önerileriniz var mı benzer durumları yaşayanınız? inanın sıkıştım kaldım

Bu durum hoş değil çünkü size saygı göstermeli. Sanırım biraz da siz oflamalısınız.

Bu konuyla kendinizi çok yıpratmayın
Mesela ben ıncığına cıncığına plan yaparım eşim Allah bilir hele o gün gelsin der
Size komik bir şey söyleyeyim, ben kış insanıyım, hava soğuksa ya da 20 derecenin altındaysa çok keyifli, paylaşımcı bir insanım ama hava sıcaksa kimse bana dokunmasın ölüyorum modundayım. Şimdi yaz eşimin içi kıpır kıpır şunu yapalım bunu yapalım derken uzaylı gibi bakıyorum kendisine bu sıcakta yapılan hiç bir aktiviteyi sevmiyorum, yazın mızmız çocuklar gibiyim🙈 7,5 senedir evliyiz alıştı artık bu duruma. O çok pozitiftir ben ona göre karamsarımdır ufacık bir şey ters gitse kurarım kafamda, sol kulağımda sinir kaybı var yılın bir birbuçuk ayı dünyada yok gibiyim, duşa girip yıkanmam dahil her şeyimle ilgilenir. Onun da kocaman bir arkadaş çevresi ve dinlemekten hiç sıkılmadığı kemençesi var, asla karışmam seviyor çünkü ama ben ona eşlik etmem kafam kaldırmıyor. Bu tür şeyler yüzünden birbirimizi sıkıcılıkla ya da sevgisizlikle suçlamadık hiç. Her insanın bir yapısı var, stresli zamanları var kendinize de ona da haksızlık etmeyin. Evliyiz diye her konuda aynı fikirde olmak ya da sürekli paylaşım içinde olmak zorunda değiliz. Kitap okurum mesela bazen dalıp saatlerce kütüphanemden çıkmadığım olur bu eşimi sevmediğim anlamına gelir mi gelmez. Evlilik şöyle olmalıdır diye kesin bir tanımlama olmamalı
Siz onun isteklerine saygı gösteriyorsunuz o da size ilgisini gerçekten sizinle ilgilenerek gösteriyor, evlilik böyle olmalı ne güzel
Biz de yaşam olarak öyleyiz bağımlı değiliz ben kitap okurum o tv izler, balkonda oturur. ayrı alanlar tanırız birbirimize özellikle karantina sürecinde ben dizi ilzedim o telefonda takıldı falan.ne o ne ben ses etmeyiz sizin gibi.
benim sorunum yakınlık isteği.cinsellikten, aynı evi paylaşmaktan farklı olarak düşüncelerimizi, duygularımızı, sıkıntılarımızı paylaşmak.
ruh yakınlığı.ben bunun eksikliğini yaşıyorum o da bana şımarıklık yapıyormuşum gibi davranıyor.
bu şımarıklık veya boşluktan takılma mı?
yani önemsiz bir konu mu ilişkide çok da sık bi şekilde olması şart değil mi?
bu ara bunları sorgular oldum

Son düzenleme:
Siz onun isteklerine saygı gösteriyorsunuz o da size ilgisini gerçekten sizinle ilgilenerek gösteriyor, evlilik böyle olmalı ne güzel
Biz de yaşam olarak öyleyiz bağımlı değiliz ben kitap okurum o tv izler, balkonda oturur. ayrı alanlar tanırız birbirimize özellikle karantina sürecinde ben dizi ilzedim o telefonda takıldı falan.ne o ne ben ses etmeyiz sizin gibi.
benim sorunum yakınlık isteği.cinsellikten, aynı evi paylaşmaktan farklı olarak düşüncelerimizi, duygularımızı, sıkıntılarımızı paylaşmak.
ruh yakınlığı.ben bunun eksikliğini yaşıyorum o da bana şımarıklık yapıyormuşum gibi davranıyor.
bu şımarıklık veya boşluktan takılma mı?
yani önemsiz bir konu mu ilişkide çok da sık bi şekilde olması şart değil mi?
bu ara bunları sorgular oldum

İlişkilerde hiç bir şey şart değil
Her evliliğin dinamiği farklı
Şımarık olduğunuzu düşünmüyorum, şartlanmışlıklardan ötürü bu size olmalı gibi geliyor. Hepimizin öğrendiği bir şeyler var, şu olmalı bu olmalı diyoruz ama gerçek hayat öyle değil. Şimdi öğrenmişliklere bakarsak mevsim yaz , herkesin gezme, tatil hayalleri kurduğu zaman eşim dahil ama ben sevmiyorum sıcağı, bu sıcakta deniz kenarlarında kan ter içinde oturmak, vıcık vıcık terlerken dağ bayır gezmek bana kabus gibi, şimdi eşim onu sevmediğimi mi düşünmeli? Birazda günümüzün stresleri zorluyor insanları, kafa dolu, geçim zor, çalışma hayatı sıkıntılı çok uzun yıllar çalıştığım için bilirim insan bunalır, her şeyden soyutlanır. Eşim oturup uzun uzun sohbete bayılır, ben yazmayı severim insanlar farklı farklı belki eşinizinde farklı bir iletişim yolu vardır

Olabilir ama mesela cafede oturup çay içiyorduk bu konuyu açtığımda. siz neler konuşuyorsunuz iki kişi öyle dışarı çıktığınızda?

Ülke gündeminden ve kendi gündemlerimizden başlarız. Verilen kanun tekliflerini yorumlarız mesela. Haberlerde değişik bir şey gördüysek onu anlatır onun üzerine konuşuruz. O gün işe gittiyse neler yaptığını anlatır. O gün gitmediyse mesela hafta sonundaysak hafta değerlendirmesi şeklinde anlatır. Mesleklerimiz aynı. Dolayısıyla sınıfta işlediği konudan kullandığı materyale kadar her şeyini anlatabilir. Ben de fikir veririm. Başka bir sınıfta farklı işlemek istediğini söyler mesela, farklı materyaller ararız birlikte.

İşteki hocalardan biri bir şey anlattıysa onu anlatır. Çoğu araba değiştirmeyi düşünüyor, ben de arabalara ilgiliyim (Babamın yıllarca sanayide dükkanı vardı). Erkek arkadaşım da araba almak istiyor, o yüzden ben de bilgilerimi paylaşıyorum. Fiyatlarına falan bakıyoruz, yakıt tüketimine bakıyoruz... Bir araba çok yattıysa aklımıza, babamı arayıp sorarım. Her birinin en sık karşılaşılan o modele has arızaları oluyor mesela. “x model nasıldır, çıkabilecek arızaları neler” şeklinde babama sorar öğrendiklerimi erkek arkadaşıma anlatırım. O olası arızaları çok masraflıysa üzerini çizeriz o modelin. Sadece arabadan 4-5 saat konuşabiliriz her seferinde. Yolda yürürken de bak şu x araba bu y araba birbirimize gösteririz.

Ortak oynamadığımız oyunlar var. Onları anlatır bana. Hem oyunların hikayelerini hem de oynarken diğer oyuncularla yaşadıklarını. Ben de sims oynarım, ona gösteririm yaptığım evleri. “Şurası güzelmiş, burası küçük olmuş” vs yorumlar o da. Orada nasıl birinin yaşayacağını, nasıl bir hayat geçireceğini konuşuruz.

Birlikte izlediğimiz dizilerden konuşsak saatler sürer. Birlikte izlemediğimiz dizilerin de çok hoşumuza giden bölümlerini birbirimize anlatırız. Çok hoşumuza giden sahneleri izletiriz birbirimize.

Sinemaya tiyatroya gitsek en az onların süresi kadar da konuşuruz üzerlerine. X sahnesi şöyleydi, beni çok etkiledi. Kostümleri yorumlarız, filmin renk paleti şöyleydi vs atmosferini yorumlar ve bize nasıl hissettirdiğini söyleriz. Anlamadığım bir yeri olursa ona sorarım şu karakter neden şurda şöyle yaptı? derim o anladıysa anlatır. O da anlamadıysa araştırırız.

İkimiz de aynı takımın taraftarıyız ve futboldan gerçekten iyi anlarım. Takımımızla ilgili gelişmeleri, yakında önemli bir maç varsa o maçla ilgili skor tahminleri vs yaparız. Maça çıkacak kadroyu tahmin etmeye çalışırız. Şu kişi sakat şu kişi cezalı vs. Yakın zamanda çok güzel bir maç olduysa onu konuşuruz. Tıkandı mı konu, son x yılda gelmiş en iyi / en kötü yabancı oyuncuları sıralayalım derim mesela. Sonra son x yılda en iyi Avrupa veya normal lig maçları hangisiydi derim. O maçları konuştukça başka konular çıkar zaten altından. O maçı izlediğimiz gün yaşadıklarımızı falan anlatırız.

5 yıldır birlikteyiz. İlişkimizin başından beri aynı evin içindeyiz. Dönem dönem birlikte yaşadık. 7/24 aynı evin içinde olduğumuzda daha çok arttı sohbetimiz, paylaşımımız. Şu an yaklaşık bir yıldır uzak mesafedeyiz. Uzak mesafede biraz azaldı sohbetler, yalan yok. Bazı günler çok az mesajlaşıyoruz. Sonra bir gün bir konuya dalıp uzun uzun konuşunca “seninle böyle konuşmayı özlemişim” der. Birlikte geçirdiğimiz ilk gece sohbet etmekten sevişemedik de uyuyamadık da. Özellikle ilk görüşmeye başladığımızda 5-6 saat sohbet ederdik uzanıp. Zamanla bunu yapma imkanımız azaldı. Ama aynı evde olduğumuzda “tamam artık uyuyalım” diye birbirimizi susturmak zorunda kaldığımız çok oldu. Sabah 9’da dersimiz olduğu halde gece 3’lere kadar yatakta sohbet ederdik.

Sizin sıkıntınız sanki iletişimsizliğin önünde paylaşımınızın az olması gibi. Dizi izlemez sıkılır demişsiniz, çok kısa diziler var mesela yabancı, 20 dk her bir bölümü. Hem de sit-com, insanın beynini yormuyor. How I Met Your Mother, The Good Place en iyi örnekleri. Bir bölümün nasıl bittiğini anlamıyor insan. Sıkılmaz bence bu tarz dizilerden. Veya hangi tür sever? Ona göre de önerilerde bulunabiliriz.

Normalde iki tarafın da çabası gerekir ama eşinize göre sıkıntı yok, siz paylaşımı arttırmak istiyorsunuz. Bu yüzden sizin eşinizin dünyasına adım atmanız gerekiyor. Nelerden hoşlanır, bunları iyice gözlemleyip paylaşımınızı arttırmanız, kendi yorumlarınızı söylemeniz lazım. Zamanla eşiniz size soracak kendi ilgi alanlarıyla ilgili şeyleri. “Bu hafta x takım kiminle oynuyordu?” “Bu x araba mıydı?” “X film hangi hafta vizyona giriyor?” vs.

Fikir vermesi açısından iyice örneklendirdim, umarım işinize yarar ❤️

Bu ara dışarı çıkmıyoruz ama ben dün akşam evde değildim saat on buçuk onbire kadar. Geldikten sonra yaptıklarımı anlattım, havadisler verdim. O evde ne yaptığını ne yediğini anlattı. Ben bir ara ona kakadu papağanlarını anlattım, gereksiz bilgiler ansiklopedisi olarak her an böyle acayip şeyler çıkarabilirim. O da bana bir geminin iki haftalık afrika rotasını anlattı. Yük gemisi, pek dinlediğim söylenemez, dinliyormuş gibi yaparken içimden bugünün planını yaptım. Sonra o gitti yattı ben kk’da takıldım.

Evlilik böyle bişey bence. Ben romantik bir insan olmadığım için bana yetiyor bu kadarı. Gündemden, siyasetten, benim gereksiz bilgilerimden, onun gereksiz bilgilerinden, işten, müzikten, hayattan konuşuyoruz genelde.

OF trabzonda deseydin.
ne münasebet.
herkes sinirlenir.
atom parçalamıyor kimse eşiyle zaten.
kafasında dönen şeyler yüzünden sana patlıyor.
düşünmesine müsade etmıyor müdahale ettiğin için.
tahammülü yoksa sende kenara çekil.ne yapacak bakalım.
sert üslup olmuş biraz bende gerginim bugun.:63:

Son düzenleme:
bu gibi konuları açtığınız zaman incik cincik her detayı anlatıp çok mu uzatıyorsunuz acaba ?
yani misal iş yerinde birine sıkıldınız ama bunu yarım saat, 1 saat uzata uzata, aynı şeyleri tekrar ederek mi anlatırsınız yoksa 10-15 dakikada mevzu konuşulur biter mi ?
eğer uzatma huyunuz varsa zaman içerisinde bundan sıkılmış olabilir. bu nedenle siz konu açtıkça "amaaan gene 1 saat uzatıcak" diyerek otomatik olarak o tepkiyi veriyor olabilir.
ha bana göre eğer durum buysa da oflamak yerine bunu açıkça anlatması lazım.

Merhaba kızlar neredeyse 3 yıllık evliyim sorun şu ki eşimle havadan sudan konuşurken çok iyiyiz günlük olaylar, genel şeyler.ama iş biraz özele geldiğinde hiç sohbet etmek istemiyor.çocuk konusunu açıyorum offluyor, ruhumuza değcek bi konu açıyorum yaşlılığımız nasıl olur acaba diye ben bunu konuşmak istemiyorum deyp offluyor, birilerinden konuşmaya çalışıyorum dedikodu yapma diyor ki dedikodu değil yaptığım.sürekli oflar oldu o kadar sığ hissediyorum ki ilişkimizi ne yapsam olmuyor.
ve ciddi özgüven kaybı yaşamaya başladım.güzel bi kadın olduğum halde kendimi çirkin, sevilen biriyken sıkıcı, ve eğitimli kendini yetiştirmiş biri olduğum halde bomboş hissediyorum.ağzımdan çıkanlar çok saçma sanki ben gerizekalıymışım gibi.
şu anda tatildeyiz dün yine benim konu açmam ve onun oflaması yüzünden fena tartıştık bana nankör dedi bi haftasonu varmış beni tatile getirmiş ben mafetmişim ama dayanamadım doldum artık.o ayrı ben ayrı takılıyoruz konuşmayı denedim neden sana ulaşmak bu kadar zor dedim sus dedi konuşmaya da yanaşmadı.beni sevdiğini biliyorum başka ciddi bir problemimiz yok ama sanırım bu da benim için ciddi olmaya başladı.
önerileriniz var mı benzer durumları yaşayanınız? inanın sıkıştım kaldım
KeliNe ilacı olsa başına sürer misali😁
Vala abla benim eşim de böyle iletişim yok ayrıca ben daha yeni evliyim yıl bile dolmadı. Her konuda tartışıp fikirlerimizi söyleyip eğlenip gülüyoruz ama onun sevmediği istemediği konuya gelince olay sus yeter artık saçmalama vs diyip geçiyor ama bir yanı var bazen daha sakin daha kibar yaklaşıp merak ediyorum anla beni içimde dert oluyor bunlarla ilgili kurup duruyorum sonra daha kötü olur diyorum bunu sert dersem olay büyüyor ama sakince anlatırsam binde bir de olsa başarıyorum 😁sanırım bu kişilikle alakalı yada geçmişi vb şeyler çok takılma ya biraz rahat bırak uzaklaş kıymet bilmesini sağla yada al karşına konuş ama set çıkışma baktın o çıkıyor çek git muhabbeti bitir en doğrusu budur diye düşünüyorum allah yardımcınız olsun

Bi seyler anlatirken dunyanin olusumundan baslayarak anlatan insanlara sabrim yok hele surekli asla komik olmayan anilarindan bahseden insanlara da tahammul edemiyorum icimden hee ck komikmis krds:d ee soonra :d diyip duruyorum. Boyle bi insanla zaten degil evlenmek sevgili de olamam gibi. Muhabbet edebilecegi ayni sakalara gulebilecegi insanla omur gecirmek ister insan. Siz hep mi boyleydiniz sonradan mi oldu bikkinlik mi geldi adama bilmiyorum ama ne olursa olsun uslubu tavri soguklugu hic hic hos degil.

Sizin sorunuzun neredeyse aynısını sözlük formatında olan başka bir sitede soru-cevap aparatında gördüm.Orada ki kişide sizmisiniz ?

Back
X