Ne güzel yapıyormuşsun valla ne hallere sokuyorlar bizi, konuşturmak için bir sürü planlar yapmak zorunda bırakıyorlar.Benım esımde oyle ben calısmıyorum o yuzden muhabbetımız genelde cocuklar oluyor cunku genelde hep evdeyım. Yada yenı ogrendıgım seyler fılan bıraz konusuyoruz sonra bakıyorum dınlemıyor hanı yansıtmıyor ben susunca ne dedın duymadım falan dıyor ama dınlemedıgını anlıyorum. Sımdı onun ılgı alanlarına yoneldım kendı teknolojıden pek anlamaz ısıde yogun olunca ben arastırıp yenı seyler buluyorum aksam konu acınca onun bılmedıgı bısey soyleyıp devamını getırmıyorum pesımde dolanıyor sureklı konu acıyor yenı seyler bılıyor bana soylesın dıye ama soylemıyorum ısım var dıyorum dınlemıyorum hıc ohh ıyı oluyorr. Ilgı alanlarının bazıları ısle ılgılı sımdı bısey lazım olunca hemeb benı arayıp bı bılgım varmı yokmu yapabılırmıyım bulabılırmıyım dıye bana soruyorr. Ve yıne ısım var deyıp kapatıyorumm bu erkeklere ıyılık yaramaz cırmalattıracaksın oyle yaranıyorsun. Bence sende hıc konusma kısa cvplar ver bısey sorarsa sen bu ceneyle susamazsın gıbı bısey soylemısya
Evet bende çekicem kendimi, sıkıcı hissetmek istemiyorum ki gerçekten okul hayatında çevremde hep sohbetim muhabbetim sevilir oflancak saçma şeyler söylemem zeka seviyem yüksektir yani.sadece onunla yakınlık isteğim beni gereksiz fazla romantizme yöneltmiş olabilir.yaşlılık gelecek çoluk çocuk vs.ama artık onları da sormucam içimden gelmez zaten muhtemelen.
Ben yaşlanmaktan çok korkuyorum sanırım o yüzden soruyorum ona da iyi şeyler söyler belki diye ama konuşmak istemiyorum yaşlılığı falan dedi[/QUOTE]Bir tek bana mı yaşlanırsak şöyle böyle oluruz gibi konular sıkıcı geliyor? Duygusuz muyum? Ne düşünücem yaşlılığı Allah aşkına mis gibi genciz daha.